< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 3 Eylül 2019; 14:57:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 3 Eylül 2019; 14:57:14 > |
Link'te verilen Insignia Excellence ile Passat Comfortline arasında bariz kalite farkı olduğu doğru. Insignia çok daha kaliteli. Passat Comfortline'ın koltuk kumaşları, orta konsolu falan Insignia Excellence'ın yanında çok kötü görünüyor.
Ayrıca Insignia'nın taş gibi sağlam tork konvertörlü şanzımanı karşısında sorun yumağı DSG var. DSG'lerin en az %30'u 5 yıl dolmadan arıza çıkartıyor. |
D-segmentinin kalite, konfor, sessizlik ve yalıtımını C-Suv'lar veremiyorlar.
Bir de 220.000TL'ye hiç kimse bana manuel araba aldıramaz. Bu ikisinden benim tercihim Passat olurdu. Bayi Passat'ı kaça bırakıyor bilmiyorum ama 249'a sıfır Talisman 1.6DCI EDC 160hp Icon + Cam tavan + Adaptif Cruise Control veren yer var. Talisman Icon, Passat Comfortline'ı geçtim, Highline'dan bile daha dolu. https://minoto.com/ilan/15/renault-talisman-icon-1-6-dci-edc-160-ps-m1072651 Değer kaybı dersen, bu Talisman, Icon donanımı, 160hp gücü, cam tavanı ile 5 yıl sonra Passat Comf 1.6TDI DSG'den daha yüksek fiyata satılır. |
O zaman siz Passat'ın daha kaliteli olan yönlerini açıklayın da biz de aydınlanalım.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Eylül 2019; 14:4:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 5 Eylül 2019; 10:16:9 > |
|
|
|
|