Şimdi Ara

Golf gacırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

golf 7.5 aracımda sürekli alttan gelen bir gacırtı var.

Kimse nerden geldiğini bulamıyor.Rotbalancıs ön düzenci 3,4 farklı yere gittim

Kimse çözemiyor hep ihtimallere göre konuşuolar burçlar,askı kolları,amortisörler ,amortisr takozları ,Z rot vs

Şu piyadasa adam gibi işten analyan kimse yokmu ? tanıdıgınız ettiğiniz istanbl avrupa yakasında önereceğiniz bir USTA varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 21 Ocak 2020; 22:30:44 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Golfte hatta vw grubunda kronik sorundur bu burclardan gelir ses değişince sorun kalmaz
    peki ne kadara değiştirler ?tahmini
  • Viraj demiri kauçuğu, ve salıncak demirleri kabuğundan gelir o sesler. Sadece soğuk havalarda olur. Kauçuğun özelliğinden dolayı. Tüm ww ve skoda larda var bu durum. Dediğim kaucuklari sıvı gres ile yağlardan bir müddet idare eder. Idare etmezse değişmesi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisi benim 2016 highline golfte vardi. Kronik problem. On Salincak burclarinin birlesim yerinden geliyor o ses. Fabrikasyon bir uretim hatasi. Kritik degil, herhangi bir seye zarari yok sadece ses yapar.
    Iki cozum var. Usta sokup bakar. Yaglar veya degistirir. Benim yaglayarak cozulmustu (ama cok soguk havalarda ilk 5-10 dk ses gelmeye devam ediyor). Kalici cozum icin saloncak burcunun degismesi lazim. Cok pahali bir sey degil. Iki tane on salincak burcu degisimi parca iscilik max 500-1000 bisey tutar hatta o kadar bile tutmayabilir.

• lag3 kullanıcısına yanıt
    bilerek çünkü ucuz arabalar ve genelde garanti bittiğinde çöpe atılan/satılan arabalar en azından avrupada işler öyle.
    Eğer sorunsuz olsaydı hepsi servis ücretlerinden para kaldıramazlar işsizlik artar ,ekonomi yavaşlar millet yenisini almaz.
    Avrupalılarda para olmalarına rağmen cimridirler eğer sürekli kronik arızalarla zorlamazsan arabaya yapışır ve 10sene kullanır yenisini almazlar bu taktikle millete her 5senede araba aldırtıyorlar 2.el trafiğide oluyor.
    Kendi iç pazarlarından bakınca böyle dış pazarı zaten gram takmıyorlar nasıl olsa alman markası diye alıcaklar ve tok kapı dicekler.

Ucuz olmamalarına rağmen aynısını bmw'de yapıyor hemde bariz birşekilde çelik olması gereken bazı şeyleri plastik yapıyorlar 200bin kmde değişmesi gereken parça 70binde değişiyor vesaire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 21 Ocak 2020; 23:47:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 Kalkışta titreme
    5 yıl önce açıldı
    Seat ATECA sert süspansiyonlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kronik vag grup hastalığı bu ses nerdeyse tüm araçlarında var. Bende Bora sahibiyim aynı ses soğuk havalarda benim araçtan da geliyor. Sebebi ise burçlar araçta orijinal olan burçlar açık tip kışın soğuk hava ve yağmurun etkisiyle burç içine giren sular ve çamur sese neden oluyor. Bunun 3 çözümü var; gres yağı ile yağlanması geçici olarak sesi kesiyor ancak bir süre sonra tekrar başlıyor bir diğeri Golf R' da kullanılan orijinal burçlar, bu burçlar fabrikasyon kapalı tip haliyle kir, şu, pislik giremediği için kesin çözüm son olarakta yan sanayi bazı burçlar, onlar da kapalı tip ancak orijinal olmadığı için kalitesi nasıl bir şey diyemiyorum. Ben bu sesi kabullendim az gres geçici çözüm:)

Ben de şu sağ arka kapı fitilindeki sesi bir türlü çözemedim. Silikon spreyi falan sıktık ama ne fayda. Serviste iki kez bir şeyler yapıp kestiler ama yine başladı. Çok sinir bozucu. Kendi haline bıraktım pes edip.

• 2016 Golf 7 kullanıyorum. Bahsettiğiniz sesin birebir aynısını soğuk havalarda tümseklerden vs geçerken duyuyorum. Havalar bu kadar soğuk değilken ses gelmiyordu

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Libido

Benim aracım Opel bende de yağmurlu zamanlarda arabadan gacırtı gucurtu sesleri geliyor. Çok sinir bozucu bişey. Opel de Alman :/ Çözüm şimdi burçları değişmek mi?
    Bende laguna vardı 2009 model. Sadece sabah hava soğukken bu sıkıntıyı yaşıyordum. Viraj demiri askı kolu diye geçen parçayı değiştirdim düzeldi

• Bende de 2015 Corolla var. Aynı sesler soğuk havada tümsekten vs geçerken geliyor. Viraj demiri körüğü greslenince geçiyor ama geçici çözüm. Bu seslere corollada da kronik diyorlar. Demek ki bir çok markada aynı problem var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.