Bildirim
Golf 1.2tsi Midline Plus mı ? 1.3 CDTİ Astra Edition?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yılda 25.000 yapıyorsanız 1.3 Astra öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
özellikle soğuk iklimin hakim olduğu bir şehirde yaşıyorsanız ve kısa mesafeli kullanarak yapılacaksa bu 25bin kilometre ben benzinli öneririm. Çünkü bildiğiniz gibi dizel geç ısındığı için gideceğiniz mesafeler azıcık gidip motor kapatmaktan ibaret olarak tamamlayacaksa yıllık kilometreyi, dizel ile uğraştığınıza yazık olur ve gerçek bir dizel ekonomisi de yakalayamaya bilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
Yılda 25.000 yapıyorsanız 1.3 Astra öneririm.
Fakat genelde 15-17 bin kilometre üstü yapan bir insanın dizele yönelmesinde fayda bulunmakta._____________________________ 2017 Peugeot 308 Active 1.6 e-hdi
2014 Renault Clio Joy 1.5 dci -
Golf neredeyse dizel kadar yakıyor. Eğer aradaki benzin farkını verebileceğinizi düşünüyorsanız kesinlikle Golf almalısınız. Sırf o 1.3 motor ve kötü ses sistemi yüzünden bile Astra elenmeli diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
Yılda 25.000 yapıyorsanız 1.3 Astra öneririm._____________________________ `
-
golfun sehırıcı 7 lıtre yaktıgı soylenıyor bılgınız varmı bu konuda?quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Golf neredeyse dizel kadar yakıyor. Eğer aradaki benzin farkını verebileceğinizi düşünüyorsanız kesinlikle Golf almalısınız. Sırf o 1.3 motor ve kötü ses sistemi yüzünden bile Astra elenmeli diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster_____________________________ -
25000 az km degil dizel al
Golf ş.içi 7 lt yakar 1.2 TSİquote:
Orijinalden alıntı: 'emre'
25000 az km degil dizel al_____________________________ RüzgarEranus -
arkadaşlar bır arkadaşın tavsyesı uzerıne seat leonada bakma sansı buldum arac guzele benzıyor dızel style donanımını 50500 tlye bıralktılar. leon ıkıncı elde benı uzer dye dusunmekten alamıyorum nedense kendımı ne dusunuyorsunuz bu konuda?quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
Golf ş.içi 7 lt yakar 1.2 TSİ
quote:
Orijinalden alıntı: ftr35
arkadaşlar bır arkadaşın tavsyesı uzerıne seat leonada bakma sansı buldum arac guzele benzıyor dızel style donanımını 50500 tlye bıralktılar. leon ıkıncı elde benı uzer dye dusunmekten alamıyorum nedense kendımı ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Albea motorlu Astraya o kadar para vermeyin. Leon 1.6 TDI alın 25bin km az değil benzinliyle masraf çok olur. Leon'un 2. eli gayet canlı. Hele hele dizel Leon'lar peynir ekmek gibi gidiyor.
Golf'ün 7 yaktığı yerde Astra da 6 yakacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
Golf ş.içi 7 lt yakar 1.2 TSİ
Alıntıları Göster
Eğer biraz eğimli bir bölgede yaşıyorsanız CDTI'ın düşük devir performansı canınızı sıkacaktır. Yokuşta dur-kalk, hele ki klima açık veya motor soğukken sorunlu. Yavaş ilerleyen trafikte ya da kasis öncesi yavaşlarken 1. vites - 2. vites arasındaki gitgeller de sıkıntılı. Ayrıca Astra ile otobanda sol şeritte gitmeniz de biraz zor.
Golf Astra'ya göre kullanımı çok daha rahat ve konforlu bir araba.
Kalite olarak ikisi de denk sayılabilir.
Şonuç olarak eğer şehir içi kullanacaksanız Golf'e 7 litre Astra'ya da 6 litre, uzun yol kullanacaksanız da Golf'e 6 Astra'ya 5 litre yakıt tüketimi farzedip yıllık maliyet hesaplayın, bu fark için Astra'nın motoruna katlanmaya değer mi maddi durumunuzu da düşünerek ona göre karar verin._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333
Albea motorlu Astraya o kadar para vermeyin.
