Şimdi Ara

Gölcük'te aşırı hız can aldı.. (Tofaş Kazası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, otomobilin yol kenarındaki otoparktan çıkan cipe çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza gece saatlerinde, D-130 Karayolu Gölcük Halıdere Yeni Mahalle mevkiindeki ışıklı kavşakta meydana geldi. Karamürsel istikametine giden Eşref Demir (41) idaresindeki 06 LYE 20 plakalı otomobil, yol kenarındaki otoparktan çıkan Zeynep Özçelik (45) idaresindeki 41 H 0533 plakalı cipe çarptı. Kazada otomobil parçalanırken, cip ise takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi otomobil sürücüsü Eşref Demir (41) ile aynı araçta bulunan Mehmet Aykan’ın (54) hayatlarını kaybettiklerini belirledi. İtfaiye ekipleri ise cipin içerisinde sıkışan Zeynep Özçelik ile kızları Ayşe Nur (24) ve Ecrin Sena Özçelik’i (10) araçtan çıkardı. Yaralanan anne ve kızları ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı. Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasının ardından hayatlarını kaybeden Eşref Demir ve Mehmet Aykan’ın cenazeleri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Eşref Demir’in geçmiş tarihlerde sosyal medya hesabında kaza yaptığı otomobili ile çekmiş olduğu videoları paylaştığı görüldü. Demir’in paylaştığı videolardan birinde, yeri belirlenemeyen bir yolda otomobili ile saatte 200 kilometrenin üzerinde bir hızla seyrettiği görülürken, başka videolarda ise aracıyla patinaj ve drift yaptığı görüldü.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/otomobil-otoparktan-cikan-cipe-carpti-2-olu-3-yarali-4611467/

Yazık günah... çarptığı araba da renault kadjar sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 30 Nisan 2019; 9:24:41 >

• Ölenlerin yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum ama maalesef yine aşırı hız, yine sabırsızlık ve yine kuş serisi can almaya devam ediyor. Kuş serisine binenlere hiç bir lafım yok, ayağımı yerden kessin diye alıyorlar, bütçeleri ancak yetiyor, aileleri oluyor v.s. v.s. ama bindiğin aracın sınırlarını bileceksin. Hem tüm kurallara uyacaksın hem de altındaki araç o limitlere dahi dayanamayacak bir araçsa limitlerini daha düşük tutacaksın.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'dan Karaman'a gidip geldim yolda birkaç defa renault brodway ve kuş serisi araçların ben 105 km hızla seyrederken beni hızla geçip gittiklerine şahit oldum. Maalesef halkımız bilinçsiz, cehalet öldürüyor çoğu zaman.
    Su testisi su yolunda kırılmış.

Tofaş ile 200 Km. yi ibrede gösterdiği Youtube videoları da varmış.

Görüntüde müthiş bir hızla kırmızıda geçerek Kadjar'a çarptığı net bir şekilde görülüyor.

Bu zihniyet böyle böyle telef olup yok olsa da kurtulsak diyoruz ama masumlara da zarar veriyorlar.

Neyse ki anne ve kızlarının sağlık durumları iyi diyor haberler.
    Burda tofaşın hızlı gitmesi hata olsada kadın sürücüdede hata var maalesef tipik jeepli kadın sürücülüğünü yapmış yine hata yarı yarıya gibi duruyor sonuç itibari ile ölenler var çokta konuşmamak lazım burda tofaş değil başka araç olsada ölüm olurdu kaldıki tofaşın karoseri bir bütün olarak kalmış kadjarı gördükten sonra dedim 3,4 parçaya ayrılmıştır tofaş
  • Haber vermişsin iyi de muson u niye etiketledin. Muson demek reno demek mi oluyor. Reno sağlam çıktı bak muson haberin olsun mu diyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    elim renault yazınca hep ona gidiyor kaldırıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

elim renault yazınca hep ona gidiyor kaldırıyorum...
    Kaldırma kaldırma.
    Koy yine lütfen.

