Şimdi Ara

Goodyear' dan 4 lastik alana Piranha Navigasyon hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
16.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya bittikten sonra değil, hangi ayda kayıt yaptırdıysanız bir sonraki aya gönderiyorlar. Ben Eylülde almıştım henüz gelmedi ama facebook sayfasında alıp yazan arkadaşlar olmuş.
  • aslında bende aldım lastikleri ama kupon kodunu alamadım. Adam elimizde kupon kalmadı gelir gelmez göndericem hatta olmadı kendim naviyi alır veririm gibi ayaklar yaptı ama adam goodyer bayisi ve elimde fatura mevcut bi üç kağıt yapamazlar heralde dimi?
  • - Eylül aktivasyonları için Ekim
    - Ekim aktivasyonları için Kasım
    - Kasım aktivasyonları için Aralık

yazıyor mailde. tarih vermemişler yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Bende Tunahanlılardan aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Piyasada bulduğum en uygun fiyat. Alacaklara tavsiye ederim.

205/55 R16 Good Year UltraGrip 8 lastikten 4 adet 800 TL / 6 Taksit Navigasyonla birlikte.

Navigasyon 3,5'' mi yoksa 5'' lik mi?
  • ben ekimin 5,inde aldım.bayii 2 hafta sonra gönderiyorlar demişti.2.5 hafta oldu hala gelen giden yok!:((.mail bile gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Bende Tunahanlılardan aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Piyasada bulduğum en uygun fiyat. Alacaklara tavsiye ederim.

205/55 R16 Good Year UltraGrip 8 lastikten 4 adet 800 TL / 6 Taksit Navigasyonla birlikte.

17 ekim 2011 tarihinde goodyear ug8 195 55 r16 4 tane lastik aldım Tunahanlılardan.Aynı yerden almışız ama toplam 980 tl 7 taksit oldu. Navigasyonu bekliyorum hala bende , 5" hd olanı verdiler yanı şifre olan kartta hd olan cihaz yazıyor .İnternete girdiler orda şifreyi filan .Kasıma doğru gelir dediler ama bilemiyorum . Bir an önce gönderseler iyi olur sabırsızlanıyorum kullanmak için

forumda navigasyon cihazını alanlar oldu mu acaba nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 21 Ekim 2011; 13:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: APC

- Eylül aktivasyonları için Ekim
    - Ekim aktivasyonları için Kasım
    - Kasım aktivasyonları için Aralık

yazıyor mailde. tarih vermemişler yani.

0212 347 20 84 numarayı aradım aynı şeyi söylediler , belli bir tarih veremiyoruz kargo da sıraya giriyor ve ona göre de gönderiliyor dedi ,Ekimde aktivasyon yaptığım için kasımda gelir dedi . Yanlız faturanızın fotokopisini faxlamanız gerekiyor 0212 347 21 99 no ya dediler

edit: biraz flood oldu kusra bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 21 Ekim 2011; 13:42:11 >
  • Ben de önümüzdeki iki hafta içinde ug8 almayı planlıyorum. Ankara'da almaya niyetli olanlar varsa haber versinler birlikte toptan daha iyi bir fiyata alalım.
    Bir de 205/55/16 H grubu için lastik için 3,5" mi veriyorlar 5" mi bilen var mı? Her bayi kafasına göre birşey söylüyor. 02123472084' e de ulaşamıyorum sürekli meşgul.
  • 215/55/R16 olarak fiyat bilgisi olan var mı ve hangi modeli önerirsiniz. İnternetten biraz baktım mich. bri. cont. gibi modelller genelde 350 - 400 arası .. Goodyear 310 a var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Ben de önümüzdeki iki hafta içinde ug8 almayı planlıyorum. Ankara'da almaya niyetli olanlar varsa haber versinler birlikte toptan daha iyi bir fiyata alalım.
    Bir de 205/55/16 H grubu için lastik için 3,5" mi veriyorlar 5" mi bilen var mı? Her bayi kafasına göre birşey söylüyor. 02123472084' e de ulaşamıyorum sürekli meşgul.

biraz kafalarına göre veriyorlar gibime geliyor , gerçi hd istediğimizi söyledik ve lastik fiyatına 10 kağıt daha eklediler . Bence sizde hd 5" istediğnizi söyleyin

