Şimdi Ara

clio 3 1.5 dci expression mu, corsa d 1.3 cdti enjoy mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yakın bir arkadaşım 22-23 civarına dizel pratik bir araç düşünüyor. Hb düşünüyor zaten bekar. Ekonomi ve sorunsuzluk, makul performans, bunun yanında aracın dış görünümü de önemli. Clio3ün 65hp liğini değil 80liğini istiyor. Corsa ise zaten 75hpliğini alabilir o paraya. Örnek ilanlar :

http://www.sahibinden.com/ogretmen_den_clio_iii-01WQQaXQQ22324196WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ogretim_elemanindan_54binde_yeni_kasa_corsa_enjoy-39WQQaXQQ23026797WQQpXQQdisplayitem

Ben genelde reno tavsiye etmem ancak clio3ler güzel araçlar ve dizelleri oldukça başarılı ve kabin içi titreşimi daha az ve tüketim oldukça düşük. Alt devir sıkıntısı corsaya göre daha az. Süspansiyon olarak da oldukça konforlu geldi bana.

Corsa ise bilindik özelliklerinin yanında enjoyların tasarımları oldukça çekici. Vergi avantajı var ancak yakıt olarak clio az bir farkla daha ekonomik bildiğim kadarıyla. Bozuk yol konforu olarak da clio daha iyi sanırım.

Sizlerin fikirleri nelerdir? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

• Tabii ki Opel Corsa,aklım Astra'ya gitmiş kusura bakmayın.Onunda 1.3 Cdti motorları var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 21 Mart 2010; 16:43:03 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 21 Mart 2010; 16:47:08 >

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Tabii ki Opel Corsa,aklım Astra'ya gitmiş kusura bakmayın.Onunda 1.3 Cdti motorları var ya

• Tercihim Opel Corsa olurdu. Bence iç ve dış görünüm olarak Clio'dan iyi. Performans olarak 1.5 DCi 85 HP , Corsa 1.3 75 HP'ye nispeten biraz daha iyidir ama aman aman fark olmaz neden Clio almadım dencek kadar değil yani.
    Ayrıca CORSA ile de CLİO arasında dış görünüm olarak pek fark göremiyorum. Performans anlamında pek bir yorum yapamam. Neticede dizel ikisi de yakıt tasarrufu amaçlı. Bana göre Ne Corsa'nın Clio'dan ne de Clio'nun Corsa'dan bir üstünlüğü yok.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW 1.6 polo mu clio 2 1.5 dcı mı
    4 hafta önce açıldı
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clionun ici corsanin icine gore vasat. Her yonden ayni olsalar bile bir almani fransiza tercih ederim ( bir peugeot kullanicisi olarak)
  • Clio dan yana kullanırdım ben tercihimi 1.5 dci motor cdti ya göre daha performanslı olacaktır.

Orijinalden alıntı: brkcad34

Clio III'ü fazla yabana atma derim. Tabiki CLİO III.
    Ayrıca CORSA ile de CLİO arasında dış görünüm olarak pek fark göremiyorum. Performans anlamında pek bir yorum yapamam. Neticede dizel ikisi de yakıt tasarrufu amaçlı. Bana göre Ne Corsa'nın Clio'dan ne de Clio'nun Corsa'dan bir üstünlüğü yok.

Görünüş = güzellik = göreceli kavram. Kişiye göre değişir ama Corsa daha çekici Clio'ya göre.
  • corsa alsın. özellikle ilandaki güzel duruyor dışı. bekar diyosun bu corsa ile kısa zamanda bekarlığına son verebilir:D:D

Orijinalden alıntı: asabi_troll

corsa alsın. özellikle ilandaki güzel duruyor dışı. bekar diyosun bu corsa ile kısa zamanda bekarlığına son verebilir:D:D

Arkadaşın öyle bir derdi yok. İç ve dış olarak corsa gerçekten hoş (ki zaten benim kasa bile hoş) ancak clio3 de güzel araç. Ben de kendisine hangisi temiz denk gelirse onu al filan dedim. Bu arada ikisi de bildiğim kadarıyla kronik sorunu olan araçlar değil. Bir de corsanın 90 lığı olduğunu biliyorum ancak onların da fiyatları ortada.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.