Albea motorlu... bu iyiymiş
_____________________________ Focus 2,5 - 2011 1.6 100 bg - TeleflexGFI LPG
Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti) -
Yilda 25000 ? Dizel.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
ben sene 4 bin km yol yapmama rağmen lpg taktırmayı düşünüyorum. 25 bin km de kesinlikle dizel alınmalı.quote:
Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu
Yilda 25000 ? Dizel._____________________________ sosyal güvenlik denetmeni -
Sizin kriterlerinize göre sıralama
Yakıt : EŞİT belki dizel avantajı öne çıkabilir diyeceğim ama arada km başına anca 3-4 kuruş fark ile.
Donanım : GOLF
Golf'te olup Astra'da olmayanlar
Elektronik Park Freni, Yokuş Kalkış Sistemi (Hill Holder), Çelik/Alaşım Jantlar, Start&Stop Sistemi, Yorgunluk tespit sistemi, Sürücü diz hava yastığı.
Astra'da olup Golf'te olmayanlar
Direksiyondan Kumanda Sistemi, Hız Sabitleyici.
Bu donanım farklılıkları kendi sitelerinden önemli olanlar ile karşılaştırılmıştır.
EKSİK VARSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN UYARIN. teşekkürler.
Çekiş : GOLF
Bakım maliyetleri : ASTRA
-----------------------------
Benim değerlendirmem
Şimdi senin yapman gereken bu iki aracıda yakından görmen bu yüzden git yetkili servislere ve araçların içine bin ve kalite olarak Golf'u çok beğeneceksin iç tasarım olarakta ne kadar göreceli olsada fark edeceksin.
Astra bir dizel olarak TSI ile hemen hemen aynı yakıtı tüketiyor bu astra'nın eksisi demek ki rakip olarak TDI gelse şüphesiz yakıt konusunda GOLF diyecektik bunu göz önünde bulundur.
Golf 7 ile konfor ve performans seninle olacaktır.
GOLF 7 0-100 km/h : 10.2 sn
ASTRA 0-100 km/h : 14.5
Rakamlar ciddi.
Genişlik olarak Golf seni çok tatminkar edecektir. Arka diz mesafesi astra'da sıkıntı ama golf'te arka diz mesafesi astra'dan daha yüksek + bagaj hacmi daha geniş golf'ün.
Astra Bagaj Hacmi : 351 lt.
Golf Bagaj Hacmi : 380 lt.
Astra Diz mesafesi forumdan bir arkadaştan alıntı fotoğraf '' Cengiz Ç ''
Golf Diz mesafesi
--------------------------
Artık son karar sende.
Alıntıları Göster
Astra da size uygun bir araba değil gibi duruyor. O yüzden Leon almanızı öneririm._____________________________
-
dizel astra alınır keyifle binilir.quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Araç alacaksanız eğer VW seçenekler arasında olmamalı diye düşünüyorum.
Astra da size uygun bir araba değil gibi duruyor. O yüzden Leon almanızı öneririm.
Astra tabii ki. Yıllık 25 bin km'ye benzin mi dayanır. Golf az yakıyor diye kendinizi kandırmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Yılda 10bin yapıyorum ve lpg taktırdım. 25bin km için kesinlikle dizel ya da lpg. 0km alınıyorsa golfle birebir aynı yürüyen aksam, motor, şanzıman vs. olan leon tdi tavsiye edilir. Donanım olarak style iş görür. Golf comfortline de bile manuel klima var.quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
Astra tabii ki. Yıllık 25 bin km'ye benzin mi dayanır. Golf az yakıyor diye kendinizi kandırmayın.
Astra ile o motor olmaz bir süre sonra aracınızdan soğur değiştirmek istersiniz. Şahsi görüşümdür._____________________________ 2018 Corolla touch mds + prins -
quote:
Orijinalden alıntı: ftr35
Arkadaşlar bu araclardan bırını almak üzereyim. Yılda ortalama 25 bin km yol yapıyorum.... yakıt, donanım , çekiş, bakım malıyetleri gibi 2 aracı kıyaslarsanız sevınırım. Bu arada Golf 45 bin Tl... Astra 48 Bin tl yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler
48 bin liraya astradan daha güçlü focus 1,6 tdci style alınabiliyor
http://forum.donanimhaber.com/m_77465178/f_//tm.htm#77480083 -
Ya benim gibi Clio 4 dizel alın ya da Tsi Leon alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- 2.0 cdti insignia alınır mı
- tucson mu qashqai mi
- ford kuga 1.6 ecoboost kronik sorunları
- 2006 toyota corolla 1.6 terra nasıl
- clio 1.3 tce
- mercedes mi bmw mi
- dacia jogger 7 kişilik
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler