Şimdi Ara

Golf 7 Far İyileştirme (comfortline)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016 yılında sıfır aldığım aracımın farklarını iyileştirmek istiyorum. Öncelikli amacım aracımın dış görünüşünü iyileştirmek. Esasen model yükseltmeyi de düşünmedim değil fakat şu günlerde araç fiyatları malumunuz.

    Aklımda 4 seçenek vardı. Bunlar esasen forumda okuduğum bir çok kişinin performans/fiyat olarak çözüme ulaştıramadığı seçenekler.

    1) Philips, Osram tarzı markaların %150 ışık artışı vaad eden halojen beyaza yakın (tam beyaz değil) ampülleri.

    2) Photon şimşek etkili kimine göre iyi sonuçlar alınan kimine göre apaçilikten başka bir halta yaramayan fiyatı ilk seçeneğe göre nispeten daha pahalı beyaz ışın alınabilen ışık setleri.

    3) Replika u led farlar ki bu seçenek tam bir muamma çünkü piyasada çokca alternatif replika model var. (uzun kısa ayrı olanında tutunda kayar sinyallisine kadar) kimseden de şu marka iyidir! düşünmeden git al diyebileceği bir marka bulamadım. 

    4) Çıkma basic diye tabir edilen highline araçlarla gelen orjinal (çıkma) mümkünse 2016 ve sonrası bi-xenon far seti; beyin vs dahil. (ki bazı serilerde problemler olduğunu okumuştum. alırken neye dikkat etmem gerek bilemiyorum.)

    Açıkcası 2000-2500 tl den fazla masrafın mantıklı olmayacağını düşünmekteyim. Siz sevgili forumdaşlardan, tecrübe sahibi olanlarınızdan tavsiye ve yönlendirme beklemedeyim.







  • 2 ve 3ü bence alın çöpe atın. hatta 2yi yapan arkadaşınız varsa arkadaşlıktan çıkartın :D kör ediyor meretler. farlar önemli çünkü gece yolun ortasında farlar kötü olduğu için su koyverirse ciddi sıkıntı.

    1 çok mantıklı. hem ucuz, uzun ömürlü ve uğraş gerektirmiyor. sarılara göre daha iyi de aydınlatıyorlar. üstüne kalan parayla yedek çekin hatta.

    4e gelirsek 7.5 farlarını pek bilmiyorum ama bende 7 var. orjinal bi-xenon far mevcut. 120 binde şu an araç. 6. yılına giriyor. sol ampulü titreme yapmaya başladı. orjinali 800 liraydı sanırım. aldım arabada duruyor. bildiğime göre takılması için de tamponun sökülmesi gerekiyor. eğer bu masraflara girerim derseniz düzgün, ellenmemiş çıkma takabilirsiniz. ellenmemiş olması önemli. camını falan söktülerse direk sallayın. buğu yapacağına kalıbımı basabilirim.
  • Merhabalar, acaba ne yaptınız şuan aynı şeyleri ben de düşünmekteyim en son nasıl bir çözüme kavuşturdunuz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Ukoled firmasına başvurabilirsiniz, butik çözümler için AtölyeSemih iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam durum nedir bizde araca düşünüyoruz da. Sağ far zaten 2 kere sanayiye götürmemize yapmalarına rağmen bir temassizlik var illalah ettik. Bir cukura girip araç sallaninca yanıyor, düz yolda sönüyor vb..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt

    Hiç bir şey yapmadım hocam. Öyle duruyor. Arabayı da yenileyemedik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.