Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
75
Favori
128.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
    %23 10 atmış

• Ne biçim bölümdü lan bu böyle hiç bitmesin istedim tek sıkıntı baş belası Fish geri döndü Penguen kimi öldürse geri döner oldu Selina Bruce ve Fox'u kurtaracak anlaşılan. Jim olayı işleri zorlaştıracak iyice.
  • Gotham'da normal bir gün
    Güzel bölümdü haftaya sezon finali var o daha da güzel olacak gibi

Fish Mooney tam da ihtiyacy olan bir güce sahip oldu
    GCPD'nin ba?yna Jim'den önce Harvel geçecek büyük ihtimal

hugo strange rolünün hakkını çok iyi veriyor çok güzel bölümdü. ilk kez gösterilen kadın ve elemanları ne ayak acaba. gelecek bölüm penguen v strange

• fragmanda görüyoruz ki oswald cobblepot efsanesi tamamen geri dönüypr..
    sezon finali şampiyonlar ligi gibi olucak,tam kadro

• strange'i penguen bitirecek kesin fish geri döndü sonunda, insanları kontrol etme gücü var gibi. finalde son sahnede bi jerome görürüz belki, hatta gözünü falan açarsa efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basil Karlo da geldi ama çok fazla ön planda olacağını sanmıyorum. "My name is Fish Mooney, bitch"

"The North Remembers"

• Pf döndü yine Fish. Çok itici bir karakter. Ne oldu şimdi bu Copperhead filan mı insanlara dokununca istediklerini yaptırıyor. Torpilli filan sanırım yapimcidan. Kadın DC de yok dizinin yarısı bunun üstüne döndü. Bizi mi kopariyorsunuz anlamadım ki yapımcılar.

Penguen reisi göremedik koca bölüm. Fox her bölümde olsa keşke. Adamı çok seviyorum. Çok zeki.

Clayface neler yapacak bakalım. Sonunda Hugonun fişini Tolga abi şey Penguen çeker :)

• eh pek bi şey yoktu ama gelecek bölüm penguen reyiz çılgın atacak off

Orijinalden alıntı: A.T.O.M.

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Yahu 2015 sonundaki yarı finalmiş bende yeni sezon bekliyom, oo 10 bölüm birikmiş süper oldu bu

Naptın hocam sen

02x21 TR Altyazı çıkan bir yer var mı beyler? Hepiniz dizi sitelerinden mi izlediniz?

Ya sorma zorret sitelerinde görüyodum hep bölümleride, 3 sezon a odaklanmışım ya bende diyom bu 2 sezon bölümleri neden üste çıkıp duruyo :)

• genel yorum.

ölülerin paso geri döndüğü bir seri....

arkadaşlar bunun neresi güzel bir dizi??

ilk sezonda mafya babasının olayına kadar herşey iyiydi. Tabi yine dön dolaş fish mooney - penguen ve falcone üçlemesi arasında dönen olaylar sınırları zorluyordu.

sonraki sezonlar jim gordon iyice çöpe battı. Ben daha kaliteli bir karakter tasvir etmelerini beklerdim.

• Beware the Court of Owls, that watches all the time,
    Ruling Gotham from a shadowed perch, behind granite and lime.
    They watch you at your hearth, they watch you in your bed.
    Speak not a whispered word about them, or they'll send the Talon for your head.

bölüm özeti

Do you think I am a hypocrite? Well, you should. I wouldn't disagree with you. The road to power is paved by hypocrisy, and casuelties. Never regret.

• aslında güzel bölümdüde benim beklentilerimin altında kaldı ne bileyim o 20.bölümden sonra insan çok şey bekliyor.Umarım sezon finalinde bruce gothamı terk eder seneyede ra's al ghulun yanında egitilirken görürüz ama zannetmiyorum dizi agırdan alıyor :(
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.