nallart biz açgözlüyüz carsambadan sonra ne olacak nallart biz aç gözlü doymayan bir topluluğuz ne olacak çarşambadan sonra cabuk söylee!?! :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (41. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Harika yağıyor şu an. Sabaha kadar böyle devam etse keşke
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekalfwonsHarika yağıyor şu an. Sabaha kadar böyle devam etse keşke
boşa yağıyor ama tutmuyor şu an
-
AC GÖZLÜLER İCİN ACI VARDIR. KEDER VARDIR. SIKINTI VARDIR. DOYMAK BİLMEZLER.quote:
Orijinalden alıntı: malkockosenallart biz açgözlüyüz carsambadan sonra ne olacak nallart biz aç gözlü doymayan bir topluluğuz ne olacak çarşambadan sonra cabuk söylee!?! :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane çıktı kestane, dağılabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skaninei
Sahil tarafında araç üstlerinde anca var onlarda acayip sulu kar topu bile olmuyor yağan karda yere düştüğü gibi eriyip kayboluyorKartal sahile indim malesef sulu kar :/
Siz nerelerdesiniz bilmem ama ben bahçeşehirdeyim kar küreme aracı geziyor arkasından tekrar kar doluyor boşa çalışıyor neredeyse rahat bi 25cm kar var burda -
İzmitte kar yağıyor ama çok tutmuyor yerler @nallart burda tutarmı akşama doğru -
-
sultangazi gömülmek üzere! benim için kestane olmadı bu sefer :D
-
-
-
yağış kalitesi düzelmeye başladı akşam gece iş yapar kıyılar için..
-
Sen yaşıyon mu hâlâ ya çizmişlerdi seni en son
Kara devam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yarın çok fena olacak hava aşırı soğuk hala ısınamadım
-
Atasehir çılgın atıyor.
Lapa lapa kıvamına gecti -
Az önce dışarı çıktım. Tüm gün yağan sulu kar şu anda nerdeyse tipiye dönüştü. Gözümü açamadım. Yerler anında tutuyor. Böyle devam ederse sabah işe gidiş çilesi var demektir
quote:
Orijinalden alıntı: bluemoon
Atasehir çılgın atıyor.
Lapa lapa kıvamına gectiEvet ben de mahsur kaldım hem yasak hem kardan dolayı Kadıköy'e kendi evime geçecektim kaldım burada. Ama tutmuyor hocam yerler cıvık yav.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X