Şimdi Ara

Balıkesir' de Feci Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son dakika: Balıkesir'de feci kaza! Aynı aileden 6 kişi öldü
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-balikesirde-feci-kaza-ayni-aileden-6-kisi-oldu-6234839

Balıkesir' de Feci Kaza
    Balıkesir' de Feci Kaza
    Balıkesir' de Feci Kaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz ne kadar trafik kurallarına harfiyen uysanız da ölümcül kazalar gelip sizi bulabiliyor.
    2018 yılının Eylül ayında ben de Balıkesir/Burhaniye'de çok ciddi bir trafik kazası geçirdim. Ana yolda 100 km/s civarı hızla giderken yan yoldan 90 km/s civarı bir hızla kırmızı ışıkta geçerek çıkan e60 kasa bmw bana yandan girdi.
    Çarpmanın etkisiyle aracım 2 takla attı ama ben burnum bile kanamadan içinden çıktım. Aracım 2010 model opel astra h idi. Kemerim takılıydı ve aracın hava yastıkları ve sağlam kaportası sayesinde aranızdayım. 92 model bir tempraya biniyor olsaydım muhtemelen bu mesajı yazıyor olamayacaktım.
    Diyeceğim o ki her ne kadar trafik kurallarına uysanız da güvenli ve kaliteli arabaya binmek kesinlikle çok önemli bir husus.
    Ya kardeşim her şeyde haklı olacaksın diye bir şey yok. Gerçekten saçmalıyorsun ve işin kötüsü bunun farkında değilsin. Millet hızlı kullanıyor diye 2020 yılında Türk milleti hala Tempra'ya mı binsin? Gerçekten anlamıyorum niye bu kadar bu halkı değersiz görüyorsunuz.

O videoları izle hatta onu boşver aç mobese videolarını izle. Yolunda giden adam bir şekilde tehlikeye düşüyor aracında ESP olsa belki toparlayacak, aracı daha güvenli olsa belki 1-2 dikiş ile atlatacak ama ölüyor. 2 değil de 4 airbag olsa hayatı kurtulacak.

Bunlar önemsiz şeyler mi?

Gerçekten bir de haklı çıkmak için yaptığın yoruma bak yazık gerçekten. Tempra diyorum ya Tempra utanmasanız Anadol'a bindireceksiniz herkesi.
  • Elektrikli arac yapacaginiza yapin guvenli icten yanmali su halk duzgun bir arabaya binsin.

Elektrikli yapacaklar bu halk yine alamayacak. Kendi halkina arac satamadan basariya ulasan tek bir sirket bile yok en iyi 100 sirket icinde.

90 model arac zaten guvenligi yok bir de yillar gecmis iyice bitmis arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Haziran 2020; 17:13:52 >
  • Şu araçlara bindirenler utansın

Ölen ailenin hiç yoksa Dacia Logan MCV sahibi olabilmesi lazım ama nerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal sanırım, kuş serisi şehirlerarası seyahatlerde yasaklanmalı. Teneke bile fazla, resmen karton gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Kartal sanırım, kuş serisi şehirlerarası seyahatlerde yasaklanmalı. Teneke bile fazla, resmen karton gibi.
    Tempra station

• hız ve trafik kurallarına uymadıktan sonra boş arabanın ne sucu var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Kartal sanırım, kuş serisi şehirlerarası seyahatlerde yasaklanmalı. Teneke bile fazla, resmen karton gibi.
    Hocam 2016 model satılan fluenceler de kağıt gibi 😖 En ufak kaza da 5 parça değişmesi gerekiyor en az. Bu sistem de ne bulursan ona da şükür diyeceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOKAT NASIL BİR ŞEHİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

hız ve trafik kurallarına uymadıktan sonra boş arabanın ne sucu var
    Bu kadar sığ bir yorum nasıl başarıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bunu?

