Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.636
Cevap
74
Favori
298.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada Türk Yıldızları ne yapıyor acaba tanıyanlad varsa acaba GTS'e geçtiler mi ? GT6'da kendileriyle online'da ara ara rastlaşıyordum, epey sıkılar az kalsın tur bindiriyorlardı bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür ilk günlük yarışımızı kazandık.. Yalnız İspanyollar tam bir idiotlar arkadaşlar, bodoslama giriyorlar adama arkadan..

    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigOttomanEmpire

    Çok şükür ilk günlük yarışımızı kazandık.. Yalnız İspanyollar tam bir idiotlar arkadaşlar, bodoslama giriyorlar adama arkadan..

    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]


    Tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • açın online olarak zevkini çıkartın, aldatılma vs. olaylarına takılmadan gerçek kişilerle bir iki yarış yapın eğlenin. bu kadar takılmayın derim.
  • vcx V kullanıcısına yanıt
    bigbooss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim, sizde çok iyisiniz

    @bigbooss aynen kardeşim, resmen yaşıyorsun yarışı GTS'da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S olan sportmenlik derecem fia turnuvaları yüzünden B ye kadar geriledi iki günde. Kimsenin acıması yok. Yan yana giderken tak tak çarpıp yol dışına itiyorlar driveclub gibi. Dünkü uluslararası yarışta işim gücüm yok sıralama turu kasıp 3 üncü başladım ilk turda da öne geçip farkı açtım da anca bir şey anladım yarıştan. Sportmenlik derecesi S ve A olanlar bile fia turnuvalarında cozutuyor. Sıradan günlük yarışlar daha temiz geçiyordu doğrusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden hiç online yarış videosu vs. paylaşmıyor sunuz ? Eskiden yarış oyunlarının konusunda çok online grup yada tekli yarış videolarına denk geliyordum.
  • Malum işimden dolayı, online oynayamıyorum.O yüzden gran turismo çok çok az içeriğinden dolayı, benim için bitmiştir. Yapacak bir şey yok oyunda çünkü. Artık forza 7 oynamanın zamanı geldi.
  • Kariyer modunun olmaması yüzünden oyunu çok eleştirdim ama ön yargımı bir kenara bırakıp çevrimiçi modlarla ilgilenmeye başladım.

    Dün 2 saat boyunca Sport modunda takıldım. Evet, oyun beklentimizin çok altında ama şu anki haliyle bile zevkli. Araç çeşitliliği dlclerle artsa oyun daha iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Dün sinirden direksiyonu parçalıyacaktım kardeş, ben acayip sıkıldım bütün oyun zevkimi baltaladılar, Fia yarışlarında hep son turda 1. gidiyorum adam yandan dalıyor ya da arkadan gelip beni dışarı atıyor. 4 kere aynı şey oldu. Dün gene yaptılar adam ceza bile almadı kapattım çıktım kimsenin umrunda değil SPD felan sinirden bugün oyunu açmıyorum.
  • Bugün kaç kişi beni keskin viraja gelince arkadan çarpıp pist dışına attı sayısını unuttum birde 10 saniye cezayı bana veriyor oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza sisteminin acilen elden gecmesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün aldım eski GT tadı yok ama yinede güzel bir oyun araç ve pist çeşitliliğinin DLC ile artacağını düşünüyorum.
  • mlhdrmz M kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,

    kategoriye göre hangi araçları önerirsiniz?
  • Ben bir şey sormak istiyorum.
    GR 4 için bir araç aldım ve 380ps olan gücü otomatikman 350'e düşürdüler. Ayrıca ağırlık da arttı. Bunu araçları eşitlemek için mi yapıyorlar?
  • ambiante A kullanıcısına yanıt
    Evet PD yazanlar eşitliyor. Performans Dengesi aynı oluyor yani dğerleriyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: German Tech

    hocam merhaba,

    kategoriye göre hangi araçları önerirsiniz?

    Bir yarışta en iyi tur derecesi hangi araç ile yapılmış sıralamalardan ona bakıyorum. Araç garajımda yoksa satın alıyorum.
    Ben bu şekilde günlük yarışlara katılıyorum. Yarışlarda, her ne kadar kategorisine göre araç performansları eşitleniyor olsa da bazı pistlerde bazı araçlar küçükte olsa daha performanslı oluyor. Bu küçük fark yarışı kazanmana büyük etki ediyor.
  • mlhdrmz M kullanıcısına yanıt
    bende aynı taktikle araç alıyorum hocam ama sıralamaları görmek için en az 1 yarışa katılman gerekiyor değil mi?
    ya da yarışa girmeden görebiliyor muyuz?
  • Icerik azdir sudur budur ama ben GT Sport'un degerini PC2 oynarken daha fazla anladim. PC2 cok guzel bir oyun olabilecekken sacma sapan surus zorlugundan dolayi beni cileden cikariyor ve artik biraktim. GT'yi de iyi ki satmamisim sirf her yolda her araci ayri ayri surmek bile ayri keyif.

    Online yarislar cok sinir bozucu. Siralamada 1. Oldugum yarista arkadaki adam ilk virajda oyle bir bindiriyor ki bana sonuncu oluyorum. Bilerek yapiliyor zaten imkani yok yanlislikla viraja hizli girse o hizda carpmaz. Adam baya kesip bicmeye geliyor amaci o. Ustune benim spd puanim dusuyor. Bu ise bir el atilmasi lazim gerekirse her viraja yaklastiginda butun araclar hayalete donusmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Kasım 2017; 15:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.