Şimdi Ara

Bazı Yunanlara Bak Sen! Hayalleri Bizi İşgal Etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkish Army diye bakarken Turkish Army vs. Greece Army diye öneride bulundu Google. Yunanistan'ın ordusu hakkında pek bilgim yok. Hatta TSK kaç askere sahip, kaç uçağımız var ve bu rakamların dünyada yeri nedir hiç bilgim yok. Ancak merak ettim ve baktım arama sonucuna. Bir topik çıktı karşıma. Bazı Yunanlılar bizi işgal etme hayalindeler. Oysa bizim hiçte öyle hayalimiz yok. Çok komik geldi gece gece. Bizi feth ederek Kıbrıs'ı kurtaracaklarmış.

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TBUTN574L8F6RN4G8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 24 Nisan 2010; 12:23:19 >
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Hayaller-gerçek-olsaydı

Hele-bi-ekonomik-buhranlarından-yırtsınlar

Edit:Yalnız-topic-fena-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 24 Nisan 2010; 2:58:24 >
    You'd better stand there's no turning back.
  • Yıllardır uğraşıyorlar megali idea fikrini gerçekleştirmek için.Gerçi şimdi ne kafa tutacak gücü var ne de ekonomisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Hayaller-gerçek-olsaydı

Sen niye " - " koyarak yazıyorsun anlamadım .

@ aslanemre58 ;

Adamlar nüfus olarak 8'de 1'imiz. Ekonomi olarak berbat durumdalar ama. "Lobi" denen olayı en baba yapan bi Yunanlar bi Ermeniler

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Hayaller-gerçek-olsaydı

Sen niye " - " koyarak yazıyorsun anlamadım .

@ aslanemre58 ;

Adamlar nüfus olarak 8'de 1'imiz. Ekonomi olarak berbat durumdalar ama. "Lobi" denen olayı en baba yapan bi Yunanlar bi Ermeniler

İşte bundan korkulur
    Haçlı Seferleri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11milyon nüfüslamı :)

IMF'den 350yada450milyon avro istiyolardı iç krizlerini halletsinler 100-200milyon nüfüs yapsınlar anca o zaman ''düşünebilirler'' ama sadece düşünmekle yetinirler ''hayaller güzeldir''

Sürekli böyle senaryolar dahilinde konular açılıyor ama böyle bir savaşın orta vadede olacağını sanmıyorum.. Verilen forumda Yunanistan ittifak olacak ülkeleri yazmış.. o ittifağı bilemem ama kimse de Türkiye'nin yanında olmaz.. Azerbaycanı falan unutun..

Nato ülkeleride böyle bir savaşın olmasına seyirci kalmazlar.. En azında kalmadıklarını gösterirler ama içlerinin bilemeyiz..

Türkün Türkten başka dostu yoktu.. BAşkasına güvenmemek lazım.. Azerbaycana da bir savaş dahilinde güvenmemek lazım..

EK1: Şuan krizi çok ciddi yaşıyorlar, bu savaşın nüfusla pek ilgisi yok eskisi gibi tüfekle süngüyle savaş olmayacak.. Bizim 1/5'i kadar olabilir nüfusları ama ordu yapısı ve mali güç savaşı belirleyen unsur olur.. Şuan mali sıkıntılar yaşıyorlar.. Ve zaten bütün bu senaryolar hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 24 Nisan 2010; 3:58:03 >
  • benimde hayellerim var balkOn ülkelerini haritadan silmek ne olursa olsun onlardan çıkıyor dünya savaşları en yakını osmanlı dönemi ve eski dönemler özellikle sırbıstanı tamamen yok edeceksin taş üstünde taş değil taş yanında taş koymıycaksın.

Hala mazinin yarasi taze galiba onlardaa.. Bizler çoktaaan unuttuk maziye Gömdük demek ki onlar hala akillanmamiş..

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• ya keşke işgal etmeye kalksalar da yunanistan ı komple fethetseke bu iş de burda bitse

lahin topikleri. avrupada buna inanlar da var. Yunan de , avrupali "avrupa kulturunun temeli" olarak cevap vericektir. bu anlayis yuzunden yunanistan bize karsi simartiliyor. en son AB den yunanistana verilen 30 milyar euro yardim (%5 faizli ) ki bu yardima alman merkez bankasi baskani bile itiraz etti.AB tarihinde verilen en buyuk kredi fakat en kucuk orandaki faizle . bize olsa %9 lardan kakalarlardi .

aslinda ab yi istemiyorum , sirf ab diye yunanin , bulgarin bile bize kopek muamelesi yapmasi , cidden rahatsiz ediyor. Ek olarak avrupadaki kultur inanci bu dusuncemdeki en buyuk ikinci etken . yoksa ab zina yeridir , gevur memleket gibi soylemlerden istemedigim yok. zina diyenler avrupayi pek gormemislerdir, gevur memleket derler herkez vergisini oder,kurallara uyar , devletini dolandirmaz vs...

