Şimdi Ara

Atermik ön cama film mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 20 Şubat 2016; 12:41:32 >

• ben ön cama orta koyulukta komple Llumar çektirdim memnunum arabanın görüntüsüne ayrı bir duruş getirdi geceleri farın aydınlatmadığı noktaları pek seçemiyorsunuz.gözlerinizde bir rahatsızlık yoksa alışırsınız ben yazın geceleyin 250 km civarı yol yaptım bir sıkıntı çekmedim ama geceleri çok yol yapıyorsanız 1 numara veya 0.5 de çektirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Verdiğiniz cevapla sorduğum sorunun, sizin kullandığınız filmle benim alacagımın alakası yok'

Ne kadar metresi ? Maas yattiginda bende yaptirabilirim,Allah in belasi ozel sektor her ay zamaninda yatmasi gereken maas 3-4 gun gecikiyor patronun luks bmw sine gelince para gecikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarı da verilen 3m serisi hakkında bilgim yok ama ön cam için Llumar Air serisini övüyorlar.

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Cr serisinin TSER değerleri air serisinden daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Cama Cam Filmi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atermik camın asıl amaçlarından biri zaten uv filtre olması bunun üzerinede film eklerseniz +koruma olmuş olur bir sıkıntı olmaz, hatta cam zaten atermik olduğu için en yüksek fiyatlı uv filtreli filme gerek yok, istediğiniz oranda solma yapmayacak bir filmle karartın yeter.

Edit: bu arada sadece ısı amaçlı demişsiniz ama şeffaf falan yapmayın, ben daha önce denedim çok fark olmadı, biraz karartın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4748 -- 20 Şubat 2016; 23:13:27 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.