Şimdi Ara

Ekran değişimi sonrası görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese iyi forumlar,

    Uzun zamandır ekran camı kırık olan J7 Prime telefonum için bir internet satış sitesinden ekran siparişi verdim. İnternetten izlediğim videolara bakarak basit bir işlem gibi görünüyorduki basittide. Videolardaki gibi kırık ekranı çıkardım ve yeni ekranı taktım deneme amaçlı telefonu açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Sonrasında çıkartıp geri eski ekranımı taktım onada görüntü gelmedi ve hala gelmiyor. Sorunum hakkında yardımcı olabilir misiniz?



  • Anakarta zarar vermiş olabilirsin.
  • Anakarta zarar verecek birşey yapmadım olarak düşünüyorum ki anakartın üzeri metal bir plaka ile kaplı sadece ekran flexinin soketi açıkta duruyordu. bende soketi çıkartarak yenisini taktım. Bu şekilde zarar görmüş olabilir mi?
  • Muhtelemelen cihazı kapatmadan ekranı söktün ve cihaz açık iken ekranı sokete taktın ve görüntü ışık devresi kısa devreye girdi. Bu noktadan sonrası senlik değil işinin ehli bir anakart tamircisine verecen telefonu kısa devreye düşen parcaları ölçüp bulup degistirecek
  • Cappuccino35 C kullanıcısına yanıt
    aslında şu şekilde oldu telefonu kapattım kırık ekranı söktüm. Yeni ekranı taktım telefonu açtım görüntü gelmedi. Soket tam oturmamış olabilir diye kontrol ettim (bu sırada soketi çıkarmadım üstüne bastırdım hafifce). Görüntü gelmediğini görünce ekranı çıkartıp eskisini deneyeyim dedim fakat telefonu kapatamadım. Çünkü telefon açılış ekranında kaldı kapatma tuşuna basınca kapat-yeniden başlat menüsü geliyor, Kapat yazısının üstüne basıp sonrasında ekranın ortasında çıkan kapat butonuna dokunmam gerek ama ekran ve dokunamatik çalışmadığından dokunamadım. Dolayısıyla eski ekranı deneme işlemini telefon açıkken yaptım. Ama şu şekilde düşündüm ben bugüne kadar hiç hdmi yada vga soketini monitör açıkken takan birisinin monitörünü bozduğunu duymadım.
  • 2_Fun kullanıcısına yanıt
    İkisi farklı bi olay geçmiş olsun.
  • Uzaktan bir şey söylemek zor. Ekran soketi zarar görmüş olabilir. Flex tam oturmamış olabilir. Flexi tekrar söküp bir takın ve telefonu şarja takın. Tepki verebilir belki.
  • büyük ihtimal ekran arızalı çünkü reset atmaya çalıştığımda ekranın çevresinde beyaz ışıklar gidip geldi görüntü gelmedi. Başka bir ekran ile deneyeceğim.
  • @2_Fun

    Merhaba hocam. Yaşadığınız sorunun aynısını bende yaşıyorum şuan. Sorunu çözebildiniz mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22675ED42 -- 17 Ekim 2020; 15:36:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.