Şimdi Ara

2011 insignia 2.0 cdti cosmo alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi konuda size danışmak istedim bu aralar aklımda imsignia'nın 2010-2011 kasasının cosmo modeli var ve açıkçası bayada iştah kabartıcı bir araba size birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim

1.mutlaka aranızda insignia sürmüş veya bi yakınınızın insignia'sına binmişsinizdir acaba yol sesi alıyor mu yada motordan çok ses geliyor mu

2.yakıt tüketimi nasıl ? 1.6 turbolar çok yakıyor diyolar ama zaten aklımdaki 2.0 dizel motor yakıt tüketimi hakkında bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

3.birde açıkçası Japoncu biriyim opele pek alışık değilim önceki aracım 2013 Honda civic'e göre beni memnun edebilir mi?

4.160 hp lik modeli düşünüyorum 1.5 tonu taşıyobiliyormu (130luklar taşıyamıyor diye bir söylenti varda )

5. Cevaplarsanız sevinirim yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 arabami satacagim 2011 vergisi yüksel araba alacağım isim yokmu
    Bence arabami sur bilmediğin arabayı alacaksın uğraşacaksın

• ben olsam almam. hem az yakmaz hem de 160hp gibi gitmeyeceği kesin. onun yerine makyajlı (sanırım 163hp 360nm) tercih etmek daha doğru.
    motorun son hali ise 170hp 400nm
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    163hp lik bir insignia yok. Yeni kasada dizel olarak 1.6 136, 2.0 170 ve 2.0 190 4x4 var

• Konu sahibi arkadaş 2016 insignia kullanıyoruz araç daha yeni bir aylık
    1- yol sesi tamamen lastiğe bağlı. Kasanın yalıtımı cidden iyi dizel motorun sesini 3000-3500 devire kadar duymuyorsunuz. Eski kasada nasıldır bilmiyorum ama bence yakındır. Lastikte de 19 luk 245/40 lastikler var tırnaklı asfaltta ses alıyor ancak temiz asfaltta çok güzel.

2- eski kasa 1.6 turbo 180 beygir ateş pahası. Forumlardan gördüğüm 10-11 altına inen yok. Ama kesinlikle o gücün hakkını veriyor. 1600 kiloyu 260 km ye çıkarabilen bir motor.

3- civic in kalitesini bilmedğim için yorum yapamayacağım ama segment farkı var bir kere bence konforlu olur civicten düşününce

4-bildiğim kadarıyla 130 atmosferik 160 turbo beslemeli dizel motorlar. Bütçe varsa 160 alınmalı tahminimce karma 7-8 civarı olur 160 turboda yakıt

Yani bana kalırsa temiz bulursan al. Ama bütçeyi biraz daha zorlayıp 2014 sonrasını almanızı tavsiye ederim kasa ve motor bakımından.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

163hp lik bir insignia yok. Yeni kasada dizel olarak 1.6 136, 2.0 170 ve 2.0 190 4x4 var

Bir hafta girmedik üfürmeler başlamış gene.

Var mı yok mu anlamak için yeterli olur:
    arabamkacyakar.com
    Opel Insignia 2.0 CDTI (163 hp)Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi
    http://arabamkacyakar.com/opel/insignia/ortalama-yakit-tuketimi/273

Yetmezse youtubeye falan bakarsın

2.0 cdtı makyajsız kasada 160hp, 163hp(makyajlı) ve son olarak 170hp olarak var.
    Ayrıca 2.0 cdti biturbo 195hp 190 değil.
    Bunun dışında 130hp olan 140hp oldu sanırsam.

• alihan0135 A kullanıcısına yanıt
    Şuan 2014 Insignia 1.6 170Hp aracım var, 2007 de Corolla almıştım o yıllarda Civic de kullanıyordum.

Yani Insignia ile kıyaslayacak olursam Corolla ve Civic in ne artısı var, ş.içinde ebatları olsun dreksiyon hafifliği olsun daha pratik araçlar, görece alt sınıf ve ekonomik modeller olduklarından 2. elde de daha kolay satılırlar.

Bunların dışında Insignia nın sürüş kalitesi, kabin kalitesi, konforu, yalıtımı sahip olduğu donanımları vs vs pek kıyaslanacak gibi değil bariz daha iyi.

