< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (45. sayfa)

-
-
Yine Anadolu Yakası biraz daha şanslı herhalde. Çekmeköy Kavacık Ümraniye gömülmüş.
-
PAZARTESİ SALI VALENCIA ÇARŞAMBA ÖĞLENE KADAR YOĞUN KARA DEVAMMMM. DAHA HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR. 70 CM YI GEÇEN YERLER OLACAK DEDİK. ŞIMDIDEN YAKLAŞAN YERLER VAR. DEK AHOW HER YERİ İHYA EDECEK İNŞALLAH. SABIRquote:
Orijinalden alıntı: bertan1907
Hocam gece yagmur yagacak diyorlar doğru mu ayrıca salı günü hakkında kısaca bilgi verebilir misin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İSTANBUL 17 MILYONLU BIR ŞEHİR. YÜKSEK DEDİĞİNİZ BÖLGELER DE MİLYONLARCA KİŞİ YAŞIYOR. AMA TABİ 1 DERECE İLE SAHİL KESIMININ ŞU ANA KADAR BUNU YAŞAMASI EN BAŞTA BENİ IRRITE ETTİ DEĞERLİ KARDEŞİM. FAKAT HENUZ BİTEN BİRSEY YOK.SICKALIKLAR YARIN AKSAM İTİBARIYLA DÜŞÜYOR. DEK LER GELİYOR. GÜZEL BİR KAR ALACAKSINIZ İNŞALLAHquote:
Orijinalden alıntı: Orod-Dain
Kadıköy Suadiye. Dün gece bu saatlerde yağmaya başladı. Bu akşam saatlerine kadar hiç durmadı ama yerde hiç örtü yapamadı. Araba üstlerinde 5 cm kadar kar oldu ama kimse heyecanlanmadı bile. Yarım saat önce yeniden başladı, aralıksız böyle devam eserse sabaha yerler bir kaç cm olabilir gibi görünüyor. Bu saatten sonra sağlam dek yağışları gelmediği sürece sistem benim için yok hükmünde gibi görünüyor. İşin kötüsü okullar kapanınca bizim çocuğun yuvası da kapandı. Eşim ve ben çalışıyoruz. 2 gün ne yapacağız belli değil. Kardan keyif alamadığımız gibi bir de çilesini çekiyoruz. Umarım gece sağlam yağar da işe gitmeyiz. 2000 - 2004 filan diyenler oluyor. 2004 yılında iglo yaptığımız sahil kesiminde bu sene yerler beyazlamadı henüz. 87 kışından bahsetmiyorum bile. Yüksek kesinlerden fotoğraf paylaşıp burada yağdı demeyin boşuna. Bahsettiğiniz bazı yerlerde 2004 yılında yollar kapanmış, insanlar mahsur kalmıştı. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ARNAVUTKOY, SULTANGAZI, ÜMRANİYE, SULTANBEYLI, ÇEKMEKOY, KARTAL SOGANLIK, LEVENT, SISLI KISACASI SAHİL KESIMLERI DIŞINDA ŞU AN HER YER YOĞUN KAR İLE SAVAŞIYOR. CM LER HAVADA USUCUSUYOR. İNŞALLAH YARIN AKSAMDAN İTİBAREN SAHİL KESIMLERIDE İHYA OLACAKTIRquote:
Orijinalden alıntı: ekalfwonsYine Anadolu Yakası biraz daha şanslı herhalde. Çekmeköy Kavacık Ümraniye gömülmüş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu fotoğraflara bakın harika...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Orod-Dain
Kadıköy Suadiye. Dün gece bu saatlerde yağmaya başladı. Bu akşam saatlerine kadar hiç durmadı ama yerde hiç örtü yapamadı. Araba üstlerinde 5 cm kadar kar oldu ama kimse heyecanlanmadı bile. Yarım saat önce yeniden başladı, aralıksız böyle devam eserse sabaha yerler bir kaç cm olabilir gibi görünüyor. Bu saatten sonra sağlam dek yağışları gelmediği sürece sistem benim için yok hükmünde gibi görünüyor. İşin kötüsü okullar kapanınca bizim çocuğun yuvası da kapandı. Eşim ve ben çalışıyoruz. 2 gün ne yapacağız belli değil. Kardan keyif alamadığımız gibi bir de çilesini çekiyoruz. Umarım gece sağlam yağar da işe gitmeyiz. 2000 - 2004 filan diyenler oluyor. 2004 yılında iglo yaptığımız sahil kesiminde bu sene yerler beyazlamadı henüz. 87 kışından bahsetmiyorum bile. Yüksek kesinlerden fotoğraf paylaşıp burada yağdı demeyin boşuna. Bahsettiğiniz bazı yerlerde 2004 yılında yollar kapanmış, insanlar mahsur kalmıştı. :)Twitter ve instagram üzerindede aynı muhabbet dönüyor. Hava forum ve hava tahmin sayfalarında paylaşılan fotoğrafların hepsi yüksek kesimdeki bir kaç semte ait.
Herkes BİZ İSTANBULDA YAŞAMIYORUZ GALİBA diyor. İlginç bir şekilde bundan 1 ay önce gece başlayan kar daha fazla tutmuştu. Sabah uyandığımızda karda yürüyüş yaptık ve öğleden sonra güneşin etkisiyle hepsi gitmişti.
Şuan yaşadığımız 1 ay öncekinden daha kötü. Yerlerde sulu ve çamurlu kar var. Tek umudumuz DEK'lere kaldı gibi görünüyor.
Nallartı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum, o zamanlar bu kadar meşhur değildi, yani burdaki sitemim Nallart'a değil. Kar yağdığında soluğu sokakta alan ben, bugün dışarı çıkmadım bile, sadece camdan baktım.
-
-
Kar hafifledi -
Küçükçekmece hala hüsran
-
Tuzla 2 gundur araliksiz yagdi ama yagmur yagsa ayni olurdu efsane dediler kestane oldui yine.
-
Zeytinburnu hüsran ki ne hüsran yerler tutmuyor arabada var hani nerde efsane ya
-
-
DEK yağışları için şuanda olmayan ama gelecekte değişecek şey nedir? Rüzgar farklı yönden mi esecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır bu kadar uzun ve sık yağan bir karın tutmadığını görüyorum hem de dağın başında neredeyse. Garip oldu.
-
Çekmeköy gömüldü.
24 saatten fazla bir süredir aralıksız yağıyor.
Her yer bembeyaz kar tutmayan yer kalmadı.
Olay ne biri anlatsın
-
Bütün gün kar yağdı ama yerler doğru düzgün tutmadı bile ilk defa böyle bir şey gördüm.
Ümraniye'de şu an çok farklı şeyler oluyor. Arka odamdaki 2 ağaç yere değmeye başladı artık. Çok olağanüstü şekilde kar yağıyor, dışarıya baktığında kum fırtınası var gibi. Şu anlık en kötü yerde bile 20-25 cm kar var. Arabaların üstü vs rahat 40 cm oldu. Yağış dünden beri en fazla 1 saat durdu.
-
İstanbul'dan gelen fotoğraflar çok güzel...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X