Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
75
Favori
128.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Penguen Butch'da çok fena

Net izlediğim en güzel süper kahraman dizisi.Arrow-flash falan resmen çöp bunun yanında.

• Bölüm ayrı güzel,finali apayrı güzeldi.

Bu arada tartışılmış yukarıda biraz,Killer Croc idi bence.

• fish geldi gene. nedense bir tek bu karaktere ısınamadım

• OHOO OHOOOOO PENGUEN KISMINDA DELİ GİBİ ODADA KOŞTUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Beyler o yaratık kesin Bane. Her hafta söylüyordum sonunda geldi mi canını yediğim :) Bu arada Selina gg mi oldu ya Bruce da kendini feda edecek gibi :( Alfred de babamız gibi seviyoruz. Şu dizi hiç bitmese keşke .

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Allaahiiaam bu nasıl bir bölümdü. Efsane ötesi. Penguen reis ve Butch reis yaptı yapacağını. Gelmiş geçmiş en iyi dizi sahnesi olabilirdi. Tekrar tekrar izliyorum :D
    Beyler o yaratık kesin Bane. Her hafta söylüyordum sonunda geldi mi canını yediğim :) Bu arada Selina gg mi oldu ya Bruce da kendini feda edecek gibi :( Alfred de babamız gibi seviyoruz. Şu dizi hiç bitmese keşke .

İmkansız.

Bane olması mümkün değil.Sahneyi geçtim,Bane o kadar zeka yoksunu birisi kesinlikle değil. Croc? Kesinlikle uyuyor. Sahneye gelirsek,sıfat da örtüşüyor.

• Penguen reis ya. "Geçen sefer kurşun boğazında kalmıştı bu sefer bunu başka biryerinden sokmayı planlıyorum" çok iyiydi

Bane olarak düşünme sebebim sanki vücudunda yeşil Venomun olması gibiydi. O sahnede nerede zeka yoksunlugu gördünüz ki. Bane çok sinirli. Venom yiyince hele çıldırıyor. Olmayadabilir tabii. Killer Croc hatta Solomon Grundy bile olabilir. Bane'nin bir şekilde gelmesi lazım ama. Belki de Bruce, Ras Al Ghula giderse belki oralarda görürüz.

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Bane olarak düşünme sebebim sanki vücudunda yeşil Venomun olması gibiydi. O sahnede nerede zeka yoksunlugu gördünüz ki. Bane çok sinirli. Venom yiyince hele çıldırıyor. Olmayadabilir tabii. Killer Croc hatta Solomon Grundy bile olabilir. Bane'nin bir şekilde gelmesi lazım ama. Belki de Bruce, Ras Al Ghula giderse belki oralarda görürüz.

O eleman Helzingerdı muhtemelen.Zekayı o yüzden dedim.Croc da yeşil.Hem Bane için daha çok erken.

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt

Hocam Galavan , Azrael olunca oldurmemis miydi Helzengardi ben mi yanlış hatırlıyorum. :D Killer Crocta olabilir. İşte DC'yi bu yüzden seviyorum yüzlerce karaktere benzetebiliyoruz ufacık bir ayrıntıyı.:) Mesela hep bir kadın gülüş sesi var o bodrumda aklıma Harley Quinn geliyor. Her an her yerden biri gelebilir . Ama Bane için erken dediğiniz gibi en çok niyeyse onu merak ediyorum ben.

Galavan da ölmüştü sonuçta Joker ve Harley karakterleri için çok erken zaten. Batman ortaya çıkmadan Joker ortaya çıkmaz. Joker olmadan da Harley

Orijinalden alıntı: Lu£

Çok iyi bir bölümdü.
    Bruce'un şu hali batman'in çocukluğuna çok uygun.Bruce'u izlerken bu çocuk ilerde batman olur dedirtiyor.
    Penguen tam zamanında düzeldi valla.İlerde Penguen vs Azrael görürüz kesinlikle.

Dedim dedim bak noldu şimdi.

• Mükemmel bir bölümdü yinie BvS yi de keşke bu adamlar çekselerdi

Penguen reis Penguen reis !!! "Geçen sefer boğazına sokmuştum bu sefer başka bir yerine sokmayı düşünüyorum." Dizi inanılmaz güzel gidiyor ya inşallah çizgisini 3.sezonda da bozmaz.

Her hafta olduğu gibi bu haftada harika bir bölümdü

• quote:

Orijinalden alıntı: _Risen_

Allah'ım bu nasıl bir dizi böyle

Penguen reis Penguen reis !!! "Geçen sefer boğazına sokmuştum bu sefer başka bir yerine sokmayı düşünüyorum." Dizi inanılmaz güzel gidiyor ya inşallah çizgisini 3.sezonda da bozmaz.

Her hafta olduğu gibi bu haftada harika bir bölümdü

Onu söylerkenki mimikleri de ayrı harikaydı Butch'ı da unutmamak gerek

• Bruce resmen Batman olur bu çocuk dedirtiyor ya bi şekilde karakter çağ atladı resmen. Dizi bambaşka bi yere doğru gidiyor yemişim Arrow ile Flash'ı..
    Penguen sen nesin ya izlerken inanılmaz keyif alıyorum Theo Galavan'ın bu kadar erken öleceğini hiç düşünmemiştim.
    Allah'ın belası Fish geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 11 Mayıs 2016; 1:41:04 >

• bazukayı hiç beklemiyordum penguen
    tek begenmediğim kısım iki bölümdür tek kurşun kafasına gelmedi o kadar da ateş ettiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Her şey iyi hoşta gelecekti bizim bildiğimiz Penguen resmen farklı. Bu adamı sevdik, sevmekte yetmedi kendine hayran bıraktı, ben Gotham'daki penguene kötü diyemem hırsları ve istekleri için harekete eden bir adam derim ama kötü ya da iyi değil, nasıl olur da Batman ile düşman olacaklar ileride çok merak ediyorum, oysa ki şu an bizimkiler ile ölümüne kankalar

Bence o adam Killer Croc'tu.

Ayrıca Firefly, Selina'ya ateşi üfledi ama biliyoruz ki bir şey yapmayacak...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.