@alon2024 internetteki fiyatlara bakmayın gidip konuşup fiyat almak lazım , aldığınız fiyatıda kağıda yazdırınki adamlar sonradan caymak için ellerinden geleni yapıyorlar cunki. Benim ebadım 195 55 r16 ve internetten baktığımda 300-400 civarı gözüküyordu .Bence gidip konuşun derim ben neresi uygun fiyat verirse ordan alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 21 Ekim 2011; 15:02:45 >

• Slm arkadaşlar, siftah yazımı yazıyorum forumda hepimize hayırlı olsun :) yıllardır takip etmekteyim ama, 5" piranhayı H grubu performans 4*4,yüksek performans sınıfı lastiklere veriyorlar, önceden kumho kış lastiği kullanmış hatta fazlasıyla memnun kalmış biri olarak bu senede uzuncana araştırmalarımdan sonra UG-8de karar kıldım, yarında gidip almayı düşünüyorum, en uygun bulduğum fiyat 195.65.15 160tl, sadece kafamı yağmur kanalı fikri çok karıştırdı, ama yinede almayı düşünüyorum, kafa karışıklığının sebebi ise ankarada yaşıyorum ve arkadaşlar bu kar lastiklerinin hiçbiri yolda karda bırakmaz, yağmur tahliyesine çok önem veren biriyim, yağmur olayı gerçekten önemli, sizce yağmurda kanal desenli kışlıklara göre çok farkedermi bu UG8
  • Bugün aldım ben de lastikleri 205/55/16 4 adet 900TL
    5" navigasyon hediyeli
  • aracimi aldigimda (2. el) uztunde petlas kis lastigi vardi, eskishier buyukderede oturuyorum yollar arnavut, heryer cakir cukur, lastikler iyi gidiyo
  • Goodyear UG8 aldık bugün, 195/65/15 ölçülerinde
    3.5"navigasyon dahil 145tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

Goodyear UG8 aldık bugün, 195/65/15 ölçülerinde

çok iyi fiyat peşin mi taksitli mi? birde nerden aldınız acaba?
  • Hocam çok iyi fiyat almışssınız 145tl, nerden aldınız sorması ayıp, ben 160a bulabildim en uygun ankarada, aldımda 160 tl ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliaydogdu498

Slm arkadaşlar, siftah yazımı yazıyorum forumda hepimize hayırlı olsun :) yıllardır takip etmekteyim ama, 5" piranhayı H grubu performans 4*4,yüksek performans sınıfı lastiklere veriyorlar, önceden kumho kış lastiği kullanmış hatta fazlasıyla memnun kalmış biri olarak bu senede uzuncana araştırmalarımdan sonra UG-8de karar kıldım, yarında gidip almayı düşünüyorum, en uygun bulduğum fiyat 195.65.15 160tl, sadece kafamı yağmur kanalı fikri çok karıştırdı, ama yinede almayı düşünüyorum, kafa karışıklığının sebebi ise ankarada yaşıyorum ve arkadaşlar bu kar lastiklerinin hiçbiri yolda karda bırakmaz, yağmur tahliyesine çok önem veren biriyim, yağmur olayı gerçekten önemli, sizce yağmurda kanal desenli kışlıklara göre çok farkedermi bu UG8

aynen sizin düştüğünüz dertten bende muzdaribim hatta aşağıdaki lintkte desenlerin yağmur etkisini tahmin etmeye çalıştık benimde kafam karışık.

http://resim.donanimhaber.com/m_51806477/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53829158

• Bende UltraGrip 8 205/55/16 91T aldım. tanesi 225 TL den. Aklınızda bulunsun T'ye 3,5"lik navigasyon veriyolar. bu ebatlarda H oluncada 5" lik hd infinity'i veriyolar. Ben alırken ona göre anlaştım faturamı H olarak kestirdim, kuponumuda 5" lik aldım. toplamda 900 TL / 6 taksit oldu. Ekimde kampanyaya kaydolanların navigasyonu kasımda gönderilcekmiş. bu arada bu lastiklere 32 psi mı hava basılıyor tam bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 26 Ekim 2011; 15:01:19 >
  • Sayın Alpercan ve Aliaydoğdu498, bu fiyatlara nerde taktırdınız öğrenebilir miyim mümkünse? Ben de 175/65/15 lastik alacağımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

Goodyear UG8 aldık bugün, 195/65/15 ölçülerinde

Sayın Alpercan Bey nerden aldığınızı öğrenmem mümkün müdür?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.