Şimdi Ara

Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
15.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.gratis.com/marka/Life%20In?N=2482840214&Nf=&Ns=&Nr=AND(product.active:1,NOT(sku.listPrice:0.000000))&No=0

Sanırım son 1 saat ben stok yaptım.Özellikle selenyum tavsiye ederim.

Arkadaşlar bağışıklılık sisteminiz için en iyi vitamin bana göre selenyumdur.Dozunda alınırsa çok faydalıdır.Herkese bu zorlu dönemde selenyum tavsiyemdir.

Bağışıklılık için selenyum
    Gece uyurken zorlanıyorsan şerbetçiotu pasiflora
    Unutkanlık varsa b12
    saç tırnak cilt sağlığı çinko
    Yorgunluk için kalsiyum ( magnezyum ile birlikte alınması tavsiyedir daha hızlı etki için ) Magnezyum ile birlikte alınmazsa kalsiyumun vücuta etkisi çok olmuyor.O yüzden tek almayınız.

06.04.2020 edit
    Arkadaşlar fiyatlar arttı şuan sıcak fiyat olarak

Gece uyumakta zorlananlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 6 Nisan 2020; 10:16:31 >

• Vitaminler merdiven altı gibi. Gratis bu olmaz öyle şey demeyin. Ne bir içerik bilgisi ne de onay bilgisi var. Hayır alanların yorumlarına baktım. Bildiğin fiziki ürünlerde de içerik bilgisi yokmuş.
    Hangi formda üretildiği, kaç mg olduğu, hangi kurumlardan onaylandığı bilgisi yoksa ben de yokum.
    Bir tek hindistan cevizi yağı olabilir. O da öyle ahım şahım ucuz değil.
    kafanıza göre vitamin kullanmayın, korona salgını sonrasında en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan değerlerimizi ölçtürün eksiklik varsa test sonucu gerekli görürse hekiminiz yazar. birçok vitamini zaten beslenme yoluyla alıyorsunuz, bazı hastalıklarda vücut sıvı kaybettiğinde antibiyotik tedavisinde bağırsak florası düzensizleştiğinde ilave vitamin takviyesi yapılır, d vitaminini zaten kafanıza göre kullanmayın ölümcül derecede tehlikeli fazla depolanması , yeterli güneş ışığı almanız bile d vitamini depolarınızı fulller. düzenti beslenin arkadaşlar bağışıklığınızı sağlam tutun, et süt yumurta peynir balık turşu vs... mümkün olduğu kadar dengeli beslenin, böyle amerikan filmlerindeki ıssız adamlar gibi vitamin atıyom keser sapı gibiyim tripleri kısa veya uzun vadede büyük sıkıntılar açar başınıza benden söylemesi. tercih sizin elbette.
  • Selenyum dozu nedir biliyorsanız bir de ne işe yarıyor?

Bu arada ben mi göremedim yoksa içerikleri yazmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 5 Nisan 2020; 22:57:33 >
  • Çavuş için hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Selenyum dozu nedir biliyorsanız bir de ne işe yarıyor?

Bu arada ben mi göremedim yoksa içerikleri yazmıyor mu?
    Hocam genelde bu tabletlerde vücut ihtiyacını tam karşılayan değer konuyor içine günlük 1 tane almanız lazım.Bana göre selenyum vitaminlerin kralıdır.O aldığınız flörürün etkisini bile azaltan bir vitamindir.

Eksikliği şunlara yol açıyor
    • Kronik mikrobik hepatit mikrobunda daha yüksek ölüm oranları
    • AIDS hastalarında daha yüksek ölüm oranları
    • Daha yüksek oranda mikrobik hastalıklara yakalanma ihtimali
    • Lenf, meme, prostat, kolon, akciğer, deri, mide ve karaciğer kanser türlerinin görülmelerinde artış
    • Sıklıkla görülen soğuk algınlığı ve grip
    • Tüm enfeksiyon tiplerine maruz kalmada hassasiyet
    • Serviksin papilloma virüsüne sürekli olarak yakalanması
    • Deride ve genital bölgelerde tedavisi mümkün olmayan siğiller
    • Herpes virüsüne daimi olarak maruz kalmak
    • Karaciğer hastalıklarının çoğu türünde artış
    • Tiroid hastalığında artış, tiroid kanserinde artış
    • Artan allerjiler ve kimyasal hassasiyetler
    • Enfeksiyonel problemlerde artış
    • Otoimmün hastalıklarda artış
    • Daha yüksek miktarda kalp hastalığı riski
    • Bilişsel gerilemelere sebep olur

