|
Bildirim
PS bölümü revire döner bugün |
PC Station
|
tarihin en abartılmış oyunu, şahsen bloodborne gelse çok daha memnun olurdum
|
Hadi spiderman için playstation'ını kesen eleman yurtdışından. Spider-man için bizim memlekette kimse kesmez. Ama Last of Us için kesecek birileri illaki çıkacaktır. Ps4 sahibi olarak bu oyunların gelmesine ne kadar seviniyorum anlatamam. Orijinal olarak pc oyuncusu olmanın vermiş olduğu fps tps oyunlarda joystick yüzünden istediğim gibi hareket edemiyorum. Joysticke elim fifa pes, rocket league, yarış oyunlarında yatkın. Pc de klavye mouse ile rahat rahat oynarım.
|
konsol oyunculuğunun exclusive oyunlarından ibaret olmadığını size bir türlü öğretemedik... kan falan kaybetmiyor ps4 den daha hızlı sattı diye haber var? |
Ne konuda abartılmış mesela?
|
Yıllardır Playstation 1-2-3’teki oyunları Playstation 4’e getiremeyen Sony ne hikmetse kendine özel oyunları PC’ye getiriyor.
Demekki istenince oluyormuş. Şimdi insanlar neden Playstation alsın? Playstation 5 satışlarını beklediler, yavaş yavaş PC’ye getiriyorlar oyunları. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 9 Haziran 2022; 19:44:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
bu nasıl remake ? |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
PS bölümü revire döner bugün |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 9 Haziran 2022; 21:07:58 > |
konsol oyunculuğunun exclusive oyunlarından ibaret olmadığını size bir türlü öğretemedik... kan falan kaybetmiyor ps4 den daha hızlı sattı diye haber var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine_Antagonist -- 9 Haziran 2022; 21:5:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |