Şimdi Ara

Goodyear' dan 4 lastik alana Piranha Navigasyon hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
16.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rozek

arkadaşlar ben anlamıyorum bu işten pek de;
    kış lastiği önerisi var mı astra h için? bu marka da olur, ya da şu daha iyi ve hesaplı derseniz o da olur

eğer yeri değilse bu yazdığımı da isterseniz silerim
    saygılar

goodtear ultragrip 7+
    Bende bravoma bu lastiklerden aldım sanırım sizinki de 205/55/16 çok memnunum,karda olduğu kadar ıslak zeminde de harika yol tutuşu sağlıyor ve aracımın üzerinde ki continental yaz lastiklerine göre de oldukça sessiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentum

Good year 205 55 r16 NCT 5
    4 tane aldım 800 tl / 6 taksit
    izmir başaran goodyear bayi
    internetten girişi de yaptım bakalım piranha neo gelecekmiş

205/55/16 ölçüsünde eagle nct 5 bulamadım fiyat listesinde,üretimden kalmış olabilirmi acaba yoksa listeyemi eklememişler??? Birde memnunmusunuz acaba yorumlarınızı alabilirmiyiz?
  • 205/60/16 Goodyear UG8 275 TL 8 taksit fiyat aldım. 5" lik Piranha navigasyon veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

arkadaşlar ben anlamıyorum bu işten pek de;
    kış lastiği önerisi var mı astra h için? bu marka da olur, ya da şu daha iyi ve hesaplı derseniz o da olur

eğer yeri değilse bu yazdığımı da isterseniz silerim
    saygılar

nokian kullandım, gerçekten güzel kış lastiği, tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim,
    nokian lara bakayım ben hayırlısı ile
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

quote:

Orijinalden alıntı: omentum

Good year 205 55 r16 NCT 5
    4 tane aldım 800 tl / 6 taksit
    izmir başaran goodyear bayi
    internetten girişi de yaptım bakalım piranha neo gelecekmiş

205/55/16 ölçüsünde eagle nct 5 bulamadım fiyat listesinde,üretimden kalmış olabilirmi acaba yoksa listeyemi eklememişler??? Birde memnunmusunuz acaba yorumlarınızı alabilirmiyiz?

daha önceki aracıma da goodyear almıştım
    benim açımdan lastikler üzerinden çıkan hankooklara göre çok iyi
    yumuşak bir sürüşü var
    lastik tarihi 24/11 yani 2011 in 24ncü haftasında üretimi yapılmış
    made in slovenia yazıyor onu görünce petlas mı alsaydım diye düşündüm.
    fren mesafesi kısaldı, araçtan gelen vibrasyonlar azaldı yeni lastik işte yeni ayakkabı gibi :)
    iri iri dişleri görünce insan daha bi güvenle biniyor arabasına...

• GoodYear'a karşı hep ön yargılıydım ve yıllarca Michelin veya Bridgestone'dan şaşmadım. Ama 1 yıl kadar önce satıcı arkadaşla uzun süren muhabbet sonrası GoodYear (215/55/R16 EfficientGrip) aldım ve inanılmaz memnun kaldım (4 lastiğe indirimli olarak 1000TL vermiştim, muadili Bridgestone ve Michelin 1200TL civarındaydı). Sürüş keyfi, sessizlik, yol tutuşu, yakıt ekonomisi ve sağlamlık oldukça şaşırttı. Bundan sonra herhalde hep GoodYear ile devam ederim. 1 yıl süreyle balon yapma vb sorunlara karşı garantili olması da ekstra bir avantajdı. Daha önce kullandığım 2 Bridgestone lastik de kısa sürede balon yapmıştı ve sorunu hiçbir şekilde kabul etmediler. GoodYear'da muhtemelen daha kötü yol şartlarında kullanılmasına rağmen hiçbir sorun görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: sable98

Merhabalar,
    Dün 4 adet 185/60/14 T serisi Goodyear duragrip lastik aldım kampanyasız 130 kampanyalı 140 TL bonusa 8 taksit. arkadaşın söylediği fiyatlara bilinen markalardan hiçbirinde o fiyatı görmedim. Pirhana neo en ucuz fiyatı da 145 TL gibiyidi. almak isteyenlere duyrulur...

