Şimdi Ara

Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar açıklandı: Mortal Kombat 1 ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar açıklandı: Mortal Kombat 1 ve dahası
    Microsoft’un dijital oyun servisi Xbox Game Pass’e eklenecek yeni oyunlar açıklandı. Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass servisi, sürekli olarak yenilenmeye devam ediyor ve bu doğrultuda platforma yeni oyunlar eklenip çıkıyor. İşte Aralık ayında Game Pass'e eklenecek oyunlar...

Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar açıklandı

Microsoft'un paylaştığı listeye göre 14 Aralık'a kadar Xbox Game Pass'e eklenecek 13 yeni oyun bulunuyor. Bunlar sırasıyla Monster Train 2, Spray Paint Simulator, 33 Immortals, Indiana Jones and the Great Circle, Routine, A Game About Digging A Hole, Death Howl, Dome Keeper, Mortal Kombat 1, Bratz: Rhythm & Style, Stellaris, World War Z: Aftermath ve Medieval Dynasty olacak. Listede bulunan tüm oyunlara ve tarihlere hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Son Windows 11 güncellemesi, karanlık modu hem iyileştiriyor hem de bozuyor

• Monster Train 2

• Spray Paint Simulator

• 33 Immortals 4 Aralık

• Indiana Jones and the Great Circle – 4 Aralık

• Routine – 4 Aralık

• A Game About Digging A Hole  – 9 Aralık Pass

• Death Howl (El Konsolları ve PC) – 9 Aralık

• Dome Keeper – 9 Aralık

• Mortal Kombat 1 – 10 Aralık

• Bratz: Rhythm & Style – 11 Aralık

• Stellaris

• World War Z: Aftermath

• Medieval Dynasty

DLC Oyun güncellemeleri

• Sea of Thieves: Season 18 11 Aralık

• Dead by Daylight: Bone Chill Event 9 Aralık

• Palworld: Home Sweet Home Update 17 Aralık

Oyun İçi Avantajlar

• PUBG Battlegrounds: Exclusive Survivor Pack (Konsol) 

• Delta Force: Craft Your Precision (Xbox Series X|S)

• The Crew Motorfest: Toyota Supra LBWK Edition Pack (Bulut, Konsol ve PC)

Ayrıca Aralık ayında Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların yanı sıra, 15 Aralık itibarıyla platformdan kaldırılacak oyunlar da olacak. Bunlar arasında Cataclismo, Hollow Knight: Voidheart Edition, Mortal Kombat 11, PAW Patrol World, Still Wakes The Deep ve Wildfrost yer alıyor.

• Cataclismo (PC)

• Hollow Knight: Voidheart Edition (Xbox, PC)

• Mortal Kombat 11 (Xbox, PC)

• PAW Patrol World (Xbox, PC)

• Still Wakes The Deep (Xbox, PC)

• Wildfrost (Xbox, PC)

Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2025/12/02/xbox-game-pass-december-2025/

• Son zamciktan sonra aboneliğimi iptal ettim hatta konsolumu satışa çıkarttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erellach -- 3 Aralık 2025; 13:20:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay rezalet ama daha oynamadığım geçen aylarda verilen baya bir oyun var. O yüzden bence PC gamepass hala değer tabi bana göre bu. Ama bazı oyunlar o kadar uzun sürüyor ki başka oyuna yer kalmıyor. Bence böyle oyunları almak artık daha uyguna gelecek gibi. 1-2 ay da işte abonelik alıp küçük oyunları da (kısa süren) öyle oynamak lazım gibi. En ekonomik yöntem bu galiba.

• fendur kullanıcısına yanıt
    oyun oynamak zevk işidir.

• casanowa733 C kullanıcısına yanıt
    Evet zevk işi olmasa zaten bu kadar para neden verelim ki? Ben sadece daha ekonomik nasıl bir yol izlenir diye yorum yazdım. İstersen ilk günden 3500 liraya oyunu alıp oyna kim sana ne diyebilir ki? İlk günde tam fiyata aldığım veya ön sipariş verdiğim dünya kadar oyun var ama bir de ekonomik yönü var ülkemizde oyunlar acayip pahalandı bir şekilde daha uyguna nasıl olabilir diye düşünmeden edemiyor insan. Ama senin keyfin ne istersen yap bundan banane yani :)

• fendur kullanıcısına yanıt
    oyun oynamak zevk işi olduğu için zevkin pazarlığı olmaz pazarlığını yaptığın işten de zevk alamazsın, aylık 500 tl verip aldığın gamepass ı bile ekonomi ile düşünüyorsan önemli olan para yapmak oyun oynamak değildir bence, ülkemizde oyunlar pahalanmadı hep aynı fiyat idi.

• aralık sonu bitecek o zamana kadarda iyi oyun gelmeyecek gibi

Zevkin pazarlığının olamayacağını nereden çıkardın? Zevk veya hobi için illa ki hiç düşünmeden para mı harcamak lazım? Yani bir geziye gideceksin mesela uyguna bir uçak bilet buldun veya uyguna otel bulup o tarihe gezi planlayamaz mısın? İlla bir hobi için her şeyi tam fiyattan mı almak veya yapmak lazım? Mesela lego, maket hobin var indirimden hiç mi almayacaksın o legoyu veya maketi? Kusura bakma ama hiç katılmıyorum sana. Para yapmak mı harcayarak mı? Ülkemizde oyunlar pahalanmadı hep aynı fiyat mıydı??? Yine hiç katılmıyorum sana. Bir bak istersen 2 sene önceki fiyatlara hem de dolar üzerinden de bakabilirsin. Steam dolar geçince fiyatların kur üzerinden de ne kadar pahalandığına da bakabilirsin. PS strore fiyatlarına hiç değinmiyorum zaten. Resmen 3-4 katı pahalandı iki sene içinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.