dün güzel yağmıştı bugün güneş çıktı karlar eriyor |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (49. sayfa)

-
-
benim için adı şapur şupur kar sistemi adı..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black_34
Bana sormayacaksın tabi ama bu üslubun yanlış birader.Benim mi uslubüm yanlış "Hava durumunu Meteorolojiden takip et" diye bizi salak yerine koyan senin uslubün mi yanlış? Ayrıca yaşını başını bilmediğin insana birader diye hitap etme.
-
eee harika yağıyor diyenlere nerede yaşıyor yahu erzurum mu? ben istanbul'un merkezinde oturuyorum. 3 gram kar vardı araba üstüne onlarda az önce çıkan güneş ile birlikte erimek üzere neredeyse? nerede godzilla? nerede kar yığınları? ey ahali.
-
Aralıksız 2 gündür yağıyor ama yeteri kadar soğuk yok oyuzden tutmuyor şu yağmaya havalar daha soğuk olsaydı gerçekten efsane olurdu -
istanbul ümraniye dün yağdı güzel bugün bitti güneş karlar eridi
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre_3579
Aralıksız 2 gündür yağıyor ama yeteri kadar soğuk yok oyuzden tutmuyor şu yağmaya havalar daha soğuk olsaydı gerçekten efsane olurduAynen öyle geçenki sistemde hava çok daha soğuktu. İstanbuldaki temel sorun nüfus kalabalık oldugundan hava soğumuyor. Nice güzel sistemler buraya gelince kestane oluyo.
-
E5 üstleri her zaman kar alıyor sahil kesimleri bol bol cıvık kar yine avucumuzu yaladık seneye artık -
Beklenen kar kalınlığı diye paylaşılan GFS-ECMWF görselleri yağış miktarını gösteriyor olmasın. İyi yağış oldu ama tutmuyor yerlere, ıslak her yer. Tepeler, yüksek yerler beyazlamış sadece.
Önceki sistemde 30 cm civarı kar vardı.
Bakalım ne olacak bu hafta. Pzt, Salı, Çar, Per dört gün kar koymuş MGM.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla benim için bu sene 2017 i de solladı geçti.Bu sene çok şükür kara doyduk.Bundan sonrası bonus benim için.
60cm kar var Allah bereket versin.Barajlarımız güzel birikim sağlamıştır umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petegrus -- 15 Şubat 2021; 14:31:51 > -
Eyüp'de karlar eriyor aşırı derece moralim bozuldu hani 1 hafta sürecekti lan :(
-
Yürü git işine birader sen dediğimi öyle anlıyorsan yapacak birşey yok. Şuna kısaca desene ben kavga çıkartmak istiyorum diye birader.... -
2017’de dizime kadar karla otobüs bekliyordum.Taksiler trafik felç olduğundan adam almıyordu.Son yılların en sağlam kar fırtınası 2017’ydi.Bu sene büyük balon çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nası godzilla yav.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Godzilla 2017'de yavrulamış, yavrusu da bu sene bize denk geldi herhalde. 10'da 1'i olamaz.
-
yine bir kestane yağmıyor bile
-
Avrupa Yakasına çok mu yağıyor şu an?
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X