Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 2006 1.6 TERRA HAKKINDA ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toyota corolla 2006 model 1.6 terra nasıldır kullanan bilen varsa yorumlarınızı beklıyorum birtane buldum.... kazasız boyasız sadece ön tamponu degısmıs 55.000kmde 25.000TL fiyat biçmiş. SİZCE UYGUN mudur?

YORUMLARINIZ BEKLIYORUM SIMDIDEN TESŞEKKUR EDERIM saygılar.........

• Fiyat fena degil gibi, ama on tampon degismis ise nasil kazasiz oluyor? Bence siz onu iyice arastirin. Bunun disinda donanimi dusuk olmasina karsin cok guzel aractir.
  • Kilometresi ve modeli iyi.Fiyat da uygun gibi.Eğer bahsettiğiniz gibi ise alın,1.6 110 HP VVT-i motoru LPG ile mükemmel ötesi uyum sağlıyor.
  • aynı model aracı kullanıyorum, ortalama bir kullanıcı için gayet iyi, kliması güzel, kaçışı oldukça iyi, bizimkisi benzinli o yüzden kilometrede 320 kuruş yakıyor, genel olarak hakkaten sorunsuz ama biraz ruhsuz ve kullanım zevki düşük bir araç, direksiyonu hafif ama hissiz.
  • şubat 2011 de 2006 linea 85000 km olanını arka kapı boyalı 23250 tl ye sattım.araç terra olduğundan ve km az olduğundan 25000 tl ye alınabilir.
    not:2005 aralık ayından 20011 şubat ayına kadar araç bakımları haricinde 1 kez bile servise gitmedi ve en ufak bir vidası bile değişmedi nede rot balans ayarı istedi. demek istediğim bir araç bu kadar mı sorunsuz olur
    araç şehir içinde normal kullanımda 8.5 lt benzin tüketiyor buda 1.6 cc motor için uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.