Şimdi Ara

Gözaltına alındı, hastanede ölü bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçim akşamı havaya ateş açtığı için polisler tarafından evinde gözaltına alınan Serhat Kahyaoğlu hayatını kaybetti. Vücudunda çok sayıda yara ve darp izi bulunan Kahyaoğlu’nun ölümü üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Yerel seçimlerin yapıldığı 31 Mart'ta İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşayan Serhat Kahyaoğlu, tabancasıyla evinin penceresinden havaya ateş açtı. Komşularının şikayeti üzerine olay yerine gelen polisler, Kahyaoğlu ve arkadaşı N.G.'yi gözaltına almak istedi. Bu sırada polisler ile Kahyaoğlu arasında arbede yaşandı.

Ekip aracıyla olay yerinden uzaklaştırılan Kahyaoğlu'ndan 20 dakika sonra haber alan arkadaşı M.S, Samatya Devlet Hastanesi'ne gitti. M.S, hastanede polis aracına ters kelepçeli ve sağ olarak bindirildiğini gördüğü Kahyaoğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı.

HASTANEYE BIRAKMIŞLAR

İddiaya göre, polisler Kahyaoğlu'nun bir apartmanın 4. katından atlayıp intihar ettiğini söyleyerek hastaneye bıraktı. Ailesi çağrılan Kahyaoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'a götürülerek otopsi yapıldı.

Başında ve vücudunda çok sayıda darp izi bulunan Kahyaoğlu'nun ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Kahyaoğlu'nun ailesinin ve görgü tanıklarının ifadesi alındı. Kahyaoğlu’nu gözaltına alan polislerle ilgili ise henüz bir işlem başlatılmadığı öğrenildi.

"VURMAYIN DİYE BAĞIRIYORDU"

Kahyaoğlu'yla birlikte gözaltına alınan N.G. SÖZCÜ'ye konuştu.

N.G. "Evden aşağı indirdiklerinde Serhat'ı darp ettiklerini gördüm. Çok ağır şekilde darp ediyorlardı. Serhat 'vurmayın' diye bağırıyordu. Benim bulunduğum yere 15 dakika sonra Serhat'ı getirdiklerinde Serhat ölmüştü. Kalbi durmuştu. 3 polis karga tulumba sürükleyerek getirdiler" ifadelerini kullandı.

Kahyaoğlu'nun babası Suat Kahyaoğlu da "Benim çocuğum işkence edilerek öldürülmeyi hak etmedi" dedi.

www.sozcu.com.tr
    Gözaltına alındı, hastanede ölü bulundu - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/gozaltina-alindi-hastanede-olu-bulundu-p37140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Nisan 2024; 19:38:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yetkileri yok derler bide daha ne yetkisi olacak acaba

• niye dövmüşler? elleri kelepçeli adam dövülür mü? atın nezarete.

• Bir Türkiye klasiği... Bu sefer "karakolda merdivenlerden yuvarlandı" dememişler en azından.

• 32:11 den itibaren izleyebilirsiniz...

• tabancasıyla evinin penceresinden havaya ateş açtı

düşman mı kovalıyorsun? terörist misin? neden şehir içinde ateş edersin?

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Havaya ates acip, komsularin sikayeti uzerine gelen polise direnen bir emlakci. Allah bu ulkede polisin yardimcisi olsun harbiden. Suc da onlarin uzerine kaldi, butun millet mal bulmus magribi gibi polise saldiracak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ateş açması yanlışta ölü bulunması da doğru değil şimdi yani.

• Evinin penceresinden ateş açmış, üstüne 4. kattan atlamış.

Vay arkadaş, neden böyle bir ahmaklığa tevessül etmiş ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Onlardan yana sikinti yok da Fox'a, hele hele Ataturkcu chplilere ne oluyor, onu anlamis degilim. Turk polisi abi bu, Kuveyt polisi degil. Yarin senin iktidarina hizmet edecek, etmesin o zaman, gitsin limon satsin valla.

• kime kabahat bulunacak? devlete mi şahıslara mı? tabi ki olayda kimler var ise onlar sorgulanacak. teröristleri teslim alıyoruz biz. bu vatandaşı mı teslim alamayacağız? bak benzer örnek var yine. bu haber için de yorum alalım senden..

https://www.birgun.net/haber/akp-li-baskan-in-silahli-secim-kutlamasina-sorusturma-519665/

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Hizmet var hizmet var.Yarın şöyle olsa böyle yapacak diyerek şuanı meşrulaştıramazsın.Ayrıca Kuveyt polisi veya başka bir ülkenin polisi onların kötü polis olacağı anlamına gelmeyeceği gibi Türk polisi olması da şartsız şurtsuz desteklenmesi anlamına gelmez.Sapla samanı karıştırmayalım.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Sartsiz surtsuz desteklenmesi anlamina elbette gelmez. Ilk cumlemde sahsin sifatini, eylemini belirttim. Bu olay ozelinde konustum.

Batili standartlarda polis suclu bulunabilir, ancak polis Batili standartlarda yetistirilmiyor, muhattap oldugu insanlar da Bati'daki insanlar degil. Biz TR sartlarinda yetistirip, calisitirip, Kuzey Avrupa sartlarinda yargiliyorsak, bu haksizlik.

Olen eleman benim yasama hakkima, huzuruma tehdit. Benim polisim, uc kurusa benim yasamim, huzurum icin canini, ozgurlugunu tehlikeye atiyorsa, ben hain degilim, hakkini savunurum.

Ha birilerine yalakalik, veya sahsi cikar icin alcaklik yapan polisse, onun da ayni sekilde karsisinda olurum, ancak bu olayda o durum yok.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda şüpheci yaklaşırım (sebepleri çok) ancak delillerle sabit olacak ki o zaman ben de polisi destekleyebilirim.Benim polisim diye bir olguya sizin gibi sahip değilim.Üç kuruşa çalıştıklarını da düşünmüyorum.Şahit olduğum bir çok olayda ve kendimle alakalı destek taleplerimde dediğiniz ve beklediğimiz desteği alamadım,bunları söylüyorum diye de hain olamam.Eleştiri yapabilirim.
    Ayrıca birçok olay içerisinde bu olay ve çıkan sonuçlar umarım bir gün biz de aynı duruma düşmeyiz dedirtmiştir.

https://www.diken.com.tr/karakolda-olum-mahkeme-birol-yildirim-hafif-yaralandi-iskence-sucu-yok-dedi/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.