Yine de yerinizde olsam kendi bindiğim aracı satıp daha eski bir araç almazdım, eğer tanıdık birinden alacaksanız ayrı tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş civic şu an kullandığım araç değil önceki aracım insignia da bir yakınında olduğu ve baya da övdüğü için dikkatimi çekti cevaplarınız için teşekkürler temiz bir araç bulursam alırım büyük ihtimalle

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Görünüşe göre insigniadan anlıyan bir arkadaşsın son bir soru olarak 1.6 turbo 180 ps mi yoksa 2.0 cdti 160 ps mi önerirsin şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

arabamkacyakar.com

2.0 cdtı makyajsız kasada 160hp, 163hp(makyajlı) ve son olarak 170hp olarak var.

Ufak bir yanlışlık yapmışım 2.0 cdti ecotec 170 hp ve 2.0 cdti 170hp ecotec 4x4 modelleri var şu anda sadece. Önceki kasada da atmosferik olan 130 turbolu olan 160 hp. Bi turbo lafı hiçbir zaman ağzımdan çıkmadıki o da 195 hp. Yani yine 163 hp lik bir kasa yok.

Edit : Sedan olarak yok diyorum sizin dediğiniz 163 hp ara model türkiyede satılmamış ve sadece country tourer yani stationwagon modelinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlüyenYörüler -- 18 Eylül 2016; 11:27:37 >

• alihan0135 A kullanıcısına yanıt
    Ben bütçeniz varsa yakıt sıkıntı olmaz diyorsanız her zaman benzinli taraftarıyım. Ama mümkünse 1.6 170hp turboyu alın model güncel olsun.

• Net söylüyorum alınmaz. Çok yakıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

arabamkacyakar.com

Ufak bir yanlışlık yapmışım 2.0 cdti ecotec 170 hp ve 2.0 cdti 170hp ecotec 4x4 modelleri var şu anda sadece. Önceki kasada da atmosferik olan 130 turbolu olan 160 hp. Bi turbo lafı hiçbir zaman ağzımdan çıkmadıki o da 195 hp. Yani yine 163 hp lik bir kasa yok.

Edit : Sedan olarak yok diyorum sizin dediğiniz 163 hp ara model türkiyede satılmamış ve sadece country tourer yani stationwagon modelinde var.

130hp olanda da turbo var. ;)

• Vergisi nasıl ki fazla değil midir o modelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Net söylüyorum alınmaz. Çok yakıyor

Katılıyorum tork konvektörlü oldugu için performansı da tüketimi de olumsuz etkiliyor şanzımanı.
    Hiç basmayım mülayim gideyim desen 7 litre altını yine görmek cok zor bu araçla ( 1.600 kg E segment ağırlıgında nerdeyse)

Uzun yolda 6 litreyi görebilirsiniz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan0135

Arkadaşlar bi konuda size danışmak istedim bu aralar aklımda imsignia'nın 2010-2011 kasasının cosmo modeli var ve açıkçası bayada iştah kabartıcı bir araba size birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim

1.mutlaka aranızda insignia sürmüş veya bi yakınınızın insignia'sına binmişsinizdir acaba yol sesi alıyor mu yada motordan çok ses geliyor mu

2.yakıt tüketimi nasıl ? 1.6 turbolar çok yakıyor diyolar ama zaten aklımdaki 2.0 dizel motor yakıt tüketimi hakkında bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

3.birde açıkçası Japoncu biriyim opele pek alışık değilim önceki aracım 2013 Honda civic'e göre beni memnun edebilir mi?

4.160 hp lik modeli düşünüyorum 1.5 tonu taşıyobiliyormu (130luklar taşıyamıyor diye bir söylenti varda )

5. Cevaplarsanız sevinirim yardımlarınızı bekliyorum

2011 model 2.0 160 hp Cdti Cosmo afl+navigasyon paket araç kullandım
    Aracı sıfır almıştım 110.000 km civarında sattım.

Yol sesi japonlardan az alman rakipleri seviyesinde

Yakıt tüketimi kullanıma bağlı sakin kullanımda 6,5 lt
    Ancak performanslı kullanımlarda 9,5 lt yakıyordu

Benim hiç sevmediğim noktası koltukları oldu,

Önemli nokta otomatik vites 100.000 km sonrasında sorun çıkartıyor
    Ben şanzıman beynini değiştirmeme rağmen sorunu çözemedim
    Piyasadaki bir çok araçta aynı sorun olduğunu öğrenmiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.