Şimdi Ara

Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
15.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gratisin pasiflorasından almıştım, tek seferde 2 tablet kullanmama rağmen etkisi neredeyse hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

ben gratisin pasiflorasından almıştım, tek seferde 2 tablet kullanmama rağmen etkisi neredeyse hiç yok.
    Uyku ilacı gibi etki göstermez hocam.Sen gidip kahve felan içip yada çay içersen akşama kadar hiç bir etkisi olmaz.Seni sakinleştirir uyumana yardımcı olur.

Selenyum almak için brezilya cevizi felan yemek lazım ceviz fiyatları almış başını gitmiş böylesi daha makul :)

Yada toprak yicen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 6 Nisan 2020; 1:26:48 >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    1- vitaminler sadece sebze meyvelerde olmaz.
    2 - hiçbir takviye gıda kafaya göre kullanılmaz önce tetkik sonra doktor tavsiyesi gereklidir.
    3 - biz uyaralım isteyen d vitamini ampullerini bir kaseye boca edip ekmeğini bandıra bandıra yesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

1- vitaminler sadece sebze meyvelerde olmaz.
    2 - hiçbir takviye gıda kafaya göre kullanılmaz önce tetkik sonra doktor tavsiyesi gereklidir.
    3 - biz uyaralım isteyen d vitamini ampullerini bir kaseye boca edip ekmeğini bandıra bandıra yesin.
    Bak bir üst yorumda ne yazmışım.Senin dediklerini zaten ben biliyorum.Eski organik ürünler bulunsa köyde yaşasam tabiki kullanmam.Toprakta bile selenyum var.Tabi her toprak değil.
  • vitaminde pharmaton, supradyn, solgar gibilerden şaşmamak lazım gibi geliyor ama pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boardmarker

vitaminde pharmaton, supradyn, solgar gibilerden şaşmamak lazım gibi geliyor ama pahalı
    2 sebepten dolayı bunları alıyoruz hocam para olsa bizde o markalara yöneliriz :)
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    çinko
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero

çinko
    https://www.gratis.com/life-in-zinc-tablet/urun/10042905?sku=10042905
    hocam 30 tl sence uygun fiyat mı bunlar 5 mg oysa eczanede 50 mg lığı 16 tl den satılıyor ben öncesinde geatisten aldım çinkoyu ancak 5 mg olması ve emilimi beni şüpheye düşürdü sonra haftada bir 50 mg lıktan almaya başladım bu işin uzmanı değilim ancak tğrk toplumunda topraktan gelen genel bir eksiklik var ve coronanın genini yani m-RNA sını bizim hücre genomuna aktarmasını engelleyen en önemli faktörlerden bu sebeple çinko önemli ancak ne dozda alınmalı sonuçta birikim yapmasınında zararı var bilemedim çinko eksikliği her yerde ha deyince ölçülen
    bir test değil ama diğer taraftan bağışıklığı yara iyileşmesini ve daha bir çok olayın merkezinde çinko yatıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• drarter kullanıcısına yanıt
    çok özel bir durum yoksa 50 mg. gereksiz. günlük ihtiyacın 3-4 katı. gratis'te satılan 5 değil 15 mg. ucuz mu bilmiyorum. mevzu koronavirüs ve bağışıklık ise "c vitamini + çinko + beta glukan" tabletler var. üçü de bağışıklık destekleyici olduğu söylenen maddeler. belki tek başına çinko almaktan daha etkili olabilir:

ncs-vitamin-c-1000-mg-kusburnu-beta-glucan-cinko-120-tablet
  • yeri gelmişken uygun fiyatlı c vitamini arayan arkadaşlar, tablet formunda almak zorunda değilsiniz. toz olarak alıp tüketebilirsiniz. gıda değil ilaç kalitesinde olan yani ekstra saf versiyonun kilosu kargo hariç 85 lira. bu paraya tablet olarak 120 adet 1000 mg (1 gram) alabiliyorsunuz. tercümesi 120 gram.

toz hali 8-9 kat daha ucuz. ikisi de aynı mal. 70 dereceyi geçmeyen içeceklere bir çay kaşığının dörtte biri kadar katıp içerseniz yaklaşık 1000 mg c vitamini almış oluyorsunuz. sitelerle ilgim yok, 100 gramlık paket de 15 lira civarı:

katkideposu.com/urun/c-vitamini-ilac-kalite-1-kg

nurbal.com/c-vitamini

• quote:

