Şimdi Ara

gönüllü savaşmaya git deseler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

müslümanlar için asla

Bu Ülkeden git ozaman.

Türkiye müslüman ülke değildir sadece müslüman diye geçinenler çoğunluktadır ve Dünya üzerinde hiç müslüman kalmamıştır islam bozulmuştur.

Müslümanlık bozulmadı Müslümanlığı amac olarak değil araç olarak kullandılar.

dinin adı müslümanlıkmı islamiyet mi?

İslamiyet.

islam

Helal sana.
    Yanlış yakaladın çok coolsun.

bence islamı siyasete ve savaşa bulaştırmak oldukça yanlış. sonra tabi gerici derler adama. alınma dostum genel konuştum

vatan için gerekirse canımı veririm, ama benim borcum yaşamak.

• giderim...
  • Sadece Türkiye için gönüllü giderim,araplarmış falan filan umrumda olmaz.Bize saldırı yapanlara karşı savunmak için gönüllü giderim,gidip başka ülkeleri ele geçirmek için gönüllü olmam.
  • Bu zamanda 2***li yıllarda milletin(sosyal medyanın gücünü hissettirdiği) geleceğin dünyasında, gitmem..diyelim ki ülkem suriyeye savaş açtı sende gönüllü olarak gidiyorsun(üniversite bitmiş çiçeği burnunda kültürlü akıllı,çağdaş ve kendini bilen bir insansın) cephede savaşa katılırken elin arabı geliyor seni öldürüyor.Onca yıllık eğtim umut hayaller boşa gidiyor... öbür dünyaya bile hazırlamadan hiçbirşeyi bilmeden aşk nedir tatmadan ölüyorsun..çocuk değilsiniz,savaşın ne olduğunu hepiniz az çok biliyorsunuz.
    Savaş yıkım-kıyım demektir.Savaşta babalar oğullarını gömer.
    Ben şu anda bu durumda böyle bir ülke için ölmek istemiyorum.. yaşlanmak torunlarımı görmek istiyorum.
    Burda kahramanlık oyunları oynamayı bırakın, siz isteseniz bile aileniz asla izin vermez.Bunuda tartıya koyun arkanızdan ağlayan onca insanı da ekleyin üzülen annenizi babanızı(benim babam rahmetli tabi) da ekleyin anlayacaksınız......
    Savaş kötüdür EN KÖTÜ BARIŞ BİLE SAVAŞTAN İYİDİR
    son olarak şu klibi koyuyorum:

• Biz gençler olarak doğdumuz günden itibaren gönüllü olarak hayat savaşı içersindeyiz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 24 Mart 2012; 1:29:00 >

müslümanlar için asla

olur ya bir savaş olur inşallah ALLAH yolunda alırım canını
    Omoda
  • müslümanlık gibi herhangi bir uydurma din (bütün dinler dahil) için ASLA gitmem ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ ve LAİKLİK için seve seve giderim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 24 Mart 2012; 3:08:38 >

SAMSUNG GALAXY S III
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Devrim icin ozgurluk icin her yere giderim bu arada muslumanlar icin asla diyenler sizler fasistten baska birsey degilsiniz anca siz hrant dink gibi gazeticileri vurursunuz(huzur icinde yatsin)

Amen kardesim, huzur icinde uyusun barış güvercinimiz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: carsisamet

quote:

müslümanlar için asla

Ahahaha müslümana bak hele benimkini de alır mısın?

Çok şaşırdım, inanmazdım da buna, eğer zamanımızdaki savaşlarda binlerce yabancı insanın kendilerini hiç ilgilendirmeyen bir kavga uğruna kanlarını, canlarını sattıklarını görmeseydim.
  • Çok samimi söylüyorum elin arabı için asla ve asla gitmem.Hiçbir güç gönderemez beni savaşa.

Dini karıştırmak istemiyorum ama bu dünyada ne kadar savaş olduysa hepsi dinler yüzünden oldu.Açılan konu da aynı şekilde Müslümanlık için savaşır mısınız demiş maalesef.Savaşmam güzel kardeşim, İslam huzur demek değil midir ? Savaş da nesi ?

Günümüze özel olarak bakarsak ülke şu durumdayken kesinlikle ayrılmam hiçbir yere.Arkamızı döndüğümüz an bizi sırtımızdan bıçaklayacak milyonlarca insan var şu anda ülkede.Önce kendi sorunlarımızı halletmemiz gerekiyor.

Son olarak masa başı savaşları tercihimdir.İnsan ölmesine gerek yok.İlla birileri ölecekse gözünü karartmış aşırı milliyetçi veya aşırı dinci kardeşlerim savaşabilir, ben her zaman arka planda olmayı yeğlerim.

• Böyle sığırlar için hayatımı tehlikeye mi atacağım bir de ?
  • Ben kılımı bile kıpırdatmam.Askerde bile en kebab yere düşeyim.Gazi olsam devlet bana aylık 300-500 lira para verecek.O parayla nasıl yaşarsam artık.Çalıp çırpan ailelerin zengin çocukları en güzel yerlerde belki de parayı bastırarak askerlik yapacak.Bu ülkede parası olan yaşıyor geri kalanı hiçbir şey değil.Zaten vergilerden birşey alacak halimiz yok.Yani bu ülke bana birşey vermedi.Hiç memnun değilim.Gençliğimiz saçma sapan uygulamalar, pahalılık ve işsizlikle geçti.En güzel yerlere torpili, çevresi olanlar geldi ben ise seyirciyim.Bu yüzden beni hiç ilgilendirmez bu ülke, araplar içinde kılımı kıpırdatmam.Bana ne verdiler ki fedakarlık istiyorlar.
    Askere gidip gelen ülkeden soğuyor öyle bir ülke burası.

Orijinalden alıntı: Mü'min

Böyle sığırlar için hayatımı tehlikeye mi atacağım bir de ?

+1
    Ben islam için savaşmam arkadaş.

Orijinalden alıntı: carsisamet

quote:

müslümanlar için asla

helal olsun bordo klavyeli
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.