• Ölenlerin yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum ama maalesef yine aşırı hız, yine sabırsızlık ve yine kuş serisi can almaya devam ediyor. Kuş serisine binenlere hiç bir lafım yok, ayağımı yerden kessin diye alıyorlar, bütçeleri ancak yetiyor, aileleri oluyor v.s. v.s. ama bindiğin aracın sınırlarını bileceksin. Hem tüm kurallara uyacaksın hem de altındaki araç o limitlere dahi dayanamayacak bir araçsa limitlerini daha düşük tutacaksın.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'dan Karaman'a gidip geldim yolda birkaç defa renault brodway ve kuş serisi araçların ben 105 km hızla seyrederken beni hızla geçip gittiklerine şahit oldum. Maalesef halkımız bilinçsiz, cehalet öldürüyor çoğu zaman.
  • Abi bi insan tofaşla neden 50 km geçer anlamam
  • Umarım anne ve kızlarına bir şey olmaz, bir an önce sağlıklarına kavuşur.

Şehir içinde aşırı hız yapanların böyle ölmeleri ise güzel bir gelişme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balıkesir' de Feci Kaza
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su testisi su yolunda kırılmış.

Tofaş ile 200 Km. yi ibrede gösterdiği Youtube videoları da varmış.

Görüntüde müthiş bir hızla kırmızıda geçerek Kadjar'a çarptığı net bir şekilde görülüyor.

Bu zihniyet böyle böyle telef olup yok olsa da kurtulsak diyoruz ama masumlara da zarar veriyorlar.

Neyse ki anne ve kızlarının sağlık durumları iyi diyor haberler.
  • Gereksizler eksilmis.Basarili bir doğal seleksiyon

• Benim anlam veremedigim sey insanlar yola cikarken geleni nasil goremiyor ?? Sagina soluna bakmadan yola cikiyorlar ya da bakip gormuyorlar. Üstelik gece vakti farlar da acik. Cok garip genelde hep Anadolu'da oluyor boyle kazalar yuksek hizda

Bu arada otobus ne yapiyor onu da cozemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Nisan 2019; 11:8:3 >
  • kadjarın en büyük şansı çarpanın tofaş olması. allah korumuş.

tofaşla yüksek hız yapan belasını arıyor demektir. yüksek hızlarda ne durabilir nede çarpınca sağlam kalabilir.
  • Burda tofaşın hızlı gitmesi hata olsada kadın sürücüdede hata var maalesef tipik jeepli kadın sürücülüğünü yapmış yine hata yarı yarıya gibi duruyor sonuç itibari ile ölenler var çokta konuşmamak lazım burda tofaş değil başka araç olsada ölüm olurdu kaldıki tofaşın karoseri bir bütün olarak kalmış kadjarı gördükten sonra dedim 3,4 parçaya ayrılmıştır tofaş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Benim anlam veremedigim sey insanlar yola cikarken geleni nasil goremiyor ?? Sagina soluna bakmadan yola cikiyorlar ya da bakip gormuyorlar. Üstelik gece vakti farlar da acik. Cok garip genelde hep Anadolu'da oluyor boyle kazalar yuksek hizda

Bu arada otobus ne yapiyor onu da cozemedim.
    Otobüs şoförünün yaptığı cahillik şerefsizlşk başka birşey değil

• Şu renoların en kralı bile teneke; çarpan tofaş değilde başka bir araç olsaydı kadjarın hali ne olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Şu renoların en kralı bile teneke; çarpan tofaş değilde başka bir araç olsaydı kadjarın hali ne olurdu?
    Tofaş da olsa 1 ton araba ve yüksek hıza sahip şekilde geliyor. Sonuca bakmak lazım kim öldü kim sağ kaldı ?
  • Aracın içinden 3 kişi sağ çıkmış ne olacaktı?

Videoyu izlemediniz herhalde, o hızla içindekilerle beraber yaklaşık 1.2 tonluk bi kütle çarpıyor arabaya, kapıda çizik mi olacaktı sadece?

• Kadın muhtemelen sağına soluna hiç bakmadan direk yola daldı her zaman olduğu gibi

Kadın şoför + bilinçsiz Tofaş sürücüsü kombinasyonu kaza olmadan imkansız tamamlanir

• Aşırı hız can almamış, o arabayla o hız cehalet tamam ama burda canları alan bakmadan çıkan beyaz araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Haber vermişsin iyi de muson u niye etiketledin. Muson demek reno demek mi oluyor. Reno sağlam çıktı bak muson haberin olsun mu diyorsun.
    muson
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.