< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Aralık 2023; 14:32:37 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Aralık 2023; 14:32:37 > |
|
Kim ne dere desin bu serinin zirvesi önce City sonra Asylumdur. Origins anca onlaradn sonra gelebilir. Knightdan iyi bir oyundu bence Origins ama onun dışında karakter tasarımları bölüm tasarımları vb bir çok şey önce ki iki rocksteady oyunundan zayıftı. Can sungur denilen adamda fallout 4 witcher 3 den iyi diyen fallout 76 güzel oyun diyip öven birisi. Yani ciddiye alacağım en son kişi zira serinin en iyi oyunu Arkham knight diyordu bu kişi aynı zamanda böyle birini nasıl ciddiye alalım oyun görüşün de. Serinin en kötü oyununa en iyisi diyor sırf kıytırık çizgi roman göndermeleri daha fazla diye.
|
|
Oyunun patlamasına çok sevindim. Bir daha servis oyunu gelmesin, akıllı olsunlar. Bruce Wayne'siz Gotham'mı olurmuş, peh!
|
|
Ne bekliyordunuz ki? Uzun süredir oyun oynayan insan belirli bir noktadan sonra bir oyunun ilk gösterildiği anda neye benzeyeceğini bilir. Bunun leş mi leş bir şey olduğu o kadar barizdi ki. Kalitesizlik paçalardan akıyor. Şu oyuna 9 puan falan veren siteleri aklıma kazıyayım da ileride ciddiye almayayım kazara falan. |
|
Vururken düşmanda reaksiyon yok bir de, bir tane acıdan inleme yok üstelik vuruş hissiyatı da yok. Sanki kristaldan yapılmış bir taş kütlesine vuruyorsun gibi. Gta 5 de Michael'in kafası güzelken yaratıkları ateş edip öldürdüğü sekanslar bile daha tatmin edici. |
|
Tamamen mobil oyunlarla fortnitela falan büyümüş nesil için yapılmış bir oyun. Vasata alıştırma gayesi.
|
|
Hocam bana genelleme yaptınız diyorsunuz siz genelleme yapıyorsunuz. ‘’Bence” kelimesi çok önemli değil, sağlıklı bir birey bunun şahsi fikir olduğunu anlayabilir zaten. Ben 50 TL eder dediğim için takılmanıza gerek yok, siz 900 TL vermişsiniz beğenmişsiniz, olay bitti keyfinize bakın. Para verenlere kimse bir şey diyemez zaten. Ben nerede korsan oynamaya alıstım, bu oyun dısında korsan oynadığımı belirttiğim bir mesajımı tespit ettiniz mi ? Dc evreni hatrına deneyimlemek açısından torrent indirdim. Kasıtlı falan yaptığım yok, ayrıca yapsam bile sizi niye rahatsız ediyor, oyun firması sahibimi misiniz hocam ? Size dikkat çekmiş sanırım, ben sizin dışınızda sitem edeni görmedim. Yukarıda da mesaj da isim vermeden laf sokmaya çalışıyorsunuz, oyunları 50 TL ye bekliyorlar vs diye. çoğu yorumunuzu beğenirdim ben. Hayal kırıklığı yaşadım, hoş değil. Ve son kez söylüyorum, 50-100 TL olmalı demiyorum. Bu oyunun ederi bu diyorum, hala anlamamakta ısrarcısınız. Kola örneği ne alaka. Size bol şans dilerim. |
|
Hocam oyun bana göre 50 lira eder, bunu söylemek ne zamanlar beri saygısızlık oldu. Kullanıcı isterse 10.000 TL verir kimse kimin ne para verdiğini sorgulayamaz. Ben bir süredir bana bazı oyunlara pahalı dediğimde bana karşı agresifleştiğinizi gözlemliyorum, Sizin düşünceleriniz ve benimki farklı olabilir ama ben herkese saygı duyarım, lütfen siz de saygı duyarsanız çok sevinirim. Ayrıca oyunu 6-7 saat pcde oynadım yukarılarda yazmıştım, torrentten indirdim oyunu. Oynamadığım kanısına nereden vardınız öğrenebilir miyim? Ve rica ediyorum bir daha bir oyuna ederinden pahalı dediğim zaman da bana da ‘’ her oyuna pahalı diyorsunuz’’ cevabı vermeyin lütfen. Bu 3-4 üncü oldu lakin. Ben bazı oyunlar 70-80 dolar etmez diyorum siz hala bana her oyuna pahalı diyorsunuz hocam. |
|
Arkham Origins i çok ağır eleştirenler vardı, rocksteady nin serisi kadar iyi olmasa da alta kalır bir yanı yoktu. Bu oyunu da merakla bekliyorum, Last of us part 2 yi beklerken batmani de state of play de görmek çok güzel olur.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Eylül 2019; 13:57:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 24 Eylül 2019; 18:33:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Eylül 2019; 20:39:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KishouArima -- 24 Eylül 2019; 20:50:28 > |
|