Binbaşı
27 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 225 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Arkadaşlar, Amazon Almanya’dan 5600g buldum 2600 TL ye, sipariş verdim fakat pcie 3.0 destekliyormuş, bu biraz düşündürdü. Acaba bunu iptal mi etsem yoksa buna bir sistem mi kursam? Onun haricinde de 5600 ve 12400f arkasındayım, orada da 12400f düşünüyorum ama anakart olarak b660 chipset öneriliyor diyor herkes onların da fiyatı yüksek biraz. Düşüncelerinizi alabilir miyim? Teşekkürler şimdiden

Öncelikle herkese merhabalar. 23 yaşında ve bekar birisiyim. Bunları yazmamın sebebi araç tavsiyesi verirken durumumu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Bekar olduğum için çok fazla bagaj ihtiyacım yok bu sebeple tercihen HB. bir araç bakıyorum ama önerilere açığım. Aracı ikinci elde otomatik riskine karşı manuel düşünüyorum. Aklımda şuan bayağıdır da baktığım 1.2 TSI 14-15 model golf 7 comfortline paket var. Bütçem 85-90 bin TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Edit: önceki aracım 2014 1.5 TDCİ trend paket Fiestaydı bu yüzden b sınıfı araç bakmıyorum.
Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım her şey sorunsuz fakat açılışta aşağıda linkini verdiğim videodaki gibi bir sorun oluyor. Bu bazen 1-2 bazen 10-15 kez tekrarlıyor PC sonra açılıyor. Açıldığında hiç bir sorun olmuyor. Çıt çıt sesi PSU dan geliyor, PSU her kapanıp açıldığında o sesi çıkarıyor. Yani PSU da elektrik kesilip geri geliyor gibi bir şey. Kendi evimin içerisindeki farklı prizlerde farklı şekillerde sonuç verebiliyor ya da bazen hiç yapmayabiliyor. Tutarlı değil. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler

Sistem bileşenleri
İşlemci 2600x
Anakart MSI x470 gaming plus
Ram Corsair vegeance lpx 2*8 3000 mhz
PSU fsp hydro g 750w
Ssd Samsung 860 evo

http://dosya.co/s7jonwkb3p1d/VID_20190301_195417.mp4.html
Arkadaşlar öncelikle Tekirdağ/Çerkezköy de ikamet ediyorum. Dün öğle arası bir arkadaşa ikinci el telefon bakmaya giderken yolun kenarına girdim ve tam yanaşmadan arkadaşlar başka araçların park halinde olmasına rağmen parkın yasak olduğunu söylediler ayrıca tam MOBESE kamerasının altıydı. Ayrıca oturaklı bir otobüs durağı olmasa da sık sık dolmuşların falan yolcu indirip bindirdiği bir yerdi. Durum böyle olunca ben de daha parkı bile yapmadan geri çıkmak için sinyal verdim ve yavaşça çıkmaya başladım derken bir dolmuş geldi ve korna çaldı. Ben aniden durdum daha sonra aynadan gördüğüm kadarıyla dörtlü sinyalleri yaktı. Ben de yolcu indireceğini düşünerek tekrar hareket ettim ama dolmuşçu kırmaya basınca uzunca tekrar durdum ve dolmuşçuya baktım. O sırada yanında oturan kişi ile el kol hareketleri yaptıklarını gördüm. Ben de ne oluyor gibi bir kaç hareket yaptım ve adam kapıyı açıp indi aracımın yanına geldi, aracımın kapısını açtı. Ben de aracından inmeye yeltendim fakat yanımdaki arkadaş beni inmemem için ısrarla tuttu daha sonra aracımda bulunan 2 arkadaşım araçtan indi, dolmuş şoförünün ve onunla birlikte dolmuştan inen, kim olduğunu bilmediğimiz adamın yanına giderek onları aracımdan uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştılar. Daha sonrasında bağrışmalar devam ederken arkadaşlar onları uzaklaştırdı, dolmuşu giderken benim aracımın kapısını sert şekilde kapattı. Ben de buna çok sinirlendim ve sesimin çıktığı kadar bağırmaya başlayınca ortalık tekrardan alevlendi ve bir kısa bir süre daha devam etti. En son dolmuşçu aracına bindi benim arkadaşım da aracına bindi. Ama dolmuşçunun yanında bulunan kim olduğunu bilmediğimiz kişi aracımın plakası gözükecek şekilde fotoğrafını çekmeye çalışıyordu ki ön taraftan. Ben aracımı üzerine sürerek yoluma devam ettim, şahıs kenara çekildi. Ben biraz ilerledikten sonra arkadaşımı unuttuğumu farkedip kenara çektim ve onu bekledim, bu süre içerisinde dolmuş arkamdan geçip gitti ve olay bu şekilde son buldu.

Arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum. Olayı yorumlar mısınız ve beni yönlendirir misiniz. Teşekkürler.

Editör: imla
Arkadaşlar harici harddisk aldım. Bu harddiski hem PC de hem PS4 te kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Ayrıca film yükledim mp4 formatında ama desteklenmiyor diyor. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar aracımın periyodik bakımı için hava,yağ,polen,mazot filtrelerini Bosch marka aldım, fakat güvendiğim bir ustaya sordum kötüledi Bosch u. Sizlerin yorumu nedir bu konuda? Aracım 1.5 TDCİ fiesta
Arkadaşlar, uzun süredir buralarda takılmıyor ve konu açmıyordum, bugün geri dönüş yapmak istedim. Belirtmek istiyorum, ben askerim ve bulunduğum birlikte bi kızdan hoşlandım ve Kıza ulaşmak çok zor olmasına rağmen ulaştım, bütün bilgilerini buldum. Kızla da iletişime geçtik. Konuştuk derdimi anlattım pek olumlu cevap vermedi, sonra konuşmak istemiyorum falan dedi. Sonra biraz daha konuştuk bugün cevap vermedi ve sonra yine konuşmak istemediğini söyledi. Ben de uzatmadım. Neden böyle oluyor? Her seferinde olumsuz sonuç alıyorum? Ya da yanlışı nerede yaptım? Ya da şimdiden sonra ne yapmam gerek? Ayrıca merak ediyorum? Ben böyleyken o ne yapıyor acaba?
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim için kışlık lastiklerin doğru saklanma koşulları nelerdir? Bu konuyu çok kişinin bilgi alışverişine ihtiyacı olacağını düşündüğüm için açıyorum. Teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar, lastiklerin üzerinde yazan yakıt verimliliği değerlerinde E olan bir lastik ile B olan ya da C olan bir lastik arasında aşağı yukarı ne kadar yakıta etkisi olur? Lastiklerin etiket değerinin yakıta etkisi % kaç olur aşağı yukarı?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, bir sorum olacak. Aracım 1.5 dizel 2014 model. Aracımda 2 kez motor arızası uyarısı verdi ve ikisinde de aynı olda aynı şartlar altında oldu. 200-250 metre civarı aşağı yukarı %15 eğimli bir rampayı motor soğuk halde 2. Viteste 2 bin devirde çıkarken motor arızası uyarısı veriyor. Motoru stop edip çalıştırınca sorun düzeliyor. Ama acaba neden bu hatayı alıyorum? Sorun nerede acaba? Motor soğuk oluyor çünkü rampa evime yakın ve oradan çıkmam gerek haliyle de araç ısınmıyor ama yağların gerekli yerlere gideceği kadar sıcaklık oluşuyor. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkür ederim
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2 İşletim Sistemi

Tasolar geri dönsün! Sen de destek ver!
https://forum.donanimhaber.com/m_118587434//tm.htm
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

center]

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 20 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.017
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 171.722 (Bu ay: 864)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 292 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.