Merhabalar, Hali hazırda şu anda golf 8 kullanıcısıyım. Yakın zamanda aracımı satıp uzun zamandır gençlik hayalim F32 kasa 4 serisi almayı düşünüyorum. 2015-2017 model civarı. benzinli motor olarak genelde kötü yorumlar turbo arızası olduğu yönünde. Ek olarak 136hp olması sebebiyle çok performanslı olmaması. piyasada 1.5m civarına temiz araçlar mevcut. Dizel motorun daha iyi olduğunu biliyorum ama 2m civarına çıkmak istemiyorum. bu motoru deneyimlemiş kullanıcı arkadaşlar varsa yorumlarınızı dinlemek isterim. teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bmw 4.18i kullanıcı yorumları
-
-
motor performansı sizin için 2. plan ise alınır yoksa bildiğin kağnı gibi o şekle göre.
-
Performansı çok problem değil, iş görür düzeyde bence ama buna karşın yakıt tüketimi epey yüksek.. sonuçta belli bir tork olduğu için fazla bağırıp çağırmıyor ama sessizce zorlanıyor aslında makina. şehir içinde 9.5-10 litre aşağısı zor.
turbo arızası değil de manifold çatlatabiliyor motorlar bildiğim kadarıyla.. bunlarda turbo-manifold tek parça olduğu için komple değişir. başka bir iki kroniği de var. bu motor olmasa bu ülkede bu araca erişemezsiniz, parasına göre motor öyle düşünmeniz lazım.
-
Garantisi bitmiş premium araba,masraf illaki açacak.yapacaginiz şey Borusan çıkışlı araba bulmak ve çok iyi eksper yaptırmak.
BMW gibi kullanmaz normal sürücü gibi binerseniz, bakımları da aksatmazsaniz alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka 1.6 motor da var bmw'de. ben bmw alacak olsam 1.6 170bglik motoru tercih ederdim.
-
ayni motorlu 1.18 ile antalya sehir ici 8.5 altina düşmedi benim yakıt, ayni donem 418 aldigimiz arkadas 70 bine geldi km si ve 6.5 la geziyor asiri sakin sürüşte yalnız. onun dışında dönemine göre özellikle yürüyeni ve yalıtımı gayet iyi ancak dış dizayn hala güzel olsa da ici demode ben olsam tercih etmezdim
-
F kasa 4 grancoupe'lerde 1.6 motor yok..
-
kağnı dediğiniz bmw arasında mı ? benim şu anda kullandığım araç 1.0 tsi 110hp herhalde golften de yavaş değildir. Performans beklentim aman aman yok yürüsün yeterli.
Hocam, aynı motor 3.18i kullanıyorum. Motor, normal kullanıcı için gayet yeterli. Temizini bulursanız hayalinizin peşinden koşun derim. 3 günlük dünya...
3 serisi de benim çocukluk hayalimdi ve ben çok memnunum.
-
Kronik sorunlu motor bulaşmayın. Zincir seti yağ pompası değişmiş veya alıp değiştireceğiniz F30 320d bakın derim yakıt tüketimi peformans çok daha mutlu eder.
kaç km de aracınız ? ve ortalama yakıt tüketiminiz ne durumda ?
2015 model 155.000km'de 418i Grancoupe sahibiyim.
Uzun yolda 120km/h cruise control ile 5.5lt/100km yakıt tüketiyor.
Sehir içinde yaklaşık 9.5 lt yakıyor.
Uzun dönem total ortalamam ise 7.4lt, hep sakin kullanıyorum.
Turbo arızam olmadı, ama zorlanmış arabalarda turbo çatlağı arızası olduğunu duymuştum.
Çatlak turboyu tamir edebiliyorlarmış.
Performansı benim için yeterli.
-
Hayır hepsine sahip oldum 1.0 golften afaki derecede yavaş bir araç 418i.
-
Bende de 118i var çok memnunum şehiriçi 7.5 falan yakıyor şehirdışı bence 5.5 hayal çok düz yol olmadıkça 6-6.5 yakıyor 110 120 km\h lerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracım 63 binde. Az yakan bir araç değil kesinlikle. Ben de kasmam zaten. 1.5 ton araç sonuçta. 4.18i 100 kg daha ağır diye biliyorum.
-
2016 da F36 kasa gc m sport versiyonu sıfır alıp geçtiğimiz seneye kadar 90bin kusur km kadar kullandık. Çok sakin kullanılmasına rağmen sürekli bir yerden sıvı kaçağı problemi oldu. Yağ soğutucusu patladı. Manifold çatladı vs vs derken yaptırıp satıp kurtulduk. Araç son bakımı hariç hep yetkili servise gitti, tüm parçaları bmw logolu kullanıldı, antifriz bmwnin önerdiği mavi castrol kullanıldı. Bakımlı bir araç olmasına rağmen bu sorunları yaşadık. Tüketim şehir içi min 9.5 litre. Şehir dışı 90-120km sabit 7.8-8 arası. Performans olarak golf 1.0 ile aynıdır hatta bazı koşullarda golf daha performanslı bile olabilir. Bu kasanın minimum hakkı 420d.
-
3 silindir 1.5 turbo bmw motorları çok sağlıklı motorlar değildir, zaten daha sonra da üst segment araçlardan da kullanımı kaldırıldı. Performanslı bir motor değil, 4 serisini rahat rahat yürüten de bir motor değil.
-
En sağlıklı motorlarından. Ödülü dahi var.n13 gibi beladan sonra oh dedirtir. Sıvı bakımları dışında bir problem olmaz kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
418i aynı modellerdeki F30 318i ile aynı motor mu kullanıyor?318i bulmuştum 2017 model geçenlerde ama 3 silindirli olup yavaş olmasından dolayı vazgeçtim yoksa araç kaçmazdı. 418i grancoupe 4 silindirli ve tatminkar bir performansa sahip ise bende düşünüyorum geçmeyi.
-
bela motor aman
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
motor performansı sizin için 2. plan ise alınır yoksa bildiğin kağnı gibi o şekle göre. |
Benzer içerikler
- bizim göçükçü yorumlar
- citroen c4x neden tutulmuyor
- arka cam filmi nasıl sökülür
- vekaletle araç satışı
- 1.3 multijet beyaz duman ve koku
- alpine a290 fiyat
- katı hal batarya
- pagani utopia
- bmw i4 fiyat
- rezvani tank fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X