Orijinalden alıntı: endero

çok özel bir durum yoksa 50 mg. gereksiz. günlük ihtiyacın 3-4 katı. gratis'te satılan 5 değil 15 mg. ucuz mu bilmiyorum. mevzu koronavirüs ve bağışıklık ise "c vitamini + çinko + beta glukan" tabletler var. üçü de bağışıklık destekleyici olduğu söylenen maddeler. belki tek başına çinko almaktan daha etkili olabilir:

ncs-vitamin-c-1000-mg-kusburnu-beta-glucan-cinko-120-tablet
    mg olarak haklısın bence de bu linkini verdiğin daha doğru bir seçim d vitamini konusunda ne düşünüyorsun
    bir araştırman var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takviye vitaminlerin yararlı olduğunu gösteren google academics veya benzer onaylı makale sitelerinden bir makale alabilir miyim? Özellikle TAKVİYE vitaminler hakkında yapılmış deneye dökülmüş makaleler. Okuyalım bakalım.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    pubmed'de bir sürü bulabilirsin. özetle düşük c vitamini seviyesi bağışıklığı bozup hastalıklara açık hale getirir. c vitamini takviyesi solunum enfeksiyonlarını önleyebilir, tedavi edebilir. enfeksiyon tedavisinde kullanılabilir ama yüksek doz gerekir:

Vitamin C and Immune Function

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 6 Nisan 2020; 6:57:7 >
  • taze meyve sebze yemek varken bu ürünlere para gömenleri anlamıyorum aldığın şey kimyasal,sanki bu şekilde takviye alıp çok kaliteli uzun ve sağlıklı bir hayat süreceksin.

spor yaptığım için salonda da var böyleleri gider ne kadar supplement varsa alır ama işin yemek kısmına fazla önem vermez.Bırakın beyler sağlıklı beslenmek en iyisi

• Bende de bağışıklık problemi var. Ne kadar iyi beslenirken besleneyim düşüyor, çok sık dudaklarım uçuklar bu yüzden. Ne acı ki, yetişemedim püh
    Eczaneden alayım bari, ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? Hazır papara da varken?

• Oğlum andaval misiniz siz? Fırsat başlığının altında Google scholar dan referans isteyenler mi dersin, ise yaramıyor diye profesör edasıyla atıp tutanı mi dersin. Adam dolaylı yoldan modern tıbbi inkar ediyor. Sanki ağrı kesici, ateş düşürücü, inhibihatör gibi ilaçlar toprak altından çıkarılıyor. Bugün insan nüfusunun bu denli çok, yaşamınsa uzun olmasının sebebi sizin ise yaramıyor dediğiniz vitaminler... Yani sentetik ilaç ve takviyeler. Sirf demir takviyesi denilen sentetik, ferittin anemisi yüzünden ölen insan sayısını %90 oranında azalttı haberin yok.

• 2,5 ay önce tahlil yaptırdım b12 ve biotin düşük çıkmıştı doktor b12 hapı(benexol değil) ve solgar biotin vermişti. bu ilaçlar 1 ay önce bitti arada yine halsizlik unutkanlık ve saçlarda hafif dökülmeler yaşıyorum. doktorum ilaçlar bittikten sonra arada yine takviye alabilirsin demişti o sebeple aldım. doktorla görüşmeden almayın arkadaşlar tahlil sonrası sonuçlarınızda eksiklik yoksa kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acebi -- 6 Nisan 2020; 10:10:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Arkasında değerler yazıyodur hocam merak etmeyin öyle bir şey mümkün değil.Life in ingiliz markasıdır.Ayrıca bu virüs vs den sonra vitamin fiyatlarıda aldı gitti kendi açımdan konuşuyorum 150 tl lik 10 adet vitamin aldım.Zaten düzenli günlük farklı farklı vitaminler alıyorum.Özellikle d vitamini vücut neredeyse hiç almıyor gibi besinlerde çok yok d vitamini

Alıntıları Göster
    Kardeşim doğal beslenmek varken, bu kadar yoğun takviye gıda alınır mı?
    Bunların çoğunun sağlığa bir faydası yok.
    D vitamini için 20 dk güneşe çıkmak günlük ihtiyacı kat be kat karşılıyor.
    Napcan uzaya filan mı çıkmayı düşünüyorsun da takviye gıda kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 6 Nisan 2020; 9:40:25 >

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Suda çözünmüş propolis deneyin 150 ml 189 lira civarı hepsiburada da indirim var. Fanus marka patentli. Bunun yanı sıra sabahları aç karna organik bulabilirseniz keçi boynuzu özü (pekmez degil)

• quote:

Orijinalden alıntı: press-tij

Kardeşim doğal beslenmek varken, bu kadar yoğun takviye gıda alınır mı?
    Bunların çoğunun sağlığa bir faydası yok.
    D vitamini için 20 dk güneşe çıkmak günlük ihtiyacı kat be kat karşılıyor.
    Napcan uzaya filan mı çıkmayı düşünüyorsun da takviye gıda kullanıyorsun?

Alıntıları Göster
    Bunla ilgili cevabı yukarılarda vermiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.