Şimdi Ara

Gomez'e sizce 4 Milyon Euro Vermeli miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi opsiyon kullanmadigimiz icin, Gomez fioretiona nin oyuncusu olacak bir hafta sonra, Geri almak icin bonservis pazarligi yapmak zorundayiz.

Benim tahminim, Almanya'dan talipleri Gomez icin 8-9 milyon Euro bonservis vereceklerdir. Daha fazla vermezler diye dusunuyorum 30 yasindaki bir oyuncu icin. Bunun yarisi Fiorentinanin olacagindan, biz bu oyuncuyu almak istememiz durumunda 4 milyon civarinda bir bonservis isteyecekler. Onu pazarlikla Fiko baskan nerelere indirir bilinmez ama, 25 gol atmis, deli sezon gecirmis bir oyuncuda cok asiri pazarlik yapacaklarini dusunmuyorum. Sonucta bu adam Almanyanin forveti olarak Euro 2016 ya cikiyor.

Sizce bu talep dogrultusunda, sozu gecen FALCAO ya mi yuklenilmeli? Yoksa GOMEZ icin Fiorentina nin bonservis talebi karsilanmali mi.

• 5 versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomezin en az 4 diri senesi var daha. 3 e 5 e bakilmadan alınmalıdır.

• Bizim taraftardaki bu bakışı anlamıyorum. Demba Ba gelmeden önce bu takım 13 senedir forvetsiz oynuyor dendi. Sonra harika bir Ba, daha sonra daha harika bir Gomez aldık. Bir futbolcu evet bir takımı şampiyon yapmaz diyorlar ama takım dediğin de zaten futbolculardan kurulu. Gomez forvetimiz olmasaydi o attığı 25 golü atmasaydı, biz bugün şampiyon değildik. En basitinden 3-2 kazandığımız fb maçında 2 gol attı ve zor gollerdi ikisi de. O goller bile olmasaydı biz bugün fb ile aynı puandaydık ve ikili averajla onlar önde haftaya şampiyonluk kutlayacaklardı. Başkanın 'giderse kendi kaybeder' tavrını doğru bulmuyorum. Kesinlikle kalmaya ikna edilmeli. Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde çok ihtiyacımız olacak ona.

• Gomez'in Fiorentina'ya döneceğini ve bonservis ödememiz gerektiğini nereden çıkartıyorsunuz?

• Açıkçası durma ihtimali varsa sonuna kadar zorlanmalı. Çünkü Gomez sadece gol atması ile değil zor zamanlarda sahaya çıkıp gol atması ile Beşiktaş'ı sırtladı. Yakıştı da Beşiktaş'a. Macera aramaya gerek yok; ama tabiki de kalmasına imkan yoksa -ki sanmıyorum adam başarılı olduğu yerde kalmak ister bence- yapacak bir şey yok.

• Ne istiyorsa verilmeli ne gerekiyorsa yapılmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz onu isteriz de o bizi ister mi?

falcao'yu isterim. torres mental olarak bitik, çok üst düzeye çıkacağını düşünmem. falcao sakatlığından dolayı gomez ile aynı kaderi paylaştı. buraya gelirse de toparlanıp aynı kaderi yaşayabileceğini düşünüyorum.
  • 26 Gol 25 değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

Bizim taraftardaki bu bakışı anlamıyorum. Demba Ba gelmeden önce bu takım 13 senedir forvetsiz oynuyor dendi. Sonra harika bir Ba, daha sonra daha harika bir Gomez aldık. Bir futbolcu evet bir takımı şampiyon yapmaz diyorlar ama takım dediğin de zaten futbolculardan kurulu. Gomez forvetimiz olmasaydi o attığı 25 golü atmasaydı, biz bugün şampiyon değildik. En basitinden 3-2 kazandığımız fb maçında 2 gol attı ve zor gollerdi ikisi de. O goller bile olmasaydı biz bugün fb ile aynı puandaydık ve ikili averajla onlar önde haftaya şampiyonluk kutlayacaklardı. Başkanın 'giderse kendi kaybeder' tavrını doğru bulmuyorum. Kesinlikle kalmaya ikna edilmeli. Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde çok ihtiyacımız olacak ona.

Dostum ben fikirleri merak ediyorum :-) gitmesi taraftari degilim. Bence de parasi neyse verilip alinmali.

Beni uzen konu, 1000 e alabilecekken 3-5 milyona almak koyuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Gomez'in Fiorentina'ya döneceğini ve bonservis ödememiz gerektiğini nereden çıkartıyorsunuz?

