Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
75
Favori
128.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş

Bence o eleman Joker değil ama siz hazırlıklı olun gibisinden gönderme yaptıklarını düşünüyorum bu kadar erken Joker konusuna girmeleri gereksizdi bence. Barbaranın Lee ve Gordon'u birlikte görmesiyle içimin yağları eridi kesinlikle Gordon ve Lee çok yakışıyorlar Barbaradan nefret ediyorum gelecek bölümün daha da güzele benziyor Bruce nihayet ağırlığını koymaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

1x16

bence joker bu eleman değil şaşırtma yaptılar.

Abi bu adam kesinlikle Mad Hatter bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 17 Şubat 2015; 17:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Joker, joker olmadan önce Red Hood değil miydi? Red hood iken kimyasal variline düşüyor ve Joker oluyor diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Yeni bölümün adı "Red Hood"

Joker, joker olmadan önce Red Hood değil miydi? Red hood iken kimyasal variline düşüyor ve Joker oluyor diye biliyorum.

Her yerde öyle değil. Joker'in tam olarak kabul edilen bi geçmişi yok.

Orijinalden alıntı: -Lucian-

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

1x16

bence joker bu eleman değil şaşırtma yaptılar.

Abi bu adam kesinlikle Mad Hatter bence.

Olabilir bencede.

• Çocuk Joker şüpheniz olmasın. Joker usta bir yalancı adı, sanı belli değil. Dizide de çok iyi yalancı olduğunu gördük zaten. Ayrıca son sahnesinde yapmış olduğu o gülüş, Heath Ledger'in Joker gülüşü ile neredeyse birebir.

Bruce Wayne'in olayların üstüne gitmesi gerçekten hoşuma gitti, çocuk ağırlığını koyuyor diziye. Doktor Lee çok manyak bir karakter Barbara spastiğinden milyon kat daha iyidir

Son 5 bölüm gerçekten güzel bir şey olacağa benziyor, Red Hood sonradan Robin oluyor diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Çocuk Joker şüpheniz olmasın. Joker usta bir yalancı adı, sanı belli değil. Dizide de çok iyi yalancı olduğunu gördük zaten. Ayrıca son sahnesinde yapmış olduğu o gülüş, Heath Ledger'in Joker gülüşü ile neredeyse birebir.

Bruce Wayne'in olayların üstüne gitmesi gerçekten hoşuma gitti, çocuk ağırlığını koyuyor diziye. Doktor Lee çok manyak bir karakter Barbara spastiğinden milyon kat daha iyidir

Son 5 bölüm gerçekten güzel bir şey olacağa benziyor, Red Hood sonradan Robin oluyor diye biliyorum.

Bu Red Hood'un Robin ile alakası yok.

• Dizi gerçekten güzel ilerliyor fakat
    tam olaya giriyoruz alakasız bir yerden Fish Mooney çıkıyor, sinirimi bozuyor. Gordon'ın canı çok fena yanacak Lee yüzünden sonra kendini Barbara'nın şefkatli kollarında bulacak Dr. Lee nedense güven vermiyor bir şeyler saklıyor gibi. Bruce Wayne kardeşimiz şirket olaylarına biraz erken atıldı sanki. Benim bildiğim Bruce ipleri her zaman elinde tutar ama kimseye belli etmez, kardeşimiz çok dikkat çekti. Joker olduğuna pek ihtimal vermiyorum o elemanın ilgi çekmek için yapıldığını düşünüyorum. Şimdiden Joker olaylarına girmek çok büyük risk dizin için o kadar hayranı olan bir karakteri zamanı geldiğinde çizgi romandaki gibi işlemeleri gerek bence. Bu arada poison ivy ile catwoman ikilisinden rahatı yok dizide

• Arkadaşlar az araştırma yaptım ve Bu Lee (Dr.Thompkins) Batman ailesinden biri Batmane yardımcı oluyor Thomas Wayne un arkadaşı olarak görünüyor viki de fakat büyük ihtimal Thomas Sahne ile Dr.Thompkins un alaksı olmayacak Gothamda merakla bekliyoruz..

Açıkçası Joker olayları hoşuma gitmedi.Joker'i önce normal biri olduğunu görüp sonradan manyaklaşmasını adım adım izlemeliydik.Böyle bir anda manyak biri gibi çıkması çok kötü oldu.Umarım Joker bu çocuk değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingStark -- 17 Şubat 2015; 23:43:36 >

• Barbara Cat'e gösterdiği anlayışı Jim'e gösterseydi şimdi hâlâ beraberlerdi.

abi kesin ve net joker değil o bu kadar erken gelemez yaş sıkıntısı çıkar ortaya ben bu bölümde bruce, fox'la tanışır sandım ama tanışmıyorlar daha galiba onun haricinde bölüm harika geçti sıkılmadan izledim

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Dizi gerçekten güzel ilerliyor fakat
    tam olaya giriyoruz alakasız bir yerden Fish Mooney çıkıyor, sinirimi bozuyor. Gordon'ın canı çok fena yanacak Lee yüzünden sonra kendini Barbara'nın şefkatli kollarında bulacak Dr. Lee nedense güven vermiyor bir şeyler saklıyor gibi. Bruce Wayne kardeşimiz şirket olaylarına biraz erken atıldı sanki. Benim bildiğim Bruce ipleri her zaman elinde tutar ama kimseye belli etmez, kardeşimiz çok dikkat çekti. Joker olduğuna pek ihtimal vermiyorum o elemanın ilgi çekmek için yapıldığını düşünüyorum. Şimdiden Joker olaylarına girmek çok büyük risk dizin için o kadar hayranı olan bir karakteri zamanı geldiğinde çizgi romandaki gibi işlemeleri gerek bence. Bu arada poison ivy ile catwoman ikilisinden rahatı yok dizide

Dr. Leede farklı bir şeyler var fakat iyi bir karakter gothamda farklı yansıtıyorlar onu bence baya bir yardımı dokuncak suçluları yakalama adına barbara gibide değil. Ama barbarayada yazık bence gordonın ona dönmesi zor gibi biraz sonuçta hiç bir şey demeden bırakıp gidenoydu. Fakat barbaranın eve girişi mükemmel oldu

Fish mooney karakterini çok uzatıyorlar bu sezon fişini çekmeliler olmayan bir karakter daha ne kadar tutcaklar merak ediyorum.Buthcda manyak olmuş bence oda bir oyun gibi geliyor bana.Joker o kadar önemli deil bence daha var o değil bu değil çok fazla takmamaklazım. Bruce normalde fazla şirket ile ilgilenmeyen bir karakter fakat hep bir gözü ordayken diğer gözüde başka yerde olan birisi. Çocuk hayatında atılması normal bence. İleriki bölümde red hood geliyormuş bakalım ne olcak.

• 1x16

Joker mi değil mi bilmiyorum ama performansı takdir ettim, bence büyük ihtimalle Joker. Sonuçta Gotham evreni her yapımda farklı şekilde işlenebiliyor, bu dizide de farklı bir uyarlama hâkim.

• Joker kısmı iyiydi,pek şaşırtmaca değil gibi

Çizgi Romandan aklıma bişe takıldı;

Jim'in karısının adı Barbara'dı sanki.O zaman dizideki doktor gelip geçici.Ama burdaki kaynakta da barbara ile ayrıldıkları yazıyor;
    http://batman.wikia.com/wiki/Barbara_Eileen_Gordon
    Benim aklımda yanlış kaldı galiba kızının adı da barbara'dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Şubat 2015; 1:11:35 >
    Steam: -Bane

• joker
    bu olamaz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.