Şimdi Ara

Golf 1.4 TSI 160 PS Tiptr. DSG Highline NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
10.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 1.4 TSI 160 PS Tiptr. DSG Highline

Özellikle kullanan arkadaslar, ş. içi ve ş .dışı yakıt değerleri nedir.
    160 hp olması ayrıca dsg olması ile ile ilgili rutin arızalar varmıdır.
    servis ve yedek parça fiyatları yüksekmi .
    yakın zaman da bu aracı alan yada fiyat teklifi alan var mı.
    yol tutuşu ve ani hızlanmalar, yokuşlarda çekişi nasıldır.
    2 . el fiyatı nedir
    Arıza cıkarma sıklığı yüksekmidir...

cevaplar için tesekkürler...

• Kullanmadım ama tek kelime ile özetlersem pahalıdır. O fiyata cıkınca bir dünya alternatif çıkıyor ortaya.
  • Hocam Golf hayranıyım eskiden beri ama fanatik değilim çok şükür,yani şu araca 60 milyar çok fahiş bir fiyat değil mi sizce de?
  • Golf güzel araçtır yalnız bana göre 60 milyar edecek bir araç değil.
  • 60 çok para kardeş cidden.
  • bu aracın 2. elide 50.000 tl civarında ancak kaza, boya, motor ve vites arızalı çıkmasından da korkuyorum. bu durumda siz olasaydınız 2. eli mi tercih ederdiniz.
    bir de 2. el araba alacağımızda bu aracı garantili expertiz yapacak ve rapor verecek bir yer varmıdır. bu işi vw servsileri yapar mı ?
  • C sınıfı arabaya 60 bin lira verip sonrada yakıt hesabı yapmak istemezdim doğrusu.Tabi kendi bütçeme göre konuşuyorum.Bende isterim 160 hp arabaya binmek ama şu anda aylık 200-250 lira önemli benim için.Yani bu arabaya rahat rahat bineceksinki zevki çıksın.

2000 modeli bile 20 binin üstüne satılıyor bu araçların.Alış fiyatı pahalı olsada 2. elde fazla kaybettirmeyeceği için alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ateca 1.4 TSI 150 PS DSG
    8 yıl önce açıldı
    VW Jetta 1.4 TSI (140 HP) Midline?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harika bir araçtır alınır memnuniyetle de binilir..başağrıtmaz.kronik problemi yoktur.ufak tefek sorun olsa dahi servis garantiden çözer...
  • 60.000 lira araba...C sınıfı... nerden baksanız 30-40 ına keredi alınır...faiziyle 70-80 bini bulur...

bu fiyatlar nedir böyle anlamadım...kimse bu oto firmalarına dur demiyormu...
  • Bu soruyu sormadan önce gidip bı test yapsanız daha iyi olur adam golfe binmemiş ama bu para verilmez diye yorum yapıyor neye göre yaptığını anlamıyorum bence dsgye verilen z 5 binlira gercekten bosa gitmiyor 6 ay bekle demeseler dsg alırdım ben tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Kullanmadım ama tek kelime ile özetlersem pahalıdır. O fiyata cıkınca bir dünya alternatif çıkıyor ortaya.

şöyle yorumlara hastayım, kullanmadım ama pahalı, lullanmadığın bilmediğin şey için neden yorum yapılıyo, pahalı olması ayrı tartışma konusudur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 2 Mayıs 2011; 10:39:54 >
  • çok yakar eminim.
  • 7 ileri dsglerde biraz gecikme problemi var. onun dışında güzel araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Kullanmadım ama tek kelime ile özetlersem pahalıdır. O fiyata cıkınca bir dünya alternatif çıkıyor ortaya.