Binlerce dash cam videosu izledim. Kazalar her zaman hız veya trafik kuralına uymamaktan kaynaklanmıyor şunu anlayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Haziran 2020; 18:24:42 >
  • Ölenlere özellikle çocuklara çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
    Aile Kütahya tavsanlıdan Balıkesir burhaniyede bulunan yazlıklarına gidiyorlarmış. Keşke yazlık yerine daha güvenlikli bir otomobil tercih etselerdi..
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    mercedes bmw volvoya binip kuralla uymadan araba kullananlar ölmüyor gibi boş yorum yapmayın trafik saygıdır kurallara uymadır geri boş

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Muhakkak kurallara uymak lazim ama bu araclara 90la range rover vursa kurtulabilirler mi ? Yag tenekelerinden yama yapilan araclar gorduk ya

• quote:

mercedes bmw volvoya binip kuralla uymadan araba kullananlar ölmüyor gibi boş yorum yapmayın trafik saygıdır kurallara uymadır geri boş
    Ya kardeşim her şeyde haklı olacaksın diye bir şey yok. Gerçekten saçmalıyorsun ve işin kötüsü bunun farkında değilsin. Millet hızlı kullanıyor diye 2020 yılında Türk milleti hala Tempra'ya mı binsin? Gerçekten anlamıyorum niye bu kadar bu halkı değersiz görüyorsunuz.

O videoları izle hatta onu boşver aç mobese videolarını izle. Yolunda giden adam bir şekilde tehlikeye düşüyor aracında ESP olsa belki toparlayacak, aracı daha güvenli olsa belki 1-2 dikiş ile atlatacak ama ölüyor. 2 değil de 4 airbag olsa hayatı kurtulacak.

Bunlar önemsiz şeyler mi?

Gerçekten bir de haklı çıkmak için yaptığın yoruma bak yazık gerçekten. Tempra diyorum ya Tempra utanmasanız Anadol'a bindireceksiniz herkesi.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    buyurun gerekli ekonomik girişimlerde bulunun hepimizide kurtarın son model araçlara binelim varmı bu imkan biz sanki bunları bilmiyoruz gibi konuşuyorsunuz beni takunyacılarla karıştırma

• Munal muran abicigin yeni projesindeki arabami mi bu.

Allah rahmet eylesin su hurdalara halk binerken maybaha binenlerin utanmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Haziran 2020; 19:20:41 >
  • quote:

buyurun gerekli ekonomik girişimlerde bulunun hepimizide kurtarın son model araçlara binelim varmı bu imkan biz sanki bunları bilmiyoruz gibi konuşuyorsunuz beni takunyacılarla karıştırma
    O zaman böyle yazacaksın ki ben de sana hak vereyim. Hızla, trafikte kurallara uymayla alakası yok bu işin. Milyonlarca olasılık var sen istediğin kadar hız sınırına uy biri gelir makas atarken sana çarpar ESP olsa toparlayacağın şeyde karşı şeride geçer kafa kafaya girersin biriyle ee noldu hani hız sınırına da uyuyordun?

Dediğim gibi dashcam videolarında her şey var.
  • Esp den de ziyade muhtemelen alt takimla alakali bir problem de vardir kaldiki bariyerlerde bir standard yok turkiyede carptinmi oluyorsun Allah korusun

• arabaya yaslanınca bile kaportası çöküyor
    hız arttıkça sağlamlık artmas lazım suçlu üreticilerde
  • Siz ne kadar trafik kurallarına harfiyen uysanız da ölümcül kazalar gelip sizi bulabiliyor.
    2018 yılının Eylül ayında ben de Balıkesir/Burhaniye'de çok ciddi bir trafik kazası geçirdim. Ana yolda 100 km/s civarı hızla giderken yan yoldan 90 km/s civarı bir hızla kırmızı ışıkta geçerek çıkan e60 kasa bmw bana yandan girdi.
    Çarpmanın etkisiyle aracım 2 takla attı ama ben burnum bile kanamadan içinden çıktım. Aracım 2010 model opel astra h idi. Kemerim takılıydı ve aracın hava yastıkları ve sağlam kaportası sayesinde aranızdayım. 92 model bir tempraya biniyor olsaydım muhtemelen bu mesajı yazıyor olamayacaktım.
    Diyeceğim o ki her ne kadar trafik kurallarına uysanız da güvenli ve kaliteli arabaya binmek kesinlikle çok önemli bir husus.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.