< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (47. sayfa)

-
-
Halkalı'da güneş açtı az önce :D Şaka gibi arkadaş ya, vurmadı kırbacı şöyle en sağlamından.
-
No ss no dek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena yağıyor esenlerde.
Sabah 7de esenlerde 20 santim kar vardı -
iphone hava durumu kar bitti artık gibi gösteriyor durum nedir İstanbul için?
yemeğimin fotoğrafını mı paylaşıyorum burada? hadsiz!
kar yağdı diye zil takıp oynamadığınız kaldı. pardon onu da yaptınız.
-
Merter'den Sultangazi'ye geldim burada kıyamet yaşanıyor :)
Dün sistem güneybatı yönünden geldiği için fazla etkili olamadı bugün kuzeyden gelmeye başladı daha sağlam yağacak -
15 yıldır bu tip kar konularını takip ederim gereksiz yersiz duyar kasan insanlar hep olmuştur. İstanbulun bu kara deli gibi ihtiyacı var hatırlatmak isterim bu karla birlikte barajlarda ciddi bir doluluk oranı yakalanmazsa yazın bi tarafınızı yıkayacak su bulamayacaksınız. O yüzden buraya gelip duyar kasacağınıza dışarı çıkın sokakta yaşayan insanların belediyeye ulaşmasına yardımcı olun sokak hayvanlarını besleyin. Klavye başından duyar kasmak ata sporu haline geldi son zamanlarda.
-
-
Yine patates çıktı godzilla. Böyle godzilla mi olur allasen
Cumadan beri kar yağıyor, çatılarda bile düzgün kar yok. Gerçekten efsane oldu, bu kadar fazla yağmasına rağmen hiç birikmeyen bir yağış görmemiştim -
Çarşambaya kadar istanbulda güzel kar var -
quote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
Cumadan beri kar yağıyor, çatılarda bile düzgün kar yok. Gerçekten efsane oldu, bu kadar fazla yağmasına rağmen hiç birikmeyen bir yağış görmemiştimHava sıcaklığı yüksek hocam doğru duzgun 0 ın altına bile düşemedi geçenki yağışta -2 leri gördü
-
Maltepede dek başladı -
bursa merkez godzilla göremedik @nallart gene sallıyor
-
Beylikdüzü Avcılar durdu hocam nolur tekrar başlayacak de@nallart
60-70 cm kar var.
Hemen komşu Esenyurt' ta şimdi başladı bilequote:
Orijinalden alıntı: Di Zetemeno
Beylikdüzü Avcılar durdu hocam nolur tekrar başlayacak de@nallart
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X