Şimdi Ara

Gözüne Lazer Uygulanan Var Mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar , arkadaşlar benim gözler 7 drc miyop 24 yaşındayım 8 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum , sürekli lazer ol , ol diyen arkadaşlarım var ben biraz tırsıyorum...1-2 tane lazer ameliyatı izledim daha da tırstım :) aramızda bu işi bilen veya ameliyat olan varsa lütfen kaç sene önce olmuş kaç drc miyop vs varmış sorun yaşamış mı ?? belirtirse çok sevinirim...sağlıklı gözler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 5 Kasım 2011; 16:32:17 >

• 18 yaşımda oldum ameliyatta uyuşturuyolar gözü bişey hissetmiyorsun da . ameliyattan sonra 2-3 gün ağırdı baya . tüm yöntemlerde öyle değildir tabi yeni teknoloji ile hiç ağrı olmuyor diye biliyorum . ama sonra etraf cam gibi 21 yaşındayım hala bozulma yok . 1 yıl kullanacağın damlalar olacak. ilaçlar 500 kağıt falan tutmuştu ameliyat 1000 euro
  • ben oldum kornea keratokonus 12000TL tuttu 5 di 1.5 digeride 2 y düştü şimdi seinn olacagın ameliyat 4dk falan suruyo en fazla bıde acı yok yanı o eskıdendı ama benım kı cok fena acıdı 3 saat falan sürdü 2 göz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 5 Kasım 2011; 16:22:15 >
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • 2 göz toplam 5dk sürmüyormuş , yalnız herkes ameliyat olamıyormuş korneanın yeterli olması lazımmış..sizin gözler kaç drc miyap veya hipermetrop vs'di ?? sonra nerde ameliyat oldunuz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 5 Kasım 2011; 16:27:27 >

Eger maddi imkanların yeterliyse kesinlikle tavsiye ederim, çünkü senin gözlerin numarası bayaa büyükmüş, yarın bigün gözlüğüne birsey olsa yenisini ayarlayana kadar yarı kör dolaşırsın etrafta, bu kdr kırılgan bir nesneye bağımlı olacağına korkunla yüzleş gir ameliyata kurtul bundan.

Orijinalden alıntı: -ALA-

Lazere uygun olup olmadığına doktor testler sonucu karar veriyor buradan öğrenemezsin.

onu biliyorum hocam , benim merak ettiğim nerde nasıl ameliyat olmuşlar , kaç sene geçmiş , sorun yaşamışlar mı vs..
    Göz doktoru olan var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kac yasindasin? Cunku ameliyati olduktan sonra yine numaran buyurse problem olur ve birdaha ameliyat olamazsin.

Orijinalden alıntı: South7

ben de araştırmıştım biraz, dışardan göründüğü kadar fena birsey değil, söz konusu göz gibi hassas biyer olunca insan çekiniyor ama artık çok normal bir operasyon oldu bu.

Eger maddi imkanların yeterliyse kesinlikle tavsiye ederim, çünkü senin gözlerin numarası bayaa büyükmüş, yarın bigün gözlüğüne birsey olsa yenisini ayarlayana kadar yarı kör dolaşırsın etrafta, bu kdr kırılgan bir nesneye bağımlı olacağına korkunla yüzleş gir ameliyata kurtul bundan.

hocam gözlüksüz yazıları okumayamam vs tamam ama yarı kör değil çok şükür 9-10 hatta 12 drc miyap insanlar var sen git ameliyat ol diyorsun ama insan baya tırsıyor valla...zaten olup olamayacagımızda belli değil..dünya göze gidip bi baktırcam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Kac yasindasin? Cunku ameliyati olduktan sonra yine numaran buyurse problem olur ve birdaha ameliyat olamazsin.

24 yaşındayım hocam , bende öyle okudum genelde 30 yaşından sonra öneriyorlarmış..30 yaşından sonra göz yüklesmesi dururmuş..

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Kac yasindasin? Cunku ameliyati olduktan sonra yine numaran buyurse problem olur ve birdaha ameliyat olamazsin.

24 yaşındayım hocam , bende öyle okudum genelde 30 yaşından sonra öneriyorlarmış..30 yaşından sonra göz yüklesmesi dururmuş..

Kac yildir goz numaraniz ayni seviye? Yada bir dusus varmi?
  • Bende kararsızım , kimisi diyor "vakit kaybetmeyin ameliyat olun , ben oldum kurtuldum" , kimisi diyor "bekleyin daha ileri , risksiz teknoloji çıkacak , iyi olsa göz doktorları gözlüksüz olurdu" diyor.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• küçükken arkadaşım gözüme lazer tutmuştu ama bişey olmadı..

quote:

quote:

Kac yildir goz numaraniz ayni seviye? Yada bir dusus varmi?

düşüş yok hocam 2 senede 0.5 drc ancak artmıştır..

@.Feel Me

aynı kelimeler hocam , babamda hep -iyi bişi olsa tüm doktorlar gözlüksür olurdu vs der..ve haklı bu işi yapan doktorlar bile gözlüklü ??

• Benimikiler 1,5 numara Bunlara lazer olmazmi

quote:

Orijinalden alıntı: South7

ben de araştırmıştım biraz, dışardan göründüğü kadar fena birsey değil, söz konusu göz gibi hassas biyer olunca insan çekiniyor ama artık çok normal bir operasyon oldu bu.

hocam gözlüksüz yazıları okumayamam vs tamam ama yarı kör değil çok şükür 9-10 hatta 12 drc miyap insanlar var sen git ameliyat ol diyorsun ama insan baya tırsıyor valla...zaten olup olamayacagımızda belli değil..dünya göze gidip bi baktırcam...

benim gözler 3 derece gözlüğü çıkartınca kendimi yarı kör varsayıyorum
    şahsen yıllardır yaptırmak istiyorum bunu ben de ama maddi imkanlar el vermiyor diye yaptıramadım, ama ilk fırsatta ben de kurtulmak istiyorum gözlüklerimden. Yaptıran ve yaptırdıktan sonra şikayet eden kimse görmedim şimdiye kadar. Eğer imkanın varsa hiç geri adım atma

• Lazer çok tehlike bir düşünün o kadar zengini fakiri akıllısı insanlar var gözlük kullanan bu adamlar neden olmuyor?Bugüne kadar kaç doktora sorduysam hepsi çok riskli diyor.Ve bunları söyleyenlerin hepsi gözlük kullanıyordu.Ben gözlüğümle memnunum.Kendinizi riske atmayın derim çok tehlikeli kornea yapısı bozulursa geri dönüşü yok!

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Lazer çok tehlike bir düşünün o kadar zengini fakiri akıllısı insanlar var gözlük kullanan bu adamlar neden olmuyor?Bugüne kadar kaç doktora sorduysam hepsi çok riskli diyor.Ve bunları söyleyenlerin hepsi gözlük kullanıyordu.Ben gözlüğümle memnunum.Kendinizi riske atmayın derim çok tehlikeli kornea yapısı bozulursa geri dönüşü yok!

hocam benide en çok düşündüren bu , lazer yapan doktorlar bile gözlük kullanıyor çok sağlıklı bişi olsa adamlar kendine yapar..bu işin dönüşü yok ben enaz 3-5 sene daha bekleme kararı aldım valla..biraz daha teknik ve teknoloji gelişsin..2 sene önce bıcak vardı şimdi lazer bakarsın 3 sene sonra korneayı kesmeden yaparlar o zaman çok daha sağlıklı olur..

• Durumun varsa ol.Babama uygulandı lazer.1 Ay veya daha fazla günlük damla kullanırsın ve gözüne ışık sokmazsın.Gözünde hep güneş gözlüğü olmak zorunda.Yoksa ÜFFF ÜFFF....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.