Dostum, Sozlesme geregi, opsiyon kullanilmadigi icin, oyuncu lig bitiminde fiorentina ya donecek. Kontrat geregi bu. Ve biz gomez i almak icin tekrar fiorentina ile masaya oturacagiz.

Fiorentinanin boyle bi performans sonrasi, hadi alin oynatin diyecegini hic sanmiyorum. Bir bonservis isteyeceklerdir mutlaka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Gomez'in Fiorentina'ya döneceğini ve bonservis ödememiz gerektiğini nereden çıkartıyorsunuz?

Dostum, Sozlesme geregi, opsiyon kullanilmadigi icin, oyuncu lig bitiminde fiorentina ya donecek. Kontrat geregi bu. Ve biz gomez i almak icin tekrar fiorentina ile masaya oturacagiz.

Fiorentinanin boyle bi performans sonrasi, hadi alin oynatin diyecegini hic sanmiyorum. Bir bonservis isteyeceklerdir mutlaka.

Öyle bir durum yok.Biz bu adamı 2 yıllığına kiraladık.Fiorentina bonservis falan isteyemez.Sözleşmeye konulan madde Gomez eğer isterse bu yıl 1000 € karşılığı kiradan çıkıp Beşiktaşın oyuncusu olacaktı.O opsiyonu geçti.Şimdi Gomez eğer kalıyorum derse yine kiralık olarak devam edecek 1 yıl seneye Fiorentina ile sözleşmesi bitip serbest olacak.

• fikret ormanın aziz vari hareketlerden vazgeçmesi lazım. uçuk bir meblağ olmadıktan sonra verin parayı alın. gelenin ne yapacağı meçhul
  • Gomez kalmak isterse kiralık olarak kalacak sonra fio ile sözleşmesi bitiyor serbest kalıyor para vermemize gerek yok.birde önümüzdeki yıl kalıp ondan sonraki yıl kalmama ihtimali var ve bunu Fikret Orman şu şekilde düşünecektir Gomez 1 yıl daha kalsın bedelsiz mi gitsin? yoksa şimdi başka bir klube satıp bonservisinden gelen paranın yarısını mı alalım?
  • Gomez kalmak isterse, bonservis bedeli odenip alinmali. Almanya milli takiminin forvetini alma sansimiz varsa, paraya kiymak gerekli. Her seferinde bu kadar nokta atis yapamayabiliriz.

• Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    Bence kalsın, gelecek sezon şampiyonluğumuza yine katkı yapsın. Avrupada başarımıza katkı yapsın zaten bonservisinden kazanacağımız parayı misliyle kazanarız.

• Öyle adam bulamazsın bi daha, zamanında kimlere ne paralar verdiğinizi unutmayın, Tabata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

quote:

Öyle bir durum yok.Biz bu adamı 2 yıllığına kiraladık.Fiorentina bonservis falan isteyemez.Sözleşmeye konulan madde Gomez eğer isterse bu yıl 1000 € karşılığı kiradan çıkıp Beşiktaşın oyuncusu olacaktı.O opsiyonu geçti.Şimdi Gomez eğer kalıyorum derse yine kiralık olarak devam edecek 1 yıl seneye Fiorentina ile sözleşmesi bitip serbest olacak.

Bir Senesi opsiyonlu iki sene kiralandi oyuncu. ikinci sene opsiyonu icin karar verilmesi gereken son gun tarihi gecirildi. Artik gecerli degil dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

quote:

Bir Senesi opsiyonlu iki sene kiralandi oyuncu. ikinci sene opsiyonu icin karar verilmesi gereken son gun tarihi gecirildi. Artik gecerli degil dostum.

Fiorentina'ya dönme opsiyonu İtalyan kulübüne değil tamamen Gomez'e ait. Yani Gomez istemedikçe Fiorentina defteri kapandı artık, bitti. Beşiktaş'ta kalacağım dediği sürece Fiorentina'nın hiç bir hakkı yok artık Gomez üzerinde.Nisan ayı zannettiğiniz gibi Fiorentina ile olan bir tarih değil, tamamen Gomez ile ilgili bir tarih, Gomez Nisan'da kararını verecekti, Mayıs'a kadar zaman istedi, şimdi de muhtemelen Avrupa Şampiyonasını bekleyecek, ya da ben mutluyum diyerek imza atacak ve kupaya kafası rahat gidecek. Şu an tek sorun bu, gomez kupadan önce bizimle imzalayacak mı imzalamayacak mı? Fiorentina'yı unutun artık Fiorentina defteri kapandı Gomez için...

• Gomez mutlaka kalmalı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gomez'e sizce 4 Milyon Euro Vermeli miyiz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.