< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Elektrikli arac yapacaginiza yapin guvenli icten yanmali su halk duzgun bir arabaya binsin.
Elektrikli yapacaklar bu halk yine alamayacak. Kendi halkina arac satamadan basariya ulasan tek bir sirket bile yok en iyi 100 sirket icinde. 90 model arac zaten guvenligi yok bir de yillar gecmis iyice bitmis arac. |
Şu araçlara bindirenler utansın
![]() Ölen ailenin hiç yoksa Dacia Logan MCV sahibi olabilmesi lazım ama nerde ![]() |
Siz ne kadar trafik kurallarına harfiyen uysanız da ölümcül kazalar gelip sizi bulabiliyor.
2018 yılının Eylül ayında ben de Balıkesir/Burhaniye'de çok ciddi bir trafik kazası geçirdim. Ana yolda 100 km/s civarı hızla giderken yan yoldan 90 km/s civarı bir hızla kırmızı ışıkta geçerek çıkan e60 kasa bmw bana yandan girdi. Çarpmanın etkisiyle aracım 2 takla attı ama ben burnum bile kanamadan içinden çıktım. Aracım 2010 model opel astra h idi. Kemerim takılıydı ve aracın hava yastıkları ve sağlam kaportası sayesinde aranızdayım. 92 model bir tempraya biniyor olsaydım muhtemelen bu mesajı yazıyor olamayacaktım. Diyeceğim o ki her ne kadar trafik kurallarına uysanız da güvenli ve kaliteli arabaya binmek kesinlikle çok önemli bir husus. |
Ölenlere özellikle çocuklara çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Aile Kütahya tavsanlıdan Balıkesir burhaniyede bulunan yazlıklarına gidiyorlarmış. Keşke yazlık yerine daha güvenlikli bir otomobil tercih etselerdi.. |
Ya kardeşim her şeyde haklı olacaksın diye bir şey yok. Gerçekten saçmalıyorsun ve işin kötüsü bunun farkında değilsin. Millet hızlı kullanıyor diye 2020 yılında Türk milleti hala Tempra'ya mı binsin? Gerçekten anlamıyorum niye bu kadar bu halkı değersiz görüyorsunuz.
O videoları izle hatta onu boşver aç mobese videolarını izle. Yolunda giden adam bir şekilde tehlikeye düşüyor aracında ESP olsa belki toparlayacak, aracı daha güvenli olsa belki 1-2 dikiş ile atlatacak ama ölüyor. 2 değil de 4 airbag olsa hayatı kurtulacak. Bunlar önemsiz şeyler mi? Gerçekten bir de haklı çıkmak için yaptığın yoruma bak yazık gerçekten. Tempra diyorum ya Tempra utanmasanız Anadol'a bindireceksiniz herkesi. |
mercedes bmw volvoya binip kuralla uymadan araba kullananlar ölmüyor gibi boş yorum yapmayın trafik saygıdır kurallara uymadır geri boş
|
Tempra station
|
hız ve trafik kurallarına uymadıktan sonra boş arabanın ne sucu var
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Haziran 2020; 17:13:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Haziran 2020; 18:24:42 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Haziran 2020; 19:20:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|