Bildirim
gönüllü savaşmaya git deseler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben gitmem. _____________________________ -
Forumdan kimse gitmez emin ol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ TÜRK olmak zordur;dünya ile savaşırsın,
TÜRK olmamak daha da zordur;çünkü TÜRK ile savaşırsın
Fatih Sultan Mehmed Han. -
Ne Filistin'e ne Çeçenistan'a giderim.Yalnızca Türkiye ve diğer Türk devletleri için savaşırım. _____________________________ 
-
Türkiye için bile gitmem.
Peace.
arkamda sorumlu olduğum kişiler olmasa,deseler şehit olcaksın gitmem.Zorunlu savaş çıkmadıkça gitmem.Kaldı ki müslümanlar için gitmem demiş adam kısmen doğru bende araplar için kılımı kıpırdatmam.kendi milletim için belki. _____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
silah çıktı mertlik bozuldu diye bir laf vardır, dişe diş savaşacak olsaydık kabul ederdim fakat savaşlar eskisi gibi değil bir ses bombası, atom bombasına bakar. _____________________________ 
I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last. -
Gidelim sonrada içimizdekiler yeni bir serv imzalar sonra bütün emekler boşa,Türk devletleri hariç gitmem ne Filistin'e ne de başka bir Arap ülkesi... _____________________________ -
Kendi dogdugum ülke icin gitmiyorum oralar imkansiz ötesi _____________________________ Samsung Galaxy Note 2 16 GB | Samsung Galaxy Note 5 32 GB -
Rabbim aklımı imanımı almasın
Giderim biiznillah.
Nasıl olsa ecelimiz geldiğinde öleceğiz bari öldüğüme değsin._____________________________ Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim, o kadar! | Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han
"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. -
allah için savaş
_____________________________ Sosyopat
"Beni tutan bu vücut
Ölümsüzlüğümü hatırlatıyor bana
Bu anı kucakla, hatırla ki
Sonsusuz biz ve tüm acılar yanılsama!
—Maynard James Keenan

-
Giderim.
_____________________________ -
Araplar bize yardım etti mi ki biz başka bir Müslüman ülkesine yardım edelim ? _____________________________ -
Gönüllü savaşa git diyemezler. Öyle bir şey derlerse bu gönüllülükten çıkar. Kimse bir şey demeden gidersen gönüllü olur _____________________________
Արևն ամպի տակ չի մնայ -
Giderseniz eğer karşınızda kanlı canlı insan değil bunları bulacaksınız
Yakın gelecekte modern ordular robotlardan oluşacak
Buda robot köpek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 23 Mart 2012; 20:50:23 >_____________________________ "hep denedin, hep yenildin. olsun. gene dene, gene yenil. daha iyi yenil."

-
doğu Türkistan hariç Türkiye dahil hiçbir ülke için savaşmam mecburiyetten gideceğiz ben hiç bakan çocuklarının şehit olduğunu görmedim -
Bunun için gitmemde bu düzeni yıkabilecek bir şekilde bütün ülkeler birlik olup emperyalistlere girerlerse giderim. Din için millet için hayatta gitmem _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 01deadman01
Gidelim sonrada içimizdekiler yeni bir serv imzalar sonra bütün emekler boşa,Türk devletleri hariç gitmem ne Filistin'e ne de başka bir Arap ülkesi...
+1_____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way... -
Sosyalist direniş ve ya vatan direnişi olursa neden olmasın _____________________________ 
Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık! -
Türkiye dışında hiçbir ülke için savaşa gitmem. _____________________________ 
Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
Benzer içerikler
- kız nasıl tavlanır
- 100 kişiye sorduk oyunu soruları ve cevapları
- aştiden tren garına nasıl gidilir
- sahte rapor
- cipralex 10 mg kullananlar yorumlar
- bim para sayma makinesi
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- bnd ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler