Şimdi Ara

Gıda Terörüne Kim Dur Diyecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fast food zincirleri almış başını gidiyor. Önlerinde bir sürü insan dizilmiş deli gibi patates kızartması, hamburger, cola vs. vs tüketmek için bekliyor.

Televizyon reklamlarında sağlık bir şeyin reklamını görmek bir süper lig takımının şampiyonlar ligi kupasını alması gibi zor bir şey.

Sürekli abur cubur reklamlarını insanların gözünün içine kadar sokuyorlar.

Televizyonlarda sigara reklamı var mı? Elbette yok. Peki ya abur cubur reklamlarına neden izin veriliyor? Cola, bisküvi, dondurulmuş gıdalar, fast food, meyve suları vs.

Bunlarda çok tüketildiği zaman sigara kadar zararlı olabilir.

Ama kimsenin sesi çıkmıyor. Yeni düzenlemede bu tarz reklamların altından hızlı bir alt yazı geçiyor o kadar. Ondada yemeyin demiyor. Günde 2 saatten fazla hareketsiz kalmayın diye bir yazı.

Artık bu gıda terörüne birileri çıkıp dur demeli.

*Televizyondan abur cubur, dondurulmuş gıdalar, fast food vb. reklamlar kaldırılmalı.
    *İnsanların bu tarz şeyleri tüketmemesi konusunda programlar yapılmalı.

• Bu dediğin ancak devlet politikaları ile mümkün olabilir. Sence o vizyon var mı politikacılarda?
  • kılıcdaroglu
  • ulan o yasak bu yasak. ne yicek bu millet
  • Zamanında uyardık ama kimse dinlemedi. Şimdi virüsle uğraşıp dursunlar. Sanıyorlar sadece hayvanlardan bulaştık. Sen her şeyin genetiği ile oynadık kardeşim.
  • doğal seçilim knk ben gidip kayseri mutfağında gerçek besin yiyorum adam dünyanın en iyi yemek kültürlerinden birisine haiz big mac alıyor : )
  • Komünizm, sosyalizm karşıtı takılırsınız sonra da böyle avaz avaz her boka yasak getirmeye çalışırsınız. Bırakın aptal olan ölsün. Ne bu devletçilik arkadaş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlıklı beslenmiyorum fakat her şeyi evde yapmaya çalışıyorum. Patates kızartması, cips, hamburger, lahmacun, çiğ köfte falan canım ne isterse.
    En azından bu şekilde içinde ne olduğunu bilme şansım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ulan o yasak bu yasak. ne yicek bu millet
    Pasta yesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bırakın isteyen yer istemeyen yemez. Sigara gibi başkasına zarar verebilecek toplumsal birşey değil bu.
    Üstelik yasaklamak ters psikolojiyi tetikler. Daha havalı ve çekici hâle gelir, o yüzden gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.