Şimdi Ara

Goodyear' dan 4 lastik alana Piranha Navigasyon hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
16.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

hangi lastiğe hangi navigasyonun verildiğini nerden anlıcaz? Ben şimdi 225 55 17 alıyorum 1800 gibi bi fiyatı var haliyle büyük olan naviyi istiyorum ama sanırım ona bayi değil goodyear kara veriyor dimi?

quote:

Kampanya Koşulları:
    * Bu kampanya 15 Eylül - 15 Kasım 2011 tarihleri arasında, kampanyaya katılan bayilerden 4 adet Goodyear Tüketici Grubu Binek ve 4x4 lastik alımlarında geçerlidir. Hafif Minibüs ve Kamyonet Lastikleri kampanya dı_ındadır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Goodyear ve Premio bayilerinden; 4 adet Yaz ve Dört Mevsim Lastiklerinden Standart ve Yüksek Performans H Grubu lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı verilecektir. Goodyear Kı_ Lastiklerinden ise, Standart lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans H/V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı hediye edilecektir. Goodyear, navigasyon cihazlarının marka, model ve renklerinde degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi için;www.goodyear.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 329 50 95’i arayabilirsiniz.

bu arada sanıyorum benim lastikler iyice miyadını doldurdu havalarını kontrol ettim ve birisinin havası 16 ya kadar düşmüşdü diğerleride 28lerdeydi demek ondan cayır cuyur ötüyormuş direksiyon sertleşmiş hemde lastikler sıcak oldugu halde bu kadar düşüktü basınçları hemen 33e ayarladım ama arada bir kontrol etmek gerekiyor sanırım hatta en kısa zamanda şu lastik olayına karar veripde alsam artık diyorum. lastik konusuna hiç karar veremiyorum birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor sil başdan alıyorum. hiç düşünmeden ucuzundan 4 tane petlasmı alsam acaba diyorum :S çok kararsız kaldım. yazlık 175/70/13 alacağım için çokda fazla seçeneğim yok zaten. her markanın bu boyutlarda birer tane lastiği var ne yapsam bilemedim. bu kararsızlık öldürüyor adamı resmen

Ucuz istiyoesan ceat ın spider i iyi.
    60 civarı bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

hangi lastiğe hangi navigasyonun verildiğini nerden anlıcaz? Ben şimdi 225 55 17 alıyorum 1800 gibi bi fiyatı var haliyle büyük olan naviyi istiyorum ama sanırım ona bayi değil goodyear kara veriyor dimi?

quote:

Kampanya Koşulları:
    * Bu kampanya 15 Eylül - 15 Kasım 2011 tarihleri arasında, kampanyaya katılan bayilerden 4 adet Goodyear Tüketici Grubu Binek ve 4x4 lastik alımlarında geçerlidir. Hafif Minibüs ve Kamyonet Lastikleri kampanya dı_ındadır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Goodyear ve Premio bayilerinden; 4 adet Yaz ve Dört Mevsim Lastiklerinden Standart ve Yüksek Performans H Grubu lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı verilecektir. Goodyear Kı_ Lastiklerinden ise, Standart lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans H/V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı hediye edilecektir. Goodyear, navigasyon cihazlarının marka, model ve renklerinde degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi için;www.goodyear.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 329 50 95’i arayabilirsiniz.

bu arada sanıyorum benim lastikler iyice miyadını doldurdu havalarını kontrol ettim ve birisinin havası 16 ya kadar düşmüşdü diğerleride 28lerdeydi demek ondan cayır cuyur ötüyormuş direksiyon sertleşmiş hemde lastikler sıcak oldugu halde bu kadar düşüktü basınçları hemen 33e ayarladım ama arada bir kontrol etmek gerekiyor sanırım hatta en kısa zamanda şu lastik olayına karar veripde alsam artık diyorum. lastik konusuna hiç karar veremiyorum birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor sil başdan alıyorum. hiç düşünmeden ucuzundan 4 tane petlasmı alsam acaba diyorum :S çok kararsız kaldım. yazlık 175/70/13 alacağım için çokda fazla seçeneğim yok zaten. her markanın bu boyutlarda birer tane lastiği var ne yapsam bilemedim. bu kararsızlık öldürüyor adamı resmen

Ucuz istiyoesan ceat ın spider i iyi.
    60 civarı bulursun.

daha evvelki arabamda ceat kullanmısdım pek memnun kalmamısdım.

