Şimdi Ara

gönüllü savaşmaya git deseler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

Beyler bakın Uygurları, Filistinlileri bilemem. Ama size şöyle birşey söyliyim. Türkiye için PKK ne ise Rusya için Çeçenler onun 10 katı büyük dert. Ve siz çeçenistanı desteklemekle aslında PKK gibi örgütleri legalleştiriyorsunuz. Bakın ben Rusyanın en çok Çeçen nüfusu olan şehirlerinden birinde yaşıyorum ve size şunu söyliyim, ben çeçenler kadar aşağılık bir ırk görmedim. Otobüse biniyorlar kızların boynundan öpmeye falan çalışıyorlar, yaşlı kadınlara bağırıyorlar, sesli şarkı söylüyorlar, herkesi rahatsız ediyorlar. Ha müslümanlar diceksiniz, öyle müslüman olunmaz. Burda Ruslardan çekmediğimi çeçenlerden çektim. Gelip türklere hava atıyorlar. Ellerinde şehrin nüfusunun çoğu olduğu için diğer tüm ırkları ezmeye kalkışıyorlar. İstediğiniz kadar aa ben türküm kardeş ülke müslümanız falan diyin şerefsizlikten geri kalmıyorlar. Sokakta ne zaman bir serseri görsem tipler çeçen oluyor. Resmen bulundukları heryerde pislikten başka birşey değiller. Diyorumki Allah hepsinin belasını versin. Ha bu bedduayı etmekte haksızsam Allah benim belamı versin. Mücahitmiş. ABD mücahitleri. Siz onları kardeş olarak görüyorsunuz ama emin olun onlar sizi sadece çıkar olarak görüyor.

NERDE yaşıyorsun şehrin ismini ver de bilelim araştıralım o şehri bence en aşağılık ırk rusdur ruslar kadar ayyaş bi millet görmedim ben nerde görsem votka içerler oraya buraya tecavüz ederler sonra ordaki çeçenlerde bozulmuş çeçenler aynı istanbulda ki bozulmuş türk gençliği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 25 Mart 2012; 21:11:28 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.