Ben yıllardır düzenli kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 5 Nisan 2020; 23:4:44 >

• Vitaminler merdiven altı gibi. Gratis bu olmaz öyle şey demeyin. Ne bir içerik bilgisi ne de onay bilgisi var. Hayır alanların yorumlarına baktım. Bildiğin fiziki ürünlerde de içerik bilgisi yokmuş.
    Hangi formda üretildiği, kaç mg olduğu, hangi kurumlardan onaylandığı bilgisi yoksa ben de yokum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzunEsmer

Çavuş için hangisini önerirsiniz?
    Şap öneririm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET

Vitaminler merdiven altı gibi. Gratis bu olmaz öyle şey demeyin. Ne bir içerik bilgisi ne de onay bilgisi var. Hayır alanların yorumlarına baktım. Bildiğin fiziki ürünlerde de içerik bilgisi yokmuş.
    Arkasında değerler yazıyodur hocam merak etmeyin öyle bir şey mümkün değil.Life in ingiliz markasıdır.Ayrıca bu virüs vs den sonra vitamin fiyatlarıda aldı gitti kendi açımdan konuşuyorum 150 tl lik 10 adet vitamin aldım.Zaten düzenli günlük farklı farklı vitaminler alıyorum.Özellikle d vitamini vücut neredeyse hiç almıyor gibi besinlerde çok yok d vitamini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 5 Nisan 2020; 23:3:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marka konusunda bilgisi olan var mı?
  • Vitaminler ingiliz menşeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAY-

Marka konusunda bilgisi olan var mı?

• hocam günde 1 tane selenyum ve 1 tane kalsiyum d vitamini almamamızn sakıncası varmı aynı anda yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3513

hocam günde 1 tane selenyum ve 1 tane kalsiyum d vitamini almamamızn sakıncası varmı aynı anda yani
    Değerlere bakın hocam yanında günlük değeri karşılama oranı yazar çok fazlaysa ayrı günlerde almanızı tavsiye ederim.
  • Paylaşım için teşekkürler.
    Alıp almama konusunda kararsız kaldım.
    Sadece gratise üretim yapılıyormuş.
    Yorumlar yetersiz.
    Skt olayı belli değil vs.

• Ben aldım multivitamin ve çinkodan. Supradyn 30 tableti 55 lira yetişmiyor. Bir de bunu deneyelim en azından ucuz ve kaliteli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauthern Man

Paylaşım için teşekkürler.
    Alıp almama konusunda kararsız kaldım.
    Sadece gratise üretim yapılıyormuş.
    Yorumlar yetersiz.
    Skt olayı belli değil vs.
    En fazla iade ederim hocam skt yakınsa :)
  • 1 tablette 10 mikrogram B12 vitamini var, bu değer oldukça düşük gibi.
    Düzenli olarak Benexol B12 kullanıyorum içeriğinde 1 mg B12 vitamini var. 1 mg = 100 mikrogram yapıyor. Yani bir adet benexol hap 10 adet gratisin hapı yapıyor. 50 tabletli paketi 30 lira civarı. (Papara ile yarısını iade alırsınız.)

Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legum Magister -- 5 Nisan 2020; 23:15:5 >
  • Bağışıklık güçlendirici toz önerdiler bi bakar mısınız güvenilir mi değil mi?

www.instagram.com
    Anticoviral (@anticoviral) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/anticoviral/?igshid=dvweuxb8qd4q

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hindistan cevizi yağı aynı zamanda iyi bir kayganlaştırıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legum Magister

1 tablette 10 mikrogram B12 vitamini var, bu değer oldukça düşük gibi.
    Düzenli olarak Benexol B12 kullanıyorum içeriğinde 1 mg B12 vitamini var. 1 mg = 100 mikrogram yapıyor. Yani bir adet benexol hap 10 adet gratisin hapı yapıyor. 50 tabletli paketi 30 lira civarı. (Papara ile yarısını iade alırsınız.)

Aslında yeterli düşük değil hocam günlük ihtiyacın %400 ünü karşılıyor.

• Legum Magister kullanıcısına yanıt
    Sizin ki nerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.