• navigasyonun programı igo mu
  • arkadaşlar alanların navigasyonu geldi mi? 205 55 16 için fiyat alan oldu mu?
  • bende kışlık 205 55 r16 için UltraGrip7 veya 8 alma niyetindeyim. Bakalım fiyat araştırması sonucu ne çıkacak ...
  • 2 gün önce Ankara'da Turhanlılar'dan 4 adet Goodyear UltraGrip 8 kış lastiği aldım. 3.5" navigasyon hediyesi ile 8 taksitle 800 TL. Henüz taktırmadım. Havalar soğuyunca taktıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozsoy1

205/60/16 Goodyear UG8 275 TL 8 taksit fiyat aldım. 5" lik Piranha navigasyon veriyor.

Aynı lastik ve ölçüye;
    Navigasyon hediyeli Peşin 220 TL fiyat verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirmak

quote:

Orijinalden alıntı: ibozsoy1

205/60/16 Goodyear UG8 275 TL 8 taksit fiyat aldım. 5" lik Piranha navigasyon veriyor.

Aynı lastik ve ölçüye;
    Navigasyon hediyeli Peşin 220 TL fiyat verdiler.

Güzel fiyat, vade farkını da koysan fazla tutmaz heralde.
    Bu arada navigasyon başvurusundan email bile gelmedi. Eylülde alanlarınki ekim ayında gönderilecek diyordu. Şu ana kadar gelmedi.
  • 175/70/13" 4 lastik almam gerekiyor. izmirde bayileri nerde acaba bunların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurdi

2 gün önce Ankara'da Turhanlılar'dan 4 adet Goodyear UltraGrip 8 kış lastiği aldım. 3.5" navigasyon hediyesi ile 8 taksitle 800 TL. Henüz taktırmadım. Havalar soğuyunca taktıracağım.

bende oradan alırım tanıdıgım arkadaşlarım yıllardır oradan alırlar lastiklerini hiç şikayet olmadı fiyatlarıda oldukça uygun tavsiye ederim.
  • navigasyonu gelen oldu mu?
    ekim ayında gönderceklerdi hala gelmedi
  • Bende Tunahanlılardan aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Piyasada bulduğum en uygun fiyat. Alacaklara tavsiye ederim.

205/55 R16 Good Year UltraGrip 8 lastikten 4 adet 800 TL / 6 Taksit Navigasyonla birlikte.
  • peco servisinden aldığım bilgiye göre pzt mişlen lerde kampanya başlıcakmış.
    4 alana 100tl yakıt hediye.
  • quote:

quote:

2 gün önce Ankara'da Turhanlılar'dan 4 adet Goodyear UltraGrip 8 kış lastiği aldım. 3.5" navigasyon hediyesi ile 8 taksitle 800 TL. Henüz taktırmadım. Havalar soğuyunca taktıracağım.

bende oradan alırım tanıdıgım arkadaşlarım yıllardır oradan alırlar lastiklerini hiç şikayet olmadı fiyatlarıda oldukça uygun tavsiye ederim.

nerede bu turhanlılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

quote:

quote:

nerede bu turhanlılar ?

Kazım Karabekir Cd. Nizamoğlu İşhanı No: 72/ 13 İskitler Altındağ / Ankara

(312) 312 20 30

askinin yanı

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

peco servisinden aldığım bilgiye göre pzt mişlen lerde kampanya başlıcakmış.
    4 alana 100tl yakıt hediye.

ciddiysen fena bi kampanya deil gibi hcm...michelin takibindeyim o zaman...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

quote:

quote:

nerede bu turhanlılar ?

Kazım Karabekir Cd. Nizamoğlu İşhanı No: 72/ 13 İskitler Altındağ / Ankara

(312) 312 20 30

askinin yanı

Turhanlılar değil Tunahanlılar olacak.

• bende bugün clio aracıma 175/70/13 duragrip aldım 4 tane. tanesi 120 lira. 480 lirayı 6 taksitle aldım. biraz önce de goodyear'ın sitesinden kaydımı yaptırdım. kasımda gelecekmiş. vermiş olduğum mail adresine de mail gönderdiler kaydınız alınmıştır diye.

bu arada eylülde alanların geldi mi acaba cihazları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Junkie -- 13 Ekim 2011; 21:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APC

bende bugün clio aracıma 175/70/13 duragrip aldım 4 tane. tanesi 120 lira. 480 lirayı 6 taksitle aldım. biraz önce de goodyear'ın sitesinden kaydımı yaptırdım. kasımda gelecekmiş. vermiş olduğum mail adresine de mail gönderdiler kaydınız alınmıştır diye.

bu arada eylülde alanların geldi mi acaba cihazları?

Anladığım kadarıyla kampanya bittikten sonra göndermeye başlıcaklar.

Kasım derken 30 gün var. Bi tarih vermemişlermi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.