o lastik o parayı kesinlikle haketmiyor

eski getzime almıştım 175/65/14 80 liradan

çok kalitesiz

bi tek sizden böyle bir cevap gelmiş ilginç doğrusu buda beni lastikleri alma konusunda düşünmeye itti tam karar veriyorum derken vazgeçme noktasına geldim neden böyle dediniz acaba?

bugün ankara tunahannlılar oto lastikden 175/70/13 goodyear duragrip için kampanyalı olursa 120 tl kampanyasız olursa 105 tl fiyat verdiler. belki gidince bi miktar daha fiyatta bişeyler yapabilirlermiş gidip almayı planlıyordum bende ama yorumunuz beni düşünmeye itti

birde kampanya detaylarına bakınca ucuz lastiğe ucuz navigasyon pahalı lastiğe pahalı navigasyon varmış.

http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/campaign-page/goodyear_guvenligi_navigasyon_hediyeli.jsp

quote:

Kampanya Koşulları:
    * Bu kampanya 15 Eylül - 15 Kasım 2011 tarihleri arasında, kampanyaya katılan bayilerden 4 adet Goodyear Tüketici Grubu Binek ve 4x4 lastik alımlarında geçerlidir. Hafif Minibüs ve Kamyonet Lastikleri kampanya dı_ındadır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Goodyear ve Premio bayilerinden; 4 adet Yaz ve Dört Mevsim Lastiklerinden Standart ve Yüksek Performans H Grubu lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı verilecektir. Goodyear Kı_ Lastiklerinden ise, Standart lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans H/V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı hediye edilecektir. Goodyear, navigasyon cihazlarının marka, model ve renklerinde degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi için;www.goodyear.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 329 50 95’i arayabilirsiniz.

bahsi geçen Piranha Neo 3,5 için yorumlar çokda olumlu değil kırpılmış yazılım ve ufak tefek donma sorunlarından bahsedenler olmuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_42493771/tm.htm

burada da bir forum yetkilisi arkadaşımız inceleme yapmış oda çok beğenmemiş. alet çok profesyonel bir cihaz değil sanırım ama yinede iş görür gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 26 Eylül 2011; 21:33:31 >

• benim golf 5 ede 4 yeni lastik gerekiyor. 195 65 15. 4mevsim düşünüyorum ama tanesi 200 tl gibi fiyatlar var. Biraz pahalı geldi. Aslında lastik almak için en doğru yerler Bauhaus, carrefour gibi büyük hipermarketler sanırım. En uygun fiyatları oralarda görüyorum
  • Arkadaşlar, o lastik o parayı hak edicekmi görücez daha önce aracımda Aurora marka lastikler vardı 70.000 km yol yaptım hala iyi durumdaydı rot ayarından dolayı içten yedirdiğim için atmak zorunda kaldım. Ben aldığımda bu marka çok ekonomikti ve güvendiğim bir arkadaşın tavsiyesi ile almıştım. Şimdi aynı marka 130 diyor. Bu arada Michelin 125 e bulan arkadaş bayi ismini verirse sevinirim. Ben Aydın'dayım Aydın-Muğla bayilerinde o fiyata lastik bulamadım. Tabiki Pirhana Neo Profesyonel bir cihaz değil ancak sizi istediğiniz yere mutlaka götürecektir. Pirhana kullandığım için bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Burası için yaptığım araştırma sonuçlarını da yazayım. (fiyatlarda ebatların çok farkettiğini hatırlatayım)

185/60/14 T Serisi
    Michelin... 145-155
    yokohoma....140- 155
    bridgestone ...140
    Lassa ....120
    Goodyear duragrip 130 Kampanyalı 140
    hankook...... 133
  • Tabi fiyatlar cazip görünebilir ama lastiklerin takılması ve rot balans ayarlarının yapılmasının maliyetlerini de eklemek lazım. Hesabı ona göre yaparsak daha mantıklı olur garantili aldığınız lastiklerin kontrolünü ücretsiz yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

Merhabalar,
    Dün 4 adet 185/60/14 T serisi Goodyear duragrip lastik aldım kampanyasız 130 kampanyalı 140 TL bonusa 8 taksit. arkadaşın söylediği fiyatlara bilinen markalardan hiçbirinde o fiyatı görmedim. Pirhana neo en ucuz fiyatı da 145 TL gibiyidi. almak isteyenlere duyrulur...

