Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzledim, harikaydi. Aksiyon tavan yapmis ve size bogulma hissini tam anlamiyla yasatiyo. Karakterin yerine geciyorsunuz film boyunca. Ve en ufak bir propaganda yok, sapik sahne yok. Konu ne kadar sadeyse, işlenis bir o kadar iyi. Yalniz tek kafama takilan, sandra bullockda o kadar saglam vucut var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ mumy ]

İzledim, harikaydi. Aksiyon tavan yapmis ve size bogulma hissini tam anlamiyla yasatiyo. Karakterin yerine geciyorsunuz film boyunca. Ve en ufak bir propaganda yok, sapik sahne yok. Konu ne kadar sadeyse, işlenis bir o kadar iyi. Yalniz tek kafama takilan, sandra bullockda o kadar saglam vucut var mi?

Fizigi hala cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: [ mumy ]

İzledim, harikaydi. Aksiyon tavan yapmis ve size bogulma hissini tam anlamiyla yasatiyo. Karakterin yerine geciyorsunuz film boyunca. Ve en ufak bir propaganda yok, sapik sahne yok. Konu ne kadar sadeyse, işlenis bir o kadar iyi. Yalniz tek kafama takilan, sandra bullockda o kadar saglam vucut var mi?

Fizigi hala cok iyi.

o kadarda uğraştım ya
  • Imax izledim.film de 3d de çok başarılıydı.
  • Çok iyiydi . Normal 3d izledim ve sizce imax te denemelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moviemetal

Çok iyiydi . Normal 3d izledim ve sizce imax te denemelimiyim ?

Bence salon ve perde büyükse gerek yok. Bir IMAX özel yapım belgeseli değil nihayetinde, tek farkı perdesinin büyük olması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moviemetal

Çok iyiydi . Normal 3d izledim ve sizce imax te denemelimiyim ?

3D pop-out durumu nasıl?
  • Gecen hafta izledim filmi yasiyorsun resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu Ankamall'da 3D izledim, güzeldi.
  • Gravity.2013.R6.DVDScr.x264.2Audio-SmY

Sizce indireyim mi yoksa beklemeye devam mı?

Ekleme = Vazgeçtim. Sanırım filme gömülü Çince altyazı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 7 Aralık 2013; 23:32:37 >
  • 3D izlemeniz tavsiye olunur.
  • Bu filmin hakkı sinemadır! Sinema dışında izlemeniz gerekiyorsa mutlaka "60 inch ve üzeri" bir ekrana veya projeksiyona sahip olmalısınız. Diğer durumlarda en fazla 1 metre mesafeden izlemenizi tavsiye ediyorum... Dediklerim dışında izleyecekseniz de sinemadaki vermiş olduğu hazzı, hissiyatı hiçbir şekilde yaşayabileceğinize inanmıyorum. Ayrıca 1080 p şart!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Bu filmin hakkı sinemadır! Sinema dışında izlemeniz gerekiyorsa mutlaka "60 inch ve üzeri" bir ekrana veya projeksiyona sahip olmalısınız. Diğer durumlarda en fazla 1 metre mesafeden izlemenizi tavsiye ediyorum... Dediklerim dışında izleyecekseniz de sinemadaki vermiş olduğu hazzı, hissiyatı hiçbir şekilde yaşayabileceğinize inanmıyorum. Ayrıca 1080 p şart!

Vizyon tarihini kaçırdığımıza göre 1080p bekleyelim. Ya da hâlâ yayınlayan yer var mıdır ki?
  • Malesef o konuda bilgim yok ama artık bu saatten sonra kıyıda köşede kalmış salonlarda vardır herhalde...
  • ben nedense pek beğenmedim bazı şeyler hep eksik kaldı.

özellikle sonu izlediğim en kötü sonlardandı, güldüm diyebilirim. bu kadar komik olabilirdi ancak
  • filmi anca izledim.
    7/10 sürekli dakkaya baktım ne zaman sonuçlancak olay bitcek diye.meraklandırdı baya izlerken. tavsiye ederim.

Astronom olarak bi kaç bilmişlik yapayım,ilgisini çekenlere az çok bişi anlatmış olayım ;

ıss 90 dakkada bir dünyayı dolaşıyor çünkü dünyanın dönme yönüne ters yönde hareket halinde. ve ilk hız verildiği için enerji harcamadan sadece çok az süreli periyodlar halinde o üfler gibi olan yön verme roketleri tarzı aletler manevra yapıp santimlik saptığı yörüngesine tekrar oturuyor.

o uydu parçalarının 90 dakkada bi gelme olayı yanlış olmuş. sonuçta onlar patlama anında daha fazla hız ile yörüngeye giriyo. yönü vs katarsak daha kısa sürede aynı noktaya gelmeli. neyse filmin ayrıntısı için gerekli olmuş 90 dakkada bi gelmesi tabi.

o Am bandından telsiz bağlantısı ise tamamen gerçektede olan bişey. hatta bunun manyakları var. ıss 'in ne zaman nerden geçeceği internetten biliniyor. örneğin bi sitede şuhttp://www.isstracker.com/
    neyse bizimki amatör astronomlar radyo aletlerini ayarlayıp Am bandında yayını açıp denk getiriyorlar ıss'i .4 - 5 dakka muhabbet ediyolar bildiğin astronotlarla.

aynı zamanda iss'in atmosferde iz bırakmasıda meşhurdur . onu fotoğraflayan arkadaşlarda bol .şu fotoda uzun pozlamışlar hatta
  • Ne zaman düşer acaba 1080p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi izledim.Güzel film.3D çıksında projeksiyondan izleyeyim.Sen çok yaşa torrent.
  • bu gün izledim ama 3d değildi maalesef.
    Film bence harikaydı.
  • Büyük olasılıkla en iyi film dalında oscara aday gösterilecek.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.