Şimdi Ara

Golf 8 impresion kullanıcı yorumu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracı bir haftadır kullanıyorum öncelikle beklediğimden daha konforlu ve motor performansı daha yüksek çıktı aracı yoğun talep üzerine daha yoldayken görmeden almıştım uzun yolda rampalarda bile bana mısın demiyor olağan üstü bir çekişi var önceki aracım 1.6 corollayi çok rahat sollayacak bir aracmis hala şoktayım o konuda ortalama yakıtı ne kadar zorlarsam zorlayim 5.5 litreyi geçmiyor ilk başta farkettigim yüksek sesli motor calismasiydi onuda sorduğumda bayiye yeni nesil bir motor olduğu ve yüksek sıkıştırma oranı olduğu ve normal olduğu söylendi ama içeriye sıfır ses alıyor öyle söyleyim sanki elektrikli araç gibi yol rüzgar sesi falanda yok onun dışında multimedya biraz zor daha çözemedim yokuş kalkış destek sistemi ve otomatik park freni sistemide baya karışık onuda tam çözemedim araç ne yapıyor hiç haberim yok valla kendi başına takılıyor aklımıza takılan sorular varsa yardımcı olayım

Golf 8 impresion kullanıcı yorumu !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik park sistemi mi?

Aracınızda park sensörü dahi yok, otomatik park sistemi olması imkansız.

Güle güle kullanın bu arada. Golf iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Otomatik park sistemi mi?

Aracınızda park sensörü dahi yok, otomatik park sistemi olması imkansız.

Güle güle kullanın bu arada. Golf iyidir.

Otomatik park freni hocam yanlış anlıyorsunuz sanırım araç durduğunda kendi otomatik çekiyor el frenini ve yokuş kalkış destek sistemiyle onu sürekli birbirine karıştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKTAN06 -- 29 Mart 2021; 15:16:24 >

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Almış, severek biniyorsun bize hayırlı olsun demek düşer Golf 8 impresion kullanıcı yorumu ! 

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.

''ortalama yakıtı ne kadar zorlarsam zorlayim 5.5 litreyi geçmiyor'' aracı nasıl zorladınız merak ediyorum normal test videolarında bile bu değeri göremedim.

Orijinalden alıntı: arfcmr

hayırlı olsun güle güle kullanın.

''ortalama yakıtı ne kadar zorlarsam zorlayim 5.5 litreyi geçmiyor'' aracı nasıl zorladınız merak ediyorum normal test videolarında bile bu değeri göremedim.

Bende şaşırıyorum inşallah değer doğrudur şuan 800 km oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Pompayla uyumlu mu yol bilgisayarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • hayırlı olsun.

..."ortalama yakıtı ne kadar zorlarsam zorlayim 5.5 litreyi geçmiyor" demeseniz iyiydi. sonuçta ben de yaklaşık 10 senedir tsi kullanıyorum nerede yakacağını nerede yakmayacağını çok iyi biliyorum...

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

Bende şaşırıyorum inşallah değer doğrudur şuan 800 km oldu

Alıntıları Göster

lt/km Olabilir mi baktığınız ayar? Benim aracımda mesela o kısmı km/lt veya lt/km seçebiliyorsunuz. lt/km seçilirse 1 lt yakıt ile kaç km gideceğini gösteriyor.

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• 1.0 tsi polo bile zorlanmadan 7.5 yakıyor rodaj aşamasındaki golf 5,5 hmm
  • Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Yarım asırlık bir lider ve referans olan Golf segmentinde hem bani hem de en yeni teknolojilerin öncüsüdür. Eğer Golf’ te bir donanım varsa her firma o donanımı koyar eğer yoksa zaten diğerlerinde de yoktur.

Corollo zaten emekli adam aracı olarak anılır, ben kendimde corollo kullanıcısıyım yani rahmetli Özal benim 2017 corolloya binse daswagenım bi kaset koyda dinleyelim der hiç yabancılık çekmez. Casio vari saati sağolsun adeta maziden bir esinti. Neyse konuyu ara ara güncellerseniz çok iyi olur çünkü Golf rağbeti fazla bir model kullanıcı tecrübesi önemli. Sağlıklı kazasız belasız mutlu sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 29 Mart 2021; 16:0:44 >

Şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun yolda zorlamadığımda 120 civarı hızla 6,7 lt lpg ile gittiğim civic'le aynı yolu basa basa 140-150 gitmek zorunda kaldım 8,5 lt lpg yaktı. Boş araç bir de ben ve valiz. Yakıt bir şey değil de bir yerlerde radara yakalanmış olma ihtimali beni baya geriyor. Hemen satıp golf için sıraya gireceğim ne kadar zorlarsan zorla 5,5 çok iyi değer. Arkadan gelen hız cezalarını savan bir sistem de koysa şu vw daha ne isterim ki.Golf 8 impresion kullanıcı yorumu !  Bunun dışında aracınız hayırlı olsun güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 29 Mart 2021; 17:17:28 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.