çok kalitesiz

bi tek sizden böyle bir cevap gelmiş ilginç doğrusu buda beni lastikleri alma konusunda düşünmeye itti tam karar veriyorum derken vazgeçme noktasına geldim neden böyle dediniz acaba?

bugün ankara tunahannlılar oto lastikden 175/70/13 goodyear duragrip için kampanyalı olursa 120 tl kampanyasız olursa 105 tl fiyat verdiler. belki gidince bi miktar daha fiyatta bişeyler yapabilirlermiş gidip almayı planlıyordum bende ama yorumunuz beni düşünmeye itti

birde kampanya detaylarına bakınca ucuz lastiğe ucuz navigasyon pahalı lastiğe pahalı navigasyon varmış.

http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/campaign-page/goodyear_guvenligi_navigasyon_hediyeli.jsp

quote:

Kampanya Koşulları:
    * Bu kampanya 15 Eylül - 15 Kasım 2011 tarihleri arasında, kampanyaya katılan bayilerden 4 adet Goodyear Tüketici Grubu Binek ve 4x4 lastik alımlarında geçerlidir. Hafif Minibüs ve Kamyonet Lastikleri kampanya dı_ındadır. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Goodyear ve Premio bayilerinden; 4 adet Yaz ve Dört Mevsim Lastiklerinden Standart ve Yüksek Performans H Grubu lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı verilecektir. Goodyear Kı_ Lastiklerinden ise, Standart lastik alımlarında Piranha Neo 3,5” navigasyon cihazı, Yüksek Performans H/V Grubu, Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alımlarında Piranha Infiniti HD 5” navigasyon cihazı hediye edilecektir. Goodyear, navigasyon cihazlarının marka, model ve renklerinde degişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi için;www.goodyear.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 0212 329 50 95’i arayabilirsiniz.

bahsi geçen Piranha Neo 3,5 için yorumlar çokda olumlu değil kırpılmış yazılım ve ufak tefek donma sorunlarından bahsedenler olmuş.

burada da bir forum yetkilisi arkadaşımız inceleme yapmış oda çok beğenmemiş. alet çok profesyonel bir cihaz değil sanırım ama yinede iş görür gibi.

lastiği aldım taktım aracıma

1 ay gezdikten sonra balans için aldığım yere gittiğimde adam bana bu lastiğin üstündemi yürüdün dedi

yok ne alakası var dediğimde lastiğin dış yanağında boydan boya bir kesik olduğunu gösterdi

olurmu sök jantı bak bakalım üstündemi yürümüşüm dedim ve jantı söktü

lastiğin içi tertemiz yani lastik defolu ve ben 1 ay bu kesik lastiğin üzerinde yürümüşüm

hemde ön lastik

Allah korumuş yani

neyse adam bişey diyemedi ve garantiye göndereceğini söyledi

1 ay sonra goodyeardan mail aldım

efendim lastikte bi sorun bulamadık ama müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirmeye karar verdik

yuh artık resmen dava konusu bi cevap bu

neyse lanet olsun diyerek 3 sene diken üstünde kullandım

bu her markada olabilir bir sorun ama yaklaşım rezalet

yol tutuşu çok kötü olması

konforu olmaması

ses yapması vs vs

yani bu parayı kesinlikle haketmiyor bana göre

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

çok kalitesiz

quote:

Kampanya Koşulları:

lastiği aldım taktım aracıma

1 ay gezdikten sonra balans için aldığım yere gittiğimde adam bana bu lastiğin üstündemi yürüdün dedi

yok ne alakası var dediğimde lastiğin dış yanağında boydan boya bir kesik olduğunu gösterdi

olurmu sök jantı bak bakalım üstündemi yürümüşüm dedim ve jantı söktü

lastiğin içi tertemiz yani lastik defolu ve ben 1 ay bu kesik lastiğin üzerinde yürümüşüm

hemde ön lastik

Allah korumuş yani

neyse adam bişey diyemedi ve garantiye göndereceğini söyledi

1 ay sonra goodyeardan mail aldım

efendim lastikte bi sorun bulamadık ama müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirmeye karar verdik

yuh artık resmen dava konusu bi cevap bu

neyse lanet olsun diyerek 3 sene diken üstünde kullandım

bu her markada olabilir bir sorun ama yaklaşım rezalet

yol tutuşu çok kötü olması

konforu olmaması

ses yapması vs vs

yani bu parayı kesinlikle haketmiyor bana göre

Lastikler alırken teker teker kontrol etmek lazım. İlk alırken baksaydınız farkederdiniz ama tabi bende çoğu zaman üşengeçlikten kontrol etmiyorum.

