Şimdi Ara

Görüntü gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamün aleyküm sistemim xfx rx 570 ryzen 3100 gamepower +80bronze 550w psu sistemi yeni aldım oyuna giriyorum ekran kartı izlediğim testlerden fazla ısınıyor biraz oynadıktan sonra görüntü 3/4 kere gidip geliyor ve komple gidiyor ve değişik bir gri ekran geliyor bu esnada arkadan ses geliyor discord konuşuyorum ateş ediyorum falan ekran kartı kapanacak kadar ısınmıyor ve yükte max 140 watt çekti bunu neden yapar ? Psunun yeterli beslemeyi sağlamadığından şüpheleniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kartına macun attır yenilet bir dene. Oc varsa iptal et tamamen sistemde ki ve birde format at. Psu çin malı 550w uyduruk bir model değilse ya da bozuk değilse yetmeli.

Düzelmiyorsa garantiye yoksa buraya gönder.

ERCAN SALURLU ENSA BİLGİSAYAR ADRESİMİZ: kocasinan merkez mah.site1 sokak no:4/b bahçelievler istanbul İLETİŞİM: 0212 550 48 67 0555 027 89 04.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 26 Ekim 2020; 1:53:2 >

• Egemnn E kullanıcısına yanıt

O zaman garantiye gönderin normal bir durum değil yaşadığınız. Psu dan eminsen format atın düzelmezse direkt garantiye gönderin kartınızı.

Kabloyu çıkart tak yap görüntü gelirse iyi yada direkt kaliteli farklı bir kablo ile dene toplamda bu dediklerimle düzelmezse kart bozuk. Tekrar söylüyorum psunun megaxxx power xxx 550 bronze falan gibi bir şey olmadığını varsayarsak öyle bir şeyse uyduruk birşeyse yani farklı 450w da olsa düzgün bir psu ile ödünç alıp test et düzelirse eyvallah psu bozuk düzelmezse tüm dediklerimle beraber kart da sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 26 Ekim 2020; 2:7:12 >
    Peki diyelim kart fazla ısınıyor eyvallah görüntü gidip geliyor pc çalışıyor internette araştırdıklarımda fanlar son devir dönüyor pc kendine reset atıyor falan demişler benim bilgisayar görüntü gitsede stabil çalışıyor birde kasanın önünde fan yok smash arkada egzoz var birtek oraya 3 fan koysam kaç derece fark edebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranın Anlık Gidip Gelmesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Onu koyup deneyeceksin fanına ,kasanın modeline odada ki konumuna göre değişir. Fazla ısındığını nerden anladın ki? 100 derece mi oldu 70-80 e kadar sorun çıkarmaz ekran kartları bazı hot spot noktaları 110 bile görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 26 Ekim 2020; 2:10:25 >

Alakalı olduğu durumlar gördüm çok kötü osu dan öok iyi psu ta geçişlerde 3-5 derece serinleme gibi ama ger zaman öyle olur anlamına gelmez bu..

Senin sorun bu sorun istersen arkadaşa sor çözmüş mü? Bir daha cevap yazmadı konuya çünkü.

https://forum.donanimhaber.com/oyundayken-siyah-ekran-sorunu-kasa-calismaya-devam-ediyor--145825762#145929662

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 26 Ekim 2020; 2:18:53 >
    Ben bilgisayarı incehesap.com dan aldım ve bana bios güncellemesi yapılıp gönderileceğini söylediler sma arkadaşımda aynı yerden bilgisayar aldığında biosunun güncel olmadığını söyledi acaba bios güncellemesi yapılmadımı ondan böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirmiyim.?

• herşeyden önce bi hdmı kablonu değiştir

-oscar wilde
  • extagon kullanıcısına yanıt
    Monitörüm vga olduğu için aktif kaliteli bir çevirici kullanıyorum ve laptopa taktığımda çalışıyordu

• kasanın havalandırması nasıl? evin içinde açık bir yerde duruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Isınması nasıl sorun değil sıcağını dışarı atıyor mu atamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Selamün aleyküm bilgisayar bu konuyu başlattığım süreçte servisteydi kasanın önünde fan yoktu ıraya bir fan eklemişler ve şuan ağır yükte 76 derece teşekkürler ama bir fan takmak için 3 hafta bekledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.