şöyle yorumlara hastayım, kullanmadım ama pahalı, lullanmadığın bilmediğin şey için neden yorum yapılıyo, pahalı olması ayrı tartışma konusudur bence

Adam arabanın resimlerine bakıp fiyat/fayda oranını hesaplıyabiliyor belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti
    7 ileri dsglerde biraz gecikme problemi var. onun dışında güzel araba.

gecikmeden kastınız ne acaba saniyenin nebiliyim kacta kaçında değişen bı vitesten bahsediyoruz siz dsgli bir araç kullandınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 2 Mayıs 2011; 12:11:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Bildigim kadarıyla zaten 6 ileri dsg yok gecikmeden kastınız ne acaba saniyenin nebiliyim kacta kaçında değişen bı vitesten bahsediyoruz siz dsgli bir araç kullandınız mı?

iş yerinde sıklıkla dsgli araç kullanıyorum merak etmeyin. 1.9tdi 6 ileri dsg li jetta ve 1.6tdi 7 ileri dsg jetta kullanıyorum. 7 ileri olan kick down esnasında 1-2 snlik bir gecikme yaşıyor. 6 ileri olan o kadar gecikme yaşatmıyor. gaza yarım veya daha az basarsanız kesintisiz hızlanıyor ancak vites düşürmesi gereken durumlarda araç kararsızlık yaşıyor. ayrıca yavaşlarken tork konvektörlü şanzımanlar kadar hızlı bir şekilde vites düşürmüyor.

bunların dışında golf güzel araç. fiyat kişiden kişiye göre değişir ancak ben olsam dizelini alırdım.

• quote:

quote:

quote:

Bildigim kadarıyla zaten 6 ileri dsg yok gecikmeden kastınız ne acaba saniyenin nebiliyim kacta kaçında değişen bı vitesten bahsediyoruz siz dsgli bir araç kullandınız mı?

iş yerinde sıklıkla dsgli araç kullanıyorum merak etmeyin. 1.9tdi 6 ileri dsg li jetta ve 1.6tdi 7 ileri dsg jetta kullanıyorum. 7 ileri olan kick down esnasında 1-2 snlik bir gecikme yaşıyor. 6 ileri olan o kadar gecikme yaşatmıyor. gaza yarım veya daha az basarsanız kesintisiz hızlanıyor ancak vites düşürmesi gereken durumlarda araç kararsızlık yaşıyor. ayrıca yavaşlarken tork konvektörlü şanzımanlar kadar hızlı bir şekilde vites düşürmüyor.

bunların dışında golf güzel araç. fiyat kişiden kişiye göre değişir ancak ben olsam dizelini alırdım.

Kbakmayin benim kullandıklarım hep 7 ileriydi hem 6 ileriyi yeni öğrenmiş oldum ve karşılaştırmasını yapamam zaten ama 7 ileride geçişleri hissetmedim ben 6 ileriyi uyur merak ettin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kbakmayin benim kullandıklarım hep 7 ileriydi hem 6 ileriyi yeni öğrenmiş oldum ve karşılaştırmasını yapamam zaten ama 7 ileride geçişleri hissetmedim ben 6 ileriyi uyur merak ettin

hızlanırken vites geçişlerini hissetmemeniz normal(zaten çift kavrama bunun için var). ancak ani hızlanmalarda veya yavaşlamalarda vites kararsız kalıyor. muhtemelen yeni yazılımla düzeltilecektir ama benim gibi arabayı dinleyen insanlar için bu durum hissedilebilir seviyede.

• Arkadaşımda var, araç 15000km civarında DSG'de 1 den 2 ye geçerken ve 2 den 3 e geçerken kasma yapması yüzünden 2 kez yazılım atıldı, fakat aynı sorun hala devam ediyor, servis şanzımanı değiştirmeyi taahhüt etmiş, şimdilik kullanıyor böyle.... Hızlanması müthiş, yol tutuşu ve malzeme kalitesi gayet iyi, yedek parçası ve servis fiyatları ucuz değildir(VW)... 2. elde sıkıntı yaşamazsın, istediğin zaman çok beklemeden elinden çıkarırsın... DSG dışında bu aracın ciddi bir arıza çıkaracağını sanmıyorum...
  • quote:

ne hızlanirken nede yawaşlarken bi geçikme görmedim sadece yokuş yukari çıkarken biraz deviri yükseke tutuyo oda dogrusu zaten .yokuş biter bitmez tepeye çıktınızmı tık diye vites atiyo :
    birde lütfen başka araçlarin otomatiklerine bakiniz ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.