Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi film dalında gösterilmesi bence pek olası değil. En iyi görsel efekt olabilir ama film zannetmiyorum olsun.
  • Helan daha düşmedi mi adam gibi sürümü yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8,4 imdb puanı.Ben başarılı bir film olcağını bekliyordum zaten.Ayriyetten hala izleyemedim Ama izliycem en kısa zamanda.Sonra yazarım bir daha Yorumlarda hep olumlu.
  • bluray ne zaman cıkar
  • hızlı ve öfkeliyi yerden yere sığdırımayan gençlik bu filmi beğenmeyebilir , ama ben beğenenlerdenim. uzay deyince herkes devavsa gemileri savaşlar bekliyor.... .

gerilimi , çaresizliği ve heyecanı oldukça iyi yaşattı. aldığı puanı hakediyor ön yargısız adam gibi izleyen çoğu kişi beğenir.
  • sanırım ben sabırsızım 10 dk baktım direk kapadım. ilk 10 dk için notum 10/2 evde 2D olarak izledim. Felix in uzaydan atlayışı çok daha heyecanlıydı onu 3 d yapsalar daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 18 Aralık 2013; 9:30:17 >
  • IMDB puanı kesinlikle fazla.. Film kötü değildi, evde izlememe rağmen atmosfer güzeldi ancak eksik kalan filmlerden. Çaresizlik arayanlar Moon izlesin
    Puanım 7/10
  • WEB-DL çıkmış

Gravity (2013) | George Clooney
  • Bluray Çıktı
  • Bakalım sinemadaki seyir zevkini verecek mi?

Malum zorrent tipi yerlere de düşmüş mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar izleyeyim mi izlemeyeyim mi? Pişman olur muyum? Bu arada varsa 1080p alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

WEB-DL çıkmış

15 dk baktım filme ekrandaki tek görüntü buydu bende kapadım saçmalık deyip. bu filmin olayı ne ben mi anlayamadım

• mağlum ortamlara düştü(kötü yola düştü gibi oldu).bakalım o kadar olumlu eleştirilerden sonra beklentileri karşılayabilecek mi?

düzeltme:son zamanlarda izlediğim en iyi film.belki bazı fizik kuralları çiğneniyor ama beni fazla rahatsız etmedi.bu tip hayatta kalma mücedelesi üzerine kurulu olan filmlerden farklı kılan konunun uzayda geçiyor olması.o koca siyah boşluk insanın ürpermesi için yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 18 Ocak 2014; 20:33:57 >
  • kick'de;

DVDSCR olan 720p versiyonu; 1080P olan WEBDL versiyonundan daha büyük! Hangisi daha iyidir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

15 dk baktım filme ekrandaki tek görüntü buydu bende kapadım saçmalık deyip. bu filmin olayı ne ben mi anlayamadım

Ekrandaki tek görünyü buydu derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

15 dk uzay mekiği ve dünyanın bu açıdan görüntüsü vardı. bide biri konuşuyordu bende kapadım
  • Bluray nereye düşmüş la? her tarafta web dl var
  • quote:

quote:

quote:

15 dk uzay mekiği ve dünyanın bu açıdan görüntüsü vardı. bide biri konuşuyordu bende kapadım

filmin başı öylemiydi hatırlamıyorum da görüntü hiç değişmediyse indirdiğin sürümde problem olmasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

filmin başı öylemiydi hatırlamıyorum da görüntü hiç değişmediyse indirdiğin sürümde problem olmasın

yav değişmedi derken sabit de değildi mekik adam felan hareket ediyordu ama görüntü hep aynıydı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.