Şimdi Ara

O da geliyor: The Last of Us Part 1 Remake, PS5 ve PC için duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O da geliyor: The Last of Us Part 1 Remake, PS5 ve PC için duyuruldu

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini Naugthy Dog'un yaptığı popüler oyun serisi The Last of Us da PC'ye geliyor.

Ayrıca Bkz.Netflix'in Cyberpunk 2077 oyunundan uyarlanan animesi Cyberpunk Edgerunners'dan ilk video

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre, PlayStation'ın en önemli serilerinden The Last of Us daha öncesinde de söylentisi çıktığı üzere PlayStation 5 ve PC için duyuruldu. Bu yeni sürüm oyunun remake sürümü olacak. PlayStation 5 versiyonu 2 Eylül'de çıkış yapacak ancak ne yazık ki PC versiyonu için bir tarih verilmedi.

Bu oyunla birlikte de PlayStation'ın en önemli aktif serileri arasında PC'ye gelmeyen kalmadı diyebiliriz. Bu yeni sürüm yeni erişilebilirlik seçenekleri, modernize edilmiş oynanış mekanikleri ve daha fazlasıyla çıkış yapacak. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

The Last of Us Part 1 Remake PS5 ve PC

Kaynak:https://www.gematsu.com/2022/06/the-last-of-us-part-i-announced-for-ps5-pc

• Hadi spiderman için playstation'ını kesen eleman yurtdışından. Spider-man için bizim memlekette kimse kesmez. Ama Last of Us için kesecek birileri illaki çıkacaktır. Ps4 sahibi olarak bu oyunların gelmesine ne kadar seviniyorum anlatamam. Orijinal olarak pc oyuncusu olmanın vermiş olduğu fps tps oyunlarda joystick yüzünden istediğim gibi hareket edemiyorum. Joysticke elim fifa pes, rocket league, yarış oyunlarında yatkın. Pc de klavye mouse ile rahat rahat oynarım.
  • PC Station

• Hadi spiderman için playstation'ını kesen eleman yurtdışından. Spider-man için bizim memlekette kimse kesmez. Ama Last of Us için kesecek birileri illaki çıkacaktır. Ps4 sahibi olarak bu oyunların gelmesine ne kadar seviniyorum anlatamam. Orijinal olarak pc oyuncusu olmanın vermiş olduğu fps tps oyunlarda joystick yüzünden istediğim gibi hareket edemiyorum. Joysticke elim fifa pes, rocket league, yarış oyunlarında yatkın. Pc de klavye mouse ile rahat rahat oynarım.

• Yıllardır Playstation 1-2-3’teki oyunları Playstation 4’e getiremeyen Sony ne hikmetse kendine özel oyunları PC’ye getiriyor.
    Demekki istenince oluyormuş.

Şimdi insanlar neden Playstation alsın?

Playstation 5 satışlarını beklediler, yavaş yavaş PC’ye getiriyorlar oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 9 Haziran 2022; 19:44:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • grafikleri beklediğim gibi değil beğenmedim

• keşke ikinci oyun gelseydi birinci oyun hikaye olarak çok güzel ikinci oyun ise oynanış olarak güzel

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    ps3 oyunu için ps5 alıyorsan sıkıntı vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu nasıl remake ?

• Oyun Remake gibi durmuyor.

• Grafikler çöp, böyle remake olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc yazan donanım haber. ben video da pc ile alakalı bir bilgi göremedim

• PS bölümü revire döner bugün O da geliyor: The Last of Us Part 1 Remake, PS5 ve PC için duyuruldu 

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    fragmanın en sonunda for pc diyor

• remastered gibi duriy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Oyunlar çok uzun süredir 60$ civarında ancak enflasyon yüzünden 60$ artık adamları kesmiyor o yüzden bir süre sonra PC'de de satarak maliyeti çıkarıyorlar.

• tarihin en gereksiz remake'i btw...

• Yazıklar olsun sony

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem Xbox Series X hem de PlayStation 5 kullanıcısı olarak söylüyorum. Sony sırf para kazanmak için bütün exclusive oyunlarını PC ye çıkartarak çok büyük hata yapıyor. Kan kaybı yaşayacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darısı part 2 nin başına, part 2 ile birlikte paket yapıp pc ye de çıkabilir. pc ye çıkmaması saçmalık olurdu. ps3 de satmışsın ps4 de satmışsın. ps5 de daha ne kadar satabilirsin ki, pc ile yeni müşteriler kazanmanın peşindeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 9 Haziran 2022; 21:07:58 >
  • ByScarface1905 kullanıcısına yanıt

konsol oyunculuğunun exclusive oyunlarından ibaret olmadığını size bir türlü öğretemedik... kan falan kaybetmiyor ps4 den daha hızlı sattı diye haber var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine_Antagonist -- 9 Haziran 2022; 21:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.