Ekleme :

ve su yorum dikkatimi cekti ;

BS!THE TURKS BELONG TO THE MONGOLIAN RACE!MOST OF THE GREEK POPULATION IN TURKEY WAS EITHER KILLED OR EXPATRIATED!THE REASON WHY THE TURKS LOOK GREEK IS BECAUSE OF THE JANISARIES CONVERTS DURING THE OTTOMAN EMPIRE!TODAYS GREEK ARMY IS NOT THE ARMY OF 1974!!THIS TIME THE TURKS WILL GET MORE THAM A BLEEDING NOSE!

Balkanlarda bu politika yillardir var, Turkler orada azinsanmiycak kadar nufusa sahip. nerden baksak 2-3 milyon kadar ki bu zamaninda daha da fazlaydi. bu politikalar 1830 lardan beridir var, ozellikle 1850 de mithat pasanin yaptigi konusma onlara cok buyuk propaganda sansi verdi ( balkanlarda turk yok, onlar bulgar muslumanlar gibi bir beyanati vardi , yani turklugu silip atmislardi). Ataturkun yeniceri elbilseli bir fotosu vardir , maskeli baloya katildigi . Bu bir tepkinin sonucuydu, Ataturk o elbiseyi bulgarlara cevap niteligi olmasi icin giymisti.

Bazı Yunanlara Bak Sen! Hayalleri Bizi İşgal Etmek

sitede baya komedi yorumlar var :D :D :D

ama birisi dogru soylemis, turkiye bugun herhangi savasa giremez. cunku doguda kardes diye adlandirdigimiz bir millet varki , ilk savas aninda icten saldiracaktir. dost bildigimiz iran varki , osmanli bile uzerlerine 33 sefer duzenlemis. her bati seferinde cikardiklari ayaklanmalar yuzunden. hatayi bugun bile kendi topragi gibi gosteren suriye .

turk devletinin ne yapip edip , irana yalaklik diye gormezden geldigi 30 milyon guney azerbaycan azerisine sahip cikmasi lazim. bana gore yunanan ve ermeniden cok , en tehlikeli ve en eski dusmanimiz irandir . Iran mitolojisine bakin, iranli bir okcunun vurdugu insan kimmis ...

bu kadar tarih kasmak yeter ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 24 Nisan 2010; 4:22:26 >

Orijinalden alıntı: Sedat.

Gelsinler.. Bu sefer hiç acimayiz denize bi daha dökmekle kalmaz o oturduklari toprak parçasini altlarindan alir başka yere oturturuz.. Şahsen önemli degil yani..

Hala mazinin yarasi taze galiba onlardaa.. Bizler çoktaaan unuttuk maziye Gömdük demek ki onlar hala akillanmamiş..

Türkiye'nin planlarında topraklarını genişlemek üzerine bir politikası yok diye biliyorum.. Mevcut sınırların bütünlüğünü korumak görevimiz.. Kimsenin toprağında gözümüz yok.. Toprak bütünlüğü için için tüm çabamız.. Hiç bir ülkeye karşıda kin duygumuz yok başka hangi ülke bizim gibi ki

bkz: abdulkadir aygan anıları...

• bizlerin höd demesi onları ödlerinin kopmasına sebep oluyo bu ülkede nezaman iradeli aklı başında yönetim anlayışı gelişirse ben görürüm ozaman yunanlıları ermenileri felan
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • zaten tartıştıkları şey makedonlar yunanmıdır tarzı şeylere dönüşmüş. Hala balkan savaşlarının hayallerini kuruyorlar ya bişey diyemiyorum. Bu tarz zihniyetlern olduğu ülke geri kalır. ekonomik krizler ortada zaten herşey. Biz aşalım lütfen bunları bzim politikamız ünyanın enb güçlü ve adil devletlerinden biri olmak olsun. Başka sının toprağına göz dikmeyelim.
    Video : İzleti
    Mesaj/Post : İleti
    PM : Öİ (özel ileti)
    Topic : Başlık
    Ve dahası . . .
  • Yunanlı nedir abi? :D

Onlar da bize Türklü diyor mu acaba.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    test 4
    test 5
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.