Şimdi Ara

Gözüne Lazer Uygulanan Var Mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrkyTgkn

Durumun varsa ol.Babama uygulandı lazer.1 Ay veya daha fazla günlük damla kullanırsın ve gözüne ışık sokmazsın.Gözünde hep güneş gözlüğü olmak zorunda.Yoksa ÜFFF ÜFFF....

"Gözünde hep güneş gözlüğü olmak zorunda" derken yani ameliyat sonrası 1-2 ay neyse gözü korumak için mi ?? yokta sürekli kullanım mı gerekiyor ??

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Durumun varsa ol.Babama uygulandı lazer.1 Ay veya daha fazla günlük damla kullanırsın ve gözüne ışık sokmazsın.Gözünde hep güneş gözlüğü olmak zorunda.Yoksa ÜFFF ÜFFF....

"Gözünde hep güneş gözlüğü olmak zorunda" derken yani ameliyat sonrası 1-2 ay neyse gözü korumak için mi ?? yokta sürekli kullanım mı gerekiyor ??

belli bir süre ameliyattan sonra parlak görürsünüz. belli bir süre takarsınız.

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

quote:

belli bir süre ameliyattan sonra parlak görürsünüz. belli bir süre takarsınız.

Evet belirli bir süre takacaksın.1 Hafta anca.

• 2 seneyi gecti olali. Cok sukur bisey yok suan memnunum. 6.5 du olmadan once. ilk basta gittigim yerde kornealar ince diye olmazsin dediler.3 sene sorna baska yerde oldum. Hem teknoloji ilerledi hem de baska doktor da denedim sansimi. sanirim 1 ay damla kullandim belki o kadar bile degil. Aslinda uzun bir hikaye ama gittigim iki hastane de doktorda Turkiyedeki en iyi doktor ve hastenelerdendi.

Öncelikle herkese selamlar , arkadaşlar benim gözler 7 drc miyop 24 yaşındayım 8 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum , sürekli lazer ol , ol diyen arkadaşlarım var ben biraz tırsıyorum...1-2 tane lazer ameliyatı izledim daha da tırstım :) aramızda bu işi bilen veya ameliyat olan varsa lütfen kaç sene önce olmuş kaç drc miyop vs varmış sorun yaşamış mı ?? belirtirse çok sevinirim...sağlıklı gözler dilerim...

kesinlikle çok tehlileki.ileride kornea erimesi yaparmış. ben de çok araştırdım bu konuyu .

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

quote:

Öncelikle herkese selamlar , arkadaşlar benim gözler 7 drc miyop 24 yaşındayım 8 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum , sürekli lazer ol , ol diyen arkadaşlarım var ben biraz tırsıyorum...1-2 tane lazer ameliyatı izledim daha da tırstım :) aramızda bu işi bilen veya ameliyat olan varsa lütfen kaç sene önce olmuş kaç drc miyop vs varmış sorun yaşamış mı ?? belirtirse çok sevinirim...sağlıklı gözler dilerim...

kesinlikle çok tehlileki.ileride kornea erimesi yaparmış. ben de çok araştırdım bu konuyu .

Diğer mesajda yazdığım gibi bende 3-5 sene daha beklemek istiyorum , önce bıcak , sonra lazer 3-5 sene sonra bir bakmışsın korneayı ellemeden yaparlar o zaman düşünürüz...gerci şuan biraz tehlikeli diyorlar ama 10 kişiden 9'u mutlu iş yerinde 2 kişi yaptırdı 10 gün içinde hiç bir sıkıntım kalmadı diyorlar..ama kişiden kişiye çok fark varmış hem göz yapısı hemde kornea kalınlığı çok önemliymiş..neyse İnşallah 3-5 sene sonrada olsa şu gözlükten kurtulurum artık kulak çevremde çökme oldu bariz gözlük izi 15 seneden fazla oldu gözlük kullanıyorum..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.