Şimdi Ara

Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
15.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadardı fiyatlar üzüldüm şu an kaçırdığıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Ne kadardı fiyatlar üzüldüm şu an kaçırdığıma
    Zinc çinko tane 12
    Selenyum 18
    D vitamini 12
    B12 18 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyatlarmış üzüldüm gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Çok iyi fiyatlarmış üzüldüm gerçekten
    Ben 10 tane aldım hocam farklı farklı ama konuya denkgelseniz ekşide bol miktarda bulunan ve burayada gelen Zararcılar doğalcılar yüzünden vazgeçebilirdiniz.Coronadan vitamin fiyatları bile fırlamış hala çamur atıyorlar. Yedikleri meyve sebze eskisi gibi değilki hepsi gdolu ne vitamin ne mineral kaldı. Tabi şimdi sadece meyve sebzede vitamin yok başka şeylerde var diyenler gelecek. Evet varsayım ceviz onunda fiyatı malum.

Not ettim sizi sonraki indirimde haber ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 6 Nisan 2020; 11:3:19 >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Hocam life in selenium ace mi selenyum?
    Çinko da life in zinc?

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Hocam life in selenium ace mi selenyum?
    Çinko da life in zinc?
    Selenyum ace

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Healthline
    Synthetic vs Natural Nutrients: Does it Matter?
    https://www.healthline.com/nutrition/synthetic-vs-natural-nutrients#section4
    Burayı inceleyebilirsiniz, bu konuda farklı sonuçlar veren araştırmalar var, kesin bir şey söylemek mümkün değil o yüzden, ancak önemli olan nokta şu: Vücudun ihtiyaç duyduğu bir miktar var, eğer bunu doğal yollarla karşılayamazsanız takviye vitaminler dışında bir yol gözükmüyor ama bunun için de önce kan değerlerine baktırmak lazım. Kısaca doktor tavsiyesi olmadan bir şeyler kullanmanın çok da bir anlamı yok hatta vücutta birikebilen vitaminlerin fazlası zarar zaten. Konudaki takviyelere gelirsek açıkçası bana güven vermedi, üzerindeki değerleri karşıladığının bir garantisi var mı bilmiyorum, indirimsiz halleri bile piyasaya göre uygundu, bu ürünler Tarım Bakanlığı'nın denetiminde ve üzerindeki değerler gerçek mi değil mi diye denetlendiğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

https://www.healthline.com/nutrition/synthetic-vs-natural-nutrients#section4 Burayı inceleyebilirsiniz, bu konuda farklı sonuçlar veren araştırmalar var, kesin bir şey söylemek mümkün değil o yüzden, ancak önemli olan nokta şu: Vücudun ihtiyaç duyduğu bir miktar var, eğer bunu doğal yollarla karşılayamazsanız takviye vitaminler dışında bir yol gözükmüyor ama bunun için de önce kan değerlerine baktırmak lazım. Kısaca doktor tavsiyesi olmadan bir şeyler kullanmanın çok da bir anlamı yok hatta vücutta birikebilen vitaminlerin fazlası zarar zaten. Konudaki takviyelere gelirsek açıkçası bana güven vermedi, üzerindeki değerleri karşıladığının bir garantisi var mı bilmiyorum, indirimsiz halleri bile piyasaya göre uygundu, bu ürünler Tarım Bakanlığı'nın denetiminde ve üzerindeki değerler gerçek mi değil mi diye denetlendiğini zannetmiyorum.
    Bütün sorun dediğiniz gibi ihtiyacımızı bulmak. Şimdi benim C vitamini eksikliğim yoksa ve bunu bilmiyorsam vitamin almam demek ciddi hastalık oluşturabilir.(Örnek x vitamini de olabilir.) böyle vitamin almak doğru gözükmüyor. Evde yapabileceğimiz test kiti olsa keşke kendi vitamin ihtiyacımızı ölçebilecek.

• Vitaminlerde indirim bugün tekrar başladı... Çok uygun fiyatlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyerovitch -- 7 Nisan 2020; 22:9:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuyu tekrar sıcak fırsatlara almak daha faydalı olur. fiyatlar ilk satış fiyatlarının da altında şu an.

• Tarihi geçiyordur, niye indirim yapsınlar ki başka?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    3 adet sipariş verdim, en erken skt 01 2022 diğerleri 01 2023 haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ederim ayrıca fiyatlar şuan ilk fiyatlardan daha da düştü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.