Şimdi Ara

Gpu yüksek komple temizlemek yıkamak(gazyağı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde gaz yağı ve kolonya var şu anda. Kolonya şu içerdiği için yapmadan daha iyi olur gibi geliyor. Acılı bir şekilde tutup gazyağı dokup temizlesem olur mu? Tabiki büyük pislikleri pcete vs ile alırım ilk önce. Bilgisayarcı vs 40 gibi bir şey ile temizlenmiştir vakti zamanı da işlemciyi gözümün önünde gaz yağı da aynı işlemde kullanılabilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence olmaz çünkü ben bi temizleyici sprey almıştım yağlıymış bu olmaz dediler sonra onun yağsız susuz güzel bir modelini almıştım philips degraser cleaner mavi bir kutu.bulursan ondan al bulamazsan ıslak mendille de silebilirsin şöyle elinde bebekler için o yok bu yok olanından varsa.wd40 dediğin de degreaser benim bildiğim.bendeki baya eski demek ki ismi değişmiş ama dediğim ürün bu tavsiye ederim:

https://www.karakoy-online.com/urun/philips-390-dcs-yagsiz-kontak-sprey-perfects/332
  • bence olmaz çünkü ben bi temizleyici sprey almıştım yağlıymış bu olmaz dediler sonra onun yağsız susuz güzel bir modelini almıştım philips degraser cleaner mavi bir kutu.bulursan ondan al bulamazsan ıslak mendille de silebilirsin şöyle elinde bebekler için o yok bu yok olanından varsa.wd40 dediğin de degreaser benim bildiğim.bendeki baya eski demek ki ismi değişmiş ama dediğim ürün bu tavsiye ederim:

https://www.karakoy-online.com/urun/philips-390-dcs-yagsiz-kontak-sprey-perfects/332
  • WD40 iyi olur. Yağlayıcı değildir, uçucudur; ama paslanma önleyici bir kalıntı bırakır.
    Bence yine de iki kere düşünmek lazım.
  • wd-40 sıktığım kasa fanı 3 yıldır toz topluyor , etiketi yapıştırmama rağmen.
  • Bir kaç gün önce kuzenin arıza veren 7870'ini traş fırçası ve suyla yıkadım ve hemen kuruttum, daha önce bu şekilde temizlediğim anakart, ekran kartı vs olmuştu, bu yöntem sorunlarını çözüp bu güne kadar sorun yaşatmadı. Hızla kurutunca korozyon konusu çok dert olmuyor gibi, elde başka temizleyici olmayınca buna başvurdum lakin en iyisi fırça ve izopropil alkol derim.
  • Her derde devadır WD40 ile temizle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    İzopropil alkol nerde bulunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 24 Mart 2018; 11:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wd 40 ile kesinlikle temizlemeyin. Şayet temizlerseniz eskisinden çok daha kısa süre içinde leş gibi bir ekran kartınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bu linke bakabilirsin

https://www.n11.com/arama?q=izopropil+alkol
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayel90

quote:

Bu linke bakabilirsin

Sadece işlemci ve soğutucu temizlemek için kullanacaktım daha az miktarda nerden bulurum acaba eczane mi medikalci mi?

Pek boş vaktim olmuyor da bu aralar, gidip bakamadım bir türlü.

Bugün de çalışıyorum.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Otomobil zımbırtıları(boya bakım, temizlik vs) satılan dükkanlarda bulunabilir, ayrıca online alışveriş olarak n11 gittigidiyor vs yerlerde satış yapan yeterince dükkan mevcut izopropil alkol. Bu tür kimyasalları kullanırken sağlık ve güvenlik önerilerine dikkat etmek lazım bilginize.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karayel90

quote:

Bu linke bakabilirsin

Sadece işlemci ve soğutucu temizlemek için kullanacaktım daha az miktarda nerden bulurum acaba eczane mi medikalci mi?

Pek boş vaktim olmuyor da bu aralar, gidip bakamadım bir türlü.

Bugün de çalışıyorum.

Sipariş ver kargoyla evine kadar göndersinler boş vaktin yoksa

• Tamamdır arkadaşlar sağolun.

• Basınçlı hava ile niye temizlemiyorsun? Tertemiz olur basınçlı hava ile. Korozyona uğrayan bölgeler mi var kartta?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Contact cleaner kart yuzuyeyinde catlamalara neden olur. Kendim de bu isi yaptigim isin size verebileceğim tek tavsiye İzopropil Alkol ve cok sert olmayan fırça olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katharsis1537 -- 25 Mart 2018; 13:25:39 >
  • insanlara sacma sacma öneriler vermeyin lütfen. yapacağın şey bir fırça alıyorsun birde selülozik tiner. bak altını çiziyorum sentetik değil selülozik tinerr..

daha sonra ekran kartının pcb si ile fanını vs sini ayır güzelce hepsini fırça yardımıyla temizle. ekran kartının çekirdeği ile soğutucu arasında termal macun vardır. ramler de soğutucuya basıyorsa genllikle termal pad kullanırlar. termal macun basmadan tekrar monte etme soğutucuyu. termal padleri en kötü hafifce cakmakla ısıtıp tekrar kullanabilirsin. selülozik tineri fırça yardımıyla sür ve küçük darbeler ile temizleyerek yedir. daha sonra bir kenera koy 30 dkka kuruduğunda eser kalmayacaktır. yalnız masa mobilya vs üzerinde yaparsan altına 1-2 kat gazete kağıdı koy. bir damlası bile mobilynaın üzerindeki verniği boyayı çıkartır. mahveder.
    saygılar sevgiler.

• cyraxus kullanıcısına yanıt
    Havadaki yağı, toz ile birleştiriyor bu kir. Yağ çözücü lazım. Narenciye yağları kullanılan temizleyiciler var, örnek: 'Arctic Cleaner' Seti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.