Şimdi Ara

Goodyear' dan 4 lastik alana Piranha Navigasyon hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
16.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nemesis

quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Fazla fatura yoksa, fazla kod bir işe yaramaz.

kampanyasız alanlar için diyorum zaten. Yoksa faturasız bi işe yaramaz evt

Dostum pm attim.
  • bende bilmiyorum. Tek bildiğim aleti narin kullanmak gerektiği
  • arkadaşlar kodu ilk isteyen kişi olan WinteR nickli arkadaşa vermiş bulunuyorum
  • Benim cihaz da geldi. Pil ömrü gerçekten çok kısa, 3-4 dk kurcalayıp, işyerinden eve kadar da navigasyon kullandım. Pil az uyarısı verdi. Üstelik soğuk başlama neredeyse 5dk sürüyor. Sahibinden.com üzerinden 200 liraya sattım. Üzerine 50 lira daha verip Next 525 ya da 80-90 lira daha verip 545 gibi daha güvenilir ve pil ömrü nispeten daha iyi cihazlar alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Kasım 2011; 16:00:08 >
  • Navigasyon kodu kullanmayacak olan varsa bana pm de yazabilir mi?
  • Bu arada şimdi farkettim de kutudan ne fatura çıktı, ne de garanti belgesi onaylı idi. Size gelen kutulardan fatura çıktı mı; ya da garanti belgesi onaylı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Kasım 2011; 16:06:25 >
  • benim cihazın da araç şarj aleti kırık geldi mesaj attım piranha'ya. yenisini gönderdiler ücretsiz. ancak dediğiniz gibi ürün çok da kaliteli değil. iş görecek türden. pili bende de az gidiyor. şarj işini evde usb şarj adaptörünüz varsa oradan yapın, 1 saate doldu. ilk geldiğinde bilgisayardan şarj etmiştim 3 saat sürdü.
  • quote:

Bu arada şimdi farkettim de kutudan ne fatura çıktı, ne de garanti belgesi onaylı idi. Size gelen kutulardan fatura çıktı mı; ya da garanti belgesi onaylı mı?

bende de aynı. fatura gelmedi. garanti belgesinde onay yok. ama lazım olursa lastiklerin faturasını kabul etmeleri lazım, sonuçta goodyear'ın kampanya ürünü. para verip almadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APC

quote:

Bu arada şimdi farkettim de kutudan ne fatura çıktı, ne de garanti belgesi onaylı idi. Size gelen kutulardan fatura çıktı mı; ya da garanti belgesi onaylı mı?

bende de aynı. fatura gelmedi. garanti belgesinde onay yok. ama lazım olursa lastiklerin faturasını kabul etmeleri lazım, sonuçta goodyear'ın kampanya ürünü. para verip almadık.

telefon açıp seri nosundan kayıt ettirmeniz gerekiyo aleti. O zaman fatura fln sormuolar. Cep telefonu gibi gidip bırakabiliosunuz.
  • İzmirde bu kampanyanın devam ettiği bir lastikçi bilen var mı?15 aralık tarihine kadar sürmesine rağmen bütün aradıklarım bitti diyor.
  • Bu kampanyayı kullanmak istediğimi söyleyince 80 lira katılım payı olduğunu söyledi bayi, ben de üstelemedim.
    205/55/16 UG8 lastiğin tanesini 195 liradan aldım, kampanyasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Bu kampanyayı kullanmak istediğimi söyleyince 80 lira katılım payı olduğunu söyledi bayi, ben de üstelemedim.
    205/55/16 UG8 lastiğin tanesini 195 liradan aldım, kampanyasız

üsteleseydiniz yada almasaydınız. Sonuçta parasını verdikten sonra hediye olmuyo ki. Bayilerin çakallıkları bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 1 Aralık 2011; 14:21:06 >
  • tam lastik alacaktık son gun bugunmus tuh.. uzatacaklarmı acaba?
  • ben 10 kasım gibi kod ile kayıt işlemlerini yaptım hala cihaz gelmedi. normal mi bu arasam mı acaba? biraz daha mı beklesem
  • bende 17 kasımda aldım hala bekliyorum, vay anasını
  • neyse ki sonunda geldi. 4.3 çok güzel bi cihaz:)
  • navigasyon satmak isteyen olursa bana ozelden yazabilir.
  • 4 adet yaz lastiğine ihtiyacım var.

lastik firmalarında kampayalara baktım. bişiy veren yok. indirim de yok. sıcak lastik fırsatı gören duyan var mı?
  • walla bende arıyorum kampanya bulamıyorum.. topigi gorunce aha yeniden mi yaptılar dedim:)
  • Navigasyon satmak isteyen yada elinde kampanya kodu bulunan pm atabilir. 4 adet yazlık lastik alacam iyi bi kampanya denk gelir inÅŸ.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.