Şimdi Ara

Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
15.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yandığı yok 1 hafta önce bakmıştım %50 idi indirim oranı şimdi %40 a düşürmüşler. Bir kaç ürünün içeriği mağazasında incelemiştim yüksek oranda selüloz hacim artırıcı içeriyor asıl vitamin maddesinin miktarı az kalıyor ürünün gramajına miktarına bakıp aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multivitamini uygun. Maske ile sipariş vermiştim. Daha öncede mağazadan almıştım. Günlük değerleri karşılıyor.

Bunları gıda takviyesi olarak düşünün gıda yerine geçmez. Günlük vitamin minerali yiyeceklerden alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_osman

Bağışıklık güçlendirici toz önerdiler bi bakar mısınız güvenilir mi değil mi?

https://www.instagram.com/anticoviral/?igshid=dvweuxb8qd4q
    Böyle şeyler almayın bune sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorah Mormont

Yandığı yok 1 hafta önce bakmıştım %50 idi indirim oranı şimdi %40 a düşürmüşler. Bir kaç ürünün içeriği mağazasında incelemiştim yüksek oranda selüloz hacim artırıcı içeriyor asıl vitamin maddesinin miktarı az kalıyor ürünün gramajına miktarına bakıp aldanmayın.
    Bazı ürünlerde %70 bazıları %60 bazıları %40 hocam
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    tokatlamayı
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Kullanan birisi çok etkili olduğunu söyledi foruma bir sorayım dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legum Magister kullanıcısına yanıt
    1 Mg = 1000 Mcg
  • biotin ve b12 aldım teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legum Magister

1 tablette 10 mikrogram B12 vitamini var, bu değer oldukça düşük gibi.
    Düzenli olarak Benexol B12 kullanıyorum içeriğinde 1 mg B12 vitamini var. 1 mg = 100 mikrogram yapıyor. Yani bir adet benexol hap 10 adet gratisin hapı yapıyor. 50 tabletli paketi 30 lira civarı. (Papara ile yarısını iade alırsınız.)

Hocam eminmisiniz 1 tabletinde 1 mg olduğuna bence o tüm tabler içindir b12 için 1 mg çok fazla bir değer.

Bir foto alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 5 Nisan 2020; 23:35:52 >

• Hangisini alalım ne tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: can_osman

Bağışıklık güçlendirici toz önerdiler bi bakar mısınız güvenilir mi değil mi?

https://www.instagram.com/anticoviral/?igshid=dvweuxb8qd4q
    Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti

Vitamin oral alındığında alıanan miktarın hepsi emilmiyor, bunu dikkate almak gerekir. Direk kana verildiği zaman %400 düşünülebilir. Etikette yanıltma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

Vitamin oral alındığında alıanan miktarın hepsi emilmiyor, bunu dikkate almak gerekir. Direk kana verildiği zaman %400 düşünülebilir. Etikette yanıltma var.
    o miktar %100 e bile düşse yeter hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Hangisini alalım ne tavsiye edersiniz
    Bağışıklılık için selenyum
    Gece uyurken zorlanıyorsan şerbetçiotu pasiflora
    Unutkanlık varsa b12
    cilt saç tırnak sağlığı için çinko
    Yorgunluk için kalsiyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 5 Nisan 2020; 23:58:20 >
  • Yorumların çoğunluğunu okudum. Günlük vitamin takviyesi aldığınızdan bahsetmişsiniz. Bu vitaminleri bulamadığınız gün yaşamınıza nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz.

• Paylaşım için teşekkürler. Ama stokluk bir ürün bence yok
    Kalsiyum+d, d3 için baktım, gram olarak piyasayla aynıya geliyor. Çünkü Etken madde oranları düşük.
    Glikosamin alsam dedim, etken madde hakkında bilgi yok, bende vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilincarslan91

Yorumların çoğunluğunu okudum. Günlük vitamin takviyesi aldığınızdan bahsetmişsiniz. Bu vitaminleri bulamadığınız gün yaşamınıza nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz.
    Ben neredeyse 2 yıldır grip bile olmadım hocam.Hiç vitamin kullanmadım dönemlerde gece uyusam bile tüm gün yorgun oluyordum artık 5 saat bile yetiyor bana gün içinde hiç yorulmuyorum.
  • Life in markası güven vermiyor kusura bakmayın
    Arkadaşım yetmez, oral emilimde yararlanım oranı %2 civarındadır. Bu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. Biraz nette dolaşırsan
    gerçekleri gördüğün zaman anlarsın. O yüzden tıbbi ilaçlarda tabletler 1000 mcg (1 mg) olarak üretiliyor. Sanırım anladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanıyor

Life in markası güven vermiyor kusura bakmayın
    Estağfurullah asıl siz kusura bakmayın gerekli güveni sağlayamadığımız için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.