11-14 Temmuz Karadağ Seyahati
Merhabalar arkadaşlar 11-14 temmuz tarihleri arası Karadağa tek başıma seyahate gidiyorum kendi arkadaşlarıma o kadar sordum, yok biri maddi durumum müsait değil, birisi bakarız vs. diye sallayınca bende, siz bakmaya maddi durumu düzeltmeye devam edin diye bi sinirle karadağ seyahati işini ayarladım yalnız şöyle bi durum var, bu tarihler arasında buraya gelecek arkadaşlar varmı ? Tek başıma sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum ve gelecek arkadaşlar varsa bende onlara katılmak için buraya yazayım dedim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
ESP32 Devresinde Su Seviye Sensörü
Merhabalar aşağıdaki resimdeki gibi su seviyesi okuyan bi devre tasarlamayı düşünüyorum yanlız;
En aşağıda paylaşmış olduğum sensör plastik kap dışından okuma yaparmı 4-5 gündür araştırıyorum adam akıllı birşey bulamadım bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Kia Sportage 1.6 GDI sizce mantıklımı?
|
Merhaba arkadaşlar 800 bin lira bandında Hyundai i30 1.4 Mpi 100 hp Style Manuel 2017 model yeni kasa alınır mı tutulur modelmidir almayı düşünüyorum hangi kasa olduğunu bilmeyen arakadaşlar için aşağı örnek bir resim bırakıyorum
Başka araç önerisi olan varsa benzin&lpg 800-850 bin lira bandında önerilerede açığım

Merhabalar arkadaşlar yazın 800.000 TL'ye Benzin & Lgp'li manuel bir araç almayı düşnüyorum Japon&Koreciyim diyebilirim tabi farklı önerilerede açığım bu arada neden maunel diye soranlara otomatik vites bence arabanın ruhunu öldürüyor ve arıza çıkarsa tamiride masraflı bundan dolayı manueli daha fazla seviyorum bu fiyat bandında hangi araçları önerirsiniz şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
60 K Sistem Önerisi
|
Aprilia SR 125 Alınır mı?
Merhabalar arkadaşlar aprilia SR 125 almayı düşünüyorum alıp kullanan varmı yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım servisleri nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Merhabalar arkadaşlar 1.6 İes 1998 model Lpg-Benzinli bir civic aracım var.Bugün rampa yukarı olan bir mesirelik alanına gidiyordum araba bir anda çekişten düşmeye başladı ve stop edecek derecede deviri düştü 1-2 dakika böyle çalıştıktan sonra stop etti.Marş olarak herhangi bir sorunu yok üzerinde yeni 55 amper inci akü var ve şarj dinamosu, diyot tablası, konjektör kömürler, buji, buji kablosu falan daha yeni değişti.Araba soğuduktan sonra tekrar sorunsuz bir şekilde çalıştı biraz kullandıktan sonra yine aynı sorun devam etti.Bu sefer ustaya götürdüm kendisi kanisterin hortumunun yanlış yere takıldığını söyledi hortumu doğru yere taktıktan sonra bir defa daha aynı problemi yaptı şu anda bir sıkıntısı yok yanlız bayram tatili için uzak mesafe gideceğim yine aynı sorun başıma gelirmi diye korkuyorum.Bu sistemi körleyebiliyormuyuz yada tam olarak çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 693
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 481)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 209 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0