Şimdi Ara

gönüllü savaşmaya git deseler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Kıtada at koşturan ecdanın torunları kendi vatanm için bile savaşmam diyor.

insan bunu söylerken bi düşünür be. sokak köpekleri bile kendi bölgeleri için savaşıyor... Köpek kadar haysiyet ve şerefi olmayan insanlarda var demek ki... Bunu diyenlerin kesinlikle askere alınmaması lazım. Mazallah karşısına terörist falan çıkarda anında taraf değiştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 24 Mart 2012; 12:51:54 >

"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
  • Eski osmanli zhnyeti olaydi. Ama artk islr dgsti hr kyun kndi bcgndan o drumdayiz
  • allah icin savasanlara benden dua
    (kesin olmezsiniz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    As i fall into the black spheres among lonely memories.. You've broken us, piece by piece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturnal Depression

benim ülkem huzuru bulduda başka ülkeler için savaşmam kusur kaldı.Ülke içindeki hainleri bitirdik sanki. Çok savaşmak isteyen varsa cudi sınırımıza birkaç km. Alın silah çıkın pkk ile savaşın.

Nocturnal Cricifixion

Orijinalden alıntı: velevki

3 Kıtada at koşturan ecdanın torunları kendi vatanm için bile savaşmam diyor.

insan bunu söylerken bi düşünür be. sokak köpekleri bile kendi bölgeleri için savaşıyor... Köpek kadar haysiyet ve şerefi olmayan insanlarda var demek ki... Bunu diyenlerin kesinlikle askere alınmaması lazım. Mazallah karşısına terörist falan çıkarda anında taraf değiştirir.

köpeklerle insanları ayıran şey akıl ve mantıkdır,insanoğlu düşünceden ve akıldan ibaretdir,hayvanlar ise bu vasıfa sahip değildir
    ama seni değiştirmek yanlış yönlendirmek istemem sen gidebilirsin ben karışamam ona saygı duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ElEmin

quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

ne gitcem arkadaş,ondan sonra bütün okumuş yazmışların olmadığı yerde birileri çıkıp,vatan millet sakarya diip mileti kandırıp,rejimi değiştirip,bütün eski rejim insanlarını şapka takmadı diye idam eder de maazallah

örnek:yemen,çanakkale,her taraf

Nasıl kandırıp?

bak çanakkaleye 1915,bütün osmanlı evlatları oraya savaşmaya gitti,ne için? istanbul kafirin eline geçmesin de fatihin kemikleri,atalarımızın kemikleri sızlamasın,vatanımız elden gitmesin diye,3 sene sonra ne oldu? 1918 topsuz tüfeksiz teslim edildi istanbul,yani velhasıl-ı kelam baştakiler dönme ,uşak olmadıktan sonra tabiiki seve gideriz,ama öbür türlü ya dike dike yada kaçacaksın başka çaresi yok

1923 e gelindiğinde ise herkesin malumu cumhuriyet ilan edildi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalkal -- 24 Mart 2012; 16:09:45 >

• Sniper olarak katılırdım.

Orijinalden alıntı: Devianistanbul

Kimse için savaşmam ancak şöyle birşey olucak

gönüllü savaşmaya git deseler

Konu kapanabilir.

• Ülkem için her daim savaşırım,Lakin islami değerler için savaşmam .

Bitermi?
  • Vatanım dışında başka bir topluluk için savaşmam.

Orijinalden alıntı: bobo.1903

burdaki insanlar %70 zengin fazla inançlı olmayan bencil gezen tozan zevk düşkünü batı özentisi tipler burdan savaşan çıkmaz.

evet doru söylüyorsun bende bişey sanmıştım gerçekten ÇAĞRI FİLMİ GERÇEK OLSA DEMEK Kİ BU SAFTAKİLER TARAFSIZ OLUR HATTA PUTPEREST OLUR ÇAĞRI FİLMİ GERÇEK ZATENDE türkler cennete gitmeyecek müslüman olanlar cennete gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

burdaki insanlar %70 zengin fazla inançlı olmayan bencil gezen tozan zevk düşkünü batı özentisi tipler burdan savaşan çıkmaz.

evet doru söylüyorsun bende bişey sanmıştım gerçekten ÇAĞRI FİLMİ GERÇEK OLSA DEMEK Kİ BU SAFTAKİLER TARAFSIZ OLUR HATTA PUTPEREST OLUR ÇAĞRI FİLMİ GERÇEK ZATENDE türkler cennete gitmeyecek müslüman olanlar cennete gidecek

Ebu cehili kİslandiranlar cikar emin olun
  • Beyler bakın Uygurları, Filistinlileri bilemem. Ama size şöyle birşey söyliyim. Türkiye için PKK ne ise Rusya için Çeçenler onun 10 katı büyük dert. Ve siz çeçenistanı desteklemekle aslında PKK gibi örgütleri legalleştiriyorsunuz. Bakın ben Rusyanın en çok Çeçen nüfusu olan şehirlerinden birinde yaşıyorum ve size şunu söyliyim, ben çeçenler kadar aşağılık bir ırk görmedim. Otobüse biniyorlar kızların boynundan öpmeye falan çalışıyorlar, yaşlı kadınlara bağırıyorlar, sesli şarkı söylüyorlar, herkesi rahatsız ediyorlar. Ha müslümanlar diceksiniz, öyle müslüman olunmaz. Burda Ruslardan çekmediğimi çeçenlerden çektim. Gelip türklere hava atıyorlar. Ellerinde şehrin nüfusunun çoğu olduğu için diğer tüm ırkları ezmeye kalkışıyorlar. İstediğiniz kadar aa ben türküm kardeş ülke müslümanız falan diyin şerefsizlikten geri kalmıyorlar. Sokakta ne zaman bir serseri görsem tipler çeçen oluyor. Resmen bulundukları heryerde pislikten başka birşey değiller. Diyorumki Allah hepsinin belasını versin. Ha bu bedduayı etmekte haksızsam Allah benim belamı versin. Mücahitmiş. ABD mücahitleri. Siz onları kardeş olarak görüyorsunuz ama emin olun onlar sizi sadece çıkar olarak görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Forumdan kimse gitmez emin ol.

gittiğin zama osmanlı gibi her tarafı alcaksın ki adalet buluna.ancak şuanki siyasi olaylar gölgesinde ülkemizdeki skerler bile pisi pisine öldürülüyor.önce kendi sorunumuzu çözmeliyiz ve devrecilği kaldırmalıyız.düşünsene benim şafağım az gitmiyom ben diyecek dam.ordu içnde savaş çıkar

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Bu turkiyede ne mikrop tipler varya hem irk gem din ayrimi yapiyorlar ustune sanki abd gibi bir ulke yasantilara bakiyorum resmen insanlar hergun kapitalizme destek veriyor anca ve kari kiz isleriyle ugrasiyorlar

Sende bana göre mikropsun.İstediğim gibi ayrım yaparım demokrasi var istediğimi tercih ederim.Benim gibilere faşist dersin ama senin takımında bölücünün, her türlü vatanhaini it uğursuzun destekçisi.Senin gibilerin devri kapandı ancak üniversitelerde hazırlık öğrencilerini kandırmak için uğraşırsınız.O da üniversite bitince havası sönen birşey.

Benim tarafim falan yok kardesim sadece birkac serefsiz yuzunden butun irki atese veriyorsunuz yazik yani uzuluyorum bu duruma

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.