• daha bir hafta olmadı jetta II aracıma 205/55/R16 4 adet bridgestone ECOPİA lastik aldım tanesi 200'den

bu lastik yakıt tasarrufu sağlayan çevreci bir lastikmiş.

bu kampanya daha önce olsaydı bunu alabilirdim...

yalnız hız 120 olunca araba titreme yapıyor sizce neden olabilir?
  • Ben aracımda goodyeardan sonra Bridgestone potenza kullandım ve her anlamda daha memnun kaldım.

Aracınızdaki titreme için rot-balansa gidin. Eğer düzelmezse lastiklerinizin çelik örgüsünde de özür olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitlessHD

Ben aracımda goodyeardan sonra Bridgestone potenza kullandım ve her anlamda daha memnun kaldım.

Aracınızdaki titreme için rot-balansa gidin. Eğer düzelmezse lastiklerinizin çelik örgüsünde de özür olabilir.

teşekkür ederim... bu gün servise gideyim bakalım
  • hangi lastiğe hangi navigasyonun verildiğini nerden anlıcaz? Ben şimdi 225 55 17 alıyorum 1800 gibi bi fiyatı var haliyle büyük olan naviyi istiyorum ama sanırım ona bayi değil goodyear kara veriyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

hangi lastiğe hangi navigasyonun verildiğini nerden anlıcaz? Ben şimdi 225 55 17 alıyorum 1800 gibi bi fiyatı var haliyle büyük olan naviyi istiyorum ama sanırım ona bayi değil goodyear kara veriyor dimi?

quote:

Kampanya Koşulları:

bu arada sanıyorum benim lastikler iyice miyadını doldurdu havalarını kontrol ettim ve birisinin havası 16 ya kadar düşmüşdü diğerleride 28lerdeydi demek ondan cayır cuyur ötüyormuş direksiyon sertleşmiş hemde lastikler sıcak oldugu halde bu kadar düşüktü basınçları hemen 33e ayarladım ama arada bir kontrol etmek gerekiyor sanırım hatta en kısa zamanda şu lastik olayına karar veripde alsam artık diyorum. lastik konusuna hiç karar veremiyorum birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor sil başdan alıyorum. hiç düşünmeden ucuzundan 4 tane petlasmı alsam acaba diyorum :S çok kararsız kaldım. yazlık 175/70/13 alacağım için çokda fazla seçeneğim yok zaten. her markanın bu boyutlarda birer tane lastiği var ne yapsam bilemedim. bu kararsızlık öldürüyor adamı resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

1 hafta önce petlas 4 adet lastiği 350 tl ye taktırdım goodyear da 450 felan olur heralde daha fazlaysa alıyodur parasını...

goodyear bırakında petlastan pahalı olsun michelin,goodyear,bridgestone gibi markalar 1.sınıf lastiklerdir petlas 3.sınıf bir lastik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

hangi lastiğe hangi navigasyonun verildiğini nerden anlıcaz? Ben şimdi 225 55 17 alıyorum 1800 gibi bi fiyatı var haliyle büyük olan naviyi istiyorum ama sanırım ona bayi değil goodyear kara veriyor dimi?

quote:

Kampanya Koşulları:

bu arada sanıyorum benim lastikler iyice miyadını doldurdu havalarını kontrol ettim ve birisinin havası 16 ya kadar düşmüşdü diğerleride 28lerdeydi demek ondan cayır cuyur ötüyormuş direksiyon sertleşmiş hemde lastikler sıcak oldugu halde bu kadar düşüktü basınçları hemen 33e ayarladım ama arada bir kontrol etmek gerekiyor sanırım hatta en kısa zamanda şu lastik olayına karar veripde alsam artık diyorum. lastik konusuna hiç karar veremiyorum birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor sil başdan alıyorum. hiç düşünmeden ucuzundan 4 tane petlasmı alsam acaba diyorum :S çok kararsız kaldım. yazlık 175/70/13 alacağım için çokda fazla seçeneğim yok zaten. her markanın bu boyutlarda birer tane lastiği var ne yapsam bilemedim. bu kararsızlık öldürüyor adamı resmen

Ucuz istiyoesan ceat ın spider i iyi.
    60 civarı bulursun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.