< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 30 Nisan 2019; 9:24:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 30 Nisan 2019; 9:24:41 > |
Ölenlerin yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum ama maalesef yine aşırı hız, yine sabırsızlık ve yine kuş serisi can almaya devam ediyor. Kuş serisine binenlere hiç bir lafım yok, ayağımı yerden kessin diye alıyorlar, bütçeleri ancak yetiyor, aileleri oluyor v.s. v.s. ama bindiğin aracın sınırlarını bileceksin. Hem tüm kurallara uyacaksın hem de altındaki araç o limitlere dahi dayanamayacak bir araçsa limitlerini daha düşük tutacaksın.
Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'dan Karaman'a gidip geldim yolda birkaç defa renault brodway ve kuş serisi araçların ben 105 km hızla seyrederken beni hızla geçip gittiklerine şahit oldum. Maalesef halkımız bilinçsiz, cehalet öldürüyor çoğu zaman. |
Su testisi su yolunda kırılmış.
Tofaş ile 200 Km. yi ibrede gösterdiği Youtube videoları da varmış. Görüntüde müthiş bir hızla kırmızıda geçerek Kadjar'a çarptığı net bir şekilde görülüyor. Bu zihniyet böyle böyle telef olup yok olsa da kurtulsak diyoruz ama masumlara da zarar veriyorlar. Neyse ki anne ve kızlarının sağlık durumları iyi diyor haberler. |
Gereksizler eksilmis.Basarili bir doğal seleksiyon
|
Burda tofaşın hızlı gitmesi hata olsada kadın sürücüdede hata var maalesef tipik jeepli kadın sürücülüğünü yapmış yine hata yarı yarıya gibi duruyor sonuç itibari ile ölenler var çokta konuşmamak lazım burda tofaş değil başka araç olsada ölüm olurdu kaldıki tofaşın karoseri bir bütün olarak kalmış kadjarı gördükten sonra dedim 3,4 parçaya ayrılmıştır tofaş
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Nisan 2019; 11:8:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|