Şimdi Ara

Gratis Vitaminler Yanıyorrrrrr Fırsat Bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
15.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kalsiyum+d vitamini için içerik bilgisine ben ulaşamadım. Rica etsem paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Hangisini alalım ne tavsiye edersiniz
    Hocam senin alıntıladım mesajı yanlış yazmışım unutkanlık için olanı güncelledim buna göre alım yapınız.
  • Direk c vitamini var 500 mg cigneme tableti normalde 1000 lik ler daha iyi degilmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Direk c vitamini var 500 mg cigneme tableti normalde 1000 lik ler daha iyi degilmi
    1000 likte iyi ama değer fazla hocam 500 iyidir zaten meyve sebzedende alıyorsun 1000 likler bana göre gereksiz derecede fazla.Vücutta fazla vitamin birikiyor.
  • Alamadan fiyatlar güncellendi...

• nacizane tavsiyem,
    selenyum vitamin değildir..
    otoimmun hastalığı olmayanlarda işe yaramaz..
    bağışıklık arttırmak için değildir..
    bağışıklık sisteminde sorun olanlar için,
    onlar zaten biliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyerovitch

Alamadan fiyatlar güncellendi...
    Fiyat sıcak felan değil diye diye millete aldırmadılar hocam fiyatlar arttı valla d vitamini felan var şuan uygun fiyata bazı arkadaşların cidden piyasadan haberi yok bu corona vitamin fiyatlarınıda fırlattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

nacizane tavsiyem,
    selenyum vitamin değildir..
    otoimmun hastalığı olmayanlarda işe yaramaz..
    bağışıklık arttırmak için değildir..
    bağışıklık sisteminde sorun olanlar için,
    onlar zaten biliyor..
    Selenyum güçlü bir antioksidan olduğu için bağışıklılık sistemine iyi geliyor hocam.Vitamin olayını yanlış yazmışım haklısınız.Ama sudan ve macundan aldığımız flörürü etkisini azaltıyor yabancı bir makalede okumuştum zeka geriliğini önlüyor yani.
  • 16 tl görünüyor ancak sepete ekleyince 40 tl oluyor. neyi yanlış yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

16 tl görünüyor ancak sepete ekleyince 40 tl oluyor. neyi yanlış yapıyorum?
    Fiyatları arttı hocam 1 saat kalmıştı arttı fiyat d vitamini var şuan sadece
  • 1-2 tane sepete atmıştım almak için girdiğimde fiyatların arttığını gördüm..
  • Artmadan aldım ortaya karışık. Teşekkür ederim.
    Allah hepimizi korusun, inş virüsten yakın zamanda kurtuluruz.

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    https://www.bayer.com.tr/static/documents/kt/benexol_b12_kt.pdf

1. sayfanın alt kısmında her bir tablette 1 mg olduğu belirtilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legum Magister

https://www.bayer.com.tr/static/documents/kt/benexol_b12_kt.pdf

1. sayfanın alt kısmında her bir tablette 1 mg olduğu belirtilmiş.
    Evet doğruymuş hocam ama bu reçete ile verilen bir takviye edici doktor sadece gerekli gördükleri kişilere veriyordur herkes alamaz eczaneden.Ciddi eksiği olmalı kişinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 6 Nisan 2020; 0:56:4 >
  • hepsimi %70 civarıydı iyi indirim
    fakat içindeki oranlar önemli bazı firmalar kelime oyunu yaparak içeriğindeki değeri fazla gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhordata

hepsimi %70 civarıydı iyi indirim
    fakat içindeki oranlar önemli bazı firmalar kelime oyunu yaparak içeriğindeki değeri fazla gösteriyor
    Neyse onu yazmak zorunda hocam hepsi değil %40 %50 %60 %70 karışıktı indirim en düşük %40 dı indirim
  • Hocam fiyatlar çok iyiydi işimi bitirip alayım dedim fiyatlar geri fırlamış. Bir daha inerse beni etiketlersen sevinirim bir kaç çeşit alacağım ihtiyacım var.

• kafanıza göre vitamin kullanmayın, korona salgını sonrasında en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan değerlerimizi ölçtürün eksiklik varsa test sonucu gerekli görürse hekiminiz yazar. birçok vitamini zaten beslenme yoluyla alıyorsunuz, bazı hastalıklarda vücut sıvı kaybettiğinde antibiyotik tedavisinde bağırsak florası düzensizleştiğinde ilave vitamin takviyesi yapılır, d vitaminini zaten kafanıza göre kullanmayın ölümcül derecede tehlikeli fazla depolanması , yeterli güneş ışığı almanız bile d vitamini depolarınızı fulller. düzenti beslenin arkadaşlar bağışıklığınızı sağlam tutun, et süt yumurta peynir balık turşu vs... mümkün olduğu kadar dengeli beslenin, böyle amerikan filmlerindeki ıssız adamlar gibi vitamin atıyom keser sapı gibiyim tripleri kısa veya uzun vadede büyük sıkıntılar açar başınıza benden söylemesi. tercih sizin elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

kafanıza göre vitamin kullanmayın, korona salgını sonrasında en yakın sağlık kuruluşuna gidip kan değerlerimizi ölçtürün eksiklik varsa test sonucu gerekli görürse hekiminiz yazar. birçok vitamini zaten beslenme yoluyla alıyorsunuz, bazı hastalıklarda vücut sıvı kaybettiğinde antibiyotik tedavisinde bağırsak florası düzensizleştiğinde ilave vitamin takviyesi yapılır, d vitaminini zaten kafanıza göre kullanmayın ölümcül derecede tehlikeli fazla depolanması , yeterli güneş ışığı almanız bile d vitamini depolarınızı fulller. düzenti beslenin arkadaşlar bağışıklığınızı sağlam tutun, et süt yumurta peynir balık turşu vs... mümkün olduğu kadar dengeli beslenin, böyle amerikan filmlerindeki ıssız adamlar gibi vitamin atıyom keser sapı gibiyim tripleri kısa veya uzun vadede büyük sıkıntılar açar başınıza benden söylemesi. tercih sizin elbette.
    D vitaminin fazlası zararlı biliyorum o yüzden 1 adet aldım sadece ondan.Piyasadaki meyve ve sebzeler hormondan eski meyve sebze değilki vitamin alalım :) Gdolu hepsi organik ürün bulsak yesek haklısın dicem ama şu durumda yediğimiz meyve ve sebzeden vitamin felan alamıyoruz alsak bile çok az.

Şuan herkes evde güneş göremediğine göre d vitamini vücutta kesin eksik çünkü besinlerde ve meyvelerde d vitamini almak bayağa zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 6 Nisan